Carlo Ancelotti la Real Madrid / Foto: Profimedia

Carlo Ancelotti, după victoria lui Real Madrid cu Leipzig: ”Nu le pot cere jucătorilor să joace fantastic în această perioadă”

articol scris de Digi Sport
15.09.2022, 08:05
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Real Madrid a învins-o pe RB Leipzig, scor 2-0, în etapa a doua a grupelor UEFA Champions League, grație reușitelor lui Valverde și Asensio

Carlo Ancelotti (63 de ani), antrenorul lui Real Madrid, a reacționat după victoria obținută de elevii săi pe final în meciul cu gruparea germană.

Carlo Ancelotti, după succesul lui Real Madrid cu RB Leipzig

Antrenorul lui Real Madrid a spus la finalul meciului că elevii săi nu au practicat un ”fotbal fantastic”, dar îl mulțumește rezultatul, în cele din urmă.

Nu a fost un meci fantastic. Am vrut să evităm contrele lor, care este principalul lor atu, așa că nu am avut o precizie prea mare sau presiune prea mare în prima repriză.

Deci, nu a fost fantastic, dar nu le pot cere jucătorilor să joace un fotbal fantastic în această perioadă a sezonului.

Îi rog să joace inteligent. Am avut mingea sub control, iar ei au trecut doar de câteva ori de apărarea noastră. Am vrut să câștigăm acest meci plecând cu mingea din apărarea noastră.

Ne-ar fi plăcut să înscriem mai devreme, dar în Liga Campionilor și împotriva acestei echipe care se îmbunătățește de la meci la meci, și care s-a descurcat atât de bine împotriva lui Dortmund în weekend, am fost puțin îngrijorat. Dar, până la urmă, am câștigat”, a declarat Carlo Ancelotti, la finalul meciului cu RB Leipzig.

Real Madrid – RB Leipzig 2-0. Madrilenii, lideri în grupa F din Champions League

RB Leipzig a avut prima șansă de gol a serii când Nkunku a pătruns în careu și a șutat cu dreptul, însă intervenția lui Courtois a păstrat neschimbat scorul partidei.

Tot nemții puteau marca și în minutul 29, când Timo Werner i-a pasat lui Nkunku care l-a pus iar la treabă pe goalkeeper-ul lui Real Madrid.

Modric s-a apropiat periculos de poartă în minutul 41 când a expediat un șut cu piciorul stâng care a trecut pe lângă poartă. Modric a cerut penalty pe finalul primei reprize, însă centralul partidei a lăsat jocul să continue.

Madrilenii puteau marca în minutul 72, când Valverde, Vinicius și Asensio au ratat, pe rând, la aceeași fază.

Madrilenii au deschis scorul în minutul 80 când Vinicius i-a pasat lui Valverde care s-a descurcat foarte bine la marginea careului și a șutat imparabil.

Apoi, în prelungiri, Asensio a dublat avantajul madrilenilor cu un șut imparabil cu stângul.

Real Madrid este liderul grupei F, cu șase puncte, în timp ce RB Leipzig este pe ultimul loc în grupă, fără niciun punct.

VIDEO Rezumat Real Madrid - RB Leipzig 2-0

Etichete: real madrid , carlo ancelotti , grupele champions league , carlo ancelotti real madrid , rb leipzig , real madrid-rb leipzig


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”O să-i dau bani mulți!”. Anunțul lui Gigi Becali în miez de noapte

Exclusiv ”Patimile” FCSB-ului din acest sezon. Mihai Stoica a dezvăluit care au fost cele mai grele momente

Exclusiv Ion Crăciunescu, declarație misterioasă: ”Am înțeles că FCSB va reveni la Steaua! Sunt discuții”

Foto Atunci și acum! Cum a sărbătorit FCSB titlul în 2015 și ce s-a întâmplat după 9 ani de așteptare

Citeşte şi

Video Magie! Arda Guler a primit mingea și a arătat de ce e supranumit "Messi al Turciei"

Thomas Tuchel, ”băgat în sperieți” de Real Madrid

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”