Erling Haaland, în partida cu Sevilla, din Champions League / Foto: Profimedia

Haaland se gândește la Champions League și când doarme! Cum își începe norvegianul fiecare zi

articol scris de Digi Sport
17.06.2021, 12:59
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Unul dintre cei mai promițători jucători ai momentului, Erling Haaland își dorește foarte mult să câștige trofeul UEFA Champions League, astfel că acesta este primul gând pe care îl are în fiecare dimineață.

Erling Haaland a dezvăluit modul în care își începe fiecare zi pentru a avea o stare bună.

Haaland se trezește în fiecare zi pe imnul Champions League

Dorința sa este atât de mare încât și-a setat telefonul să îl trezească întotdeauna cu imnul UEFA Champions League, melodie care îi dă o stare foarte bună de spirit.

Este tonul meu de alarmă. Mă trezesc în fiecare zi pe imnul Champions League. Este ultima melodie de care aș putea să mă plictisesc. Mă trezesc pe melodia asta pentru a avea un început de zi perfect”, a declarat Erling Haaland pentru TV2, citat de Sport Bible.

Întrebat despre felul în care își stăpânește emoțiile înaintea meciurilor atunci când este ascultat imnul Champions League înaintea meciurilor, Haaland a răspuns: ”Poate ar trebui să încercați. Nu cred că vei juca în Champions League, dar, dacă ai fi făcut-o, cred că ai fi zâmbit la fel de larg ca mine”.

Haaland a marcat 20 de goluri în Champions League, în 14 apariții pe gazon.

Erling Haaland ar putea ajunge la Chelsea

Erling Haaland (20 de ani) are cifre incredibile la Borussia Dortmund, grupare cu care a semnat la începutul lui 2020.

Atacantul norvegian a atras atenția tuturor forțelor Europei, după ce a înscris 57 de goluri în 59 de meciuri pentru actuala echipă.

Vârful mai are contract cu Dortmund până în 2024, iar din vara viitoare intră în vigoare o clauză prin care Haaland poate pleca pentru 75 de milioane de euro.

Presa din Anglia scrie că Chelsea, câștigătoarea UEFA Champions League în această vară, nu mai are răbdare încă un an și forțează transferul în această perioadă de mercato.

"Chelsea face eforturi intense pentru a-l transfera pe Haaland", scrie Daily Mail. 170 de milioane de lire sterline (198 de milioane de euro) este suma pusă pe masă de gruparea londoneză. Chelsea vrea să-l includă în această afacere și pe Tammy Abraham, care este evaluat la 40 de milioane de lire.

"Chelsea va face o ofertă pe care Dortmund nu o poate refuza", mai scrie sursa citată. În condițiile în care acum ar putea obține o sumă de 3 ori mai mare decât în vara viitoare, sunt șanse mari ca Borussia Dortmund să accepte să se despartă de "Bestia" Haaland.

Etichete: champions league , uefa , borussia dortmund , erling haaland


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text CFR Cluj - Sepsi 1-1, ACUM, pe Digi Sport 1. Ardelenii au lovit bara

Dramatic: PAOK a reușit remontada împotriva liderului și a aprins lupta pentru titlu!

Paris Saint-Germain a câștigat Ligue 1! Ultimul titlu pentru Kylian Mbappe în Franța

Denis Alibec, drum liber către FCSB: a marcat, dar echipa sa a terminat ultima în Qatar și a retrogradat

Citeşte şi

Video CSM București - Metz 24-27. ”Tigroaicele” nu le-au făcut față franțuzoaicelor! Vor încerca ”remontada” în retur

Lovitură pentru Liverpool! Virgil van Dijk este dorit de o altă forță a Europei

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”