Donny van de Beek este aproape de transferul la Real Madrid foto: twitter optajose

Donny Van de Beek, nerăbdător să îmbrace tricoul lui Real Madrid. "Să se rezolve cât mai repede!"

11.08.2019, 18:52
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Donny Van de Beek este dorit de Real Madrid. Fundașul olandez și-a exprimat dorința ca problemele cu transferul său la clubul madrilen să se rezolve cât mai curând. Până atunci, fotbalistul de 22 de ani se pregătește pentru meciul din preliminariile Ligii Campionilor cu Ajax Amsterdam cu PAOK Salonic.

Donny van de Beek a vorbit despre situația sa după meciul Ajax Amsterdam – Emmen 5-0 din etapa a doua a campionatului olandez. "Negocierile sunt în curs de desfășurare și aș dori ca totul să fie rezolvat cât mai curând posibil", a spus jucătorul.

Donny van de Beek a confirmat faptul că va juca returul întâlnirii cu PAOK Salonic (în prima manșă a fost 2-2) din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, care se va dispua la Amsterdam. "Ceea ce este sigur este voi fi cu echipa miercuri la partida din preliminariile Ligii Campionilor. Este o mândrie că cei din tribune îmi cer să rămân", a mai spus tânărul jucător.

Donny van de Beek a debutat în 2015 la Ajax

Donny van de Beek a debutat la prima echipă a lui Ajax în sezonul 2015-2016. A jucat 138 de meciuri şi a marcat 31 de goluri pentru "lăncieri", în toate competiţiile.

Real Madrid continuă să spere că-l va transfera în această vară pe Paul Pogba, pentru care Manchester United solicită însă peste 150 de milioane de euro. Şi fotbalistul lui Tottenham, Christian Eriksen, a fost un fotbalist dorit de "galactici". Cluburile din Premier League mai pot vinde jucători, însă nu şi cumpăra - campania de transferuri din Premier League s-a încheiat în această săptămână.

Ajax Amsterdam a obţinut 150 de milioane de euro, plus bonusuri, din transferurile lui De Jong, plecat la Barcelona, şi De Ligt, cedat la Juventus.

Etichete: donny van de beek , donny van de beek ajax amsterdam , donny van de beek real madrid , donny van de beek transfer


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Ajax vrea să îi revitalizeze cariera vedetei de la Manchester United. Ce propunere au făcut oficialii clubului

MERCATO 2019 - TOATE transferurile verii sunt AICI. Cristi Manea la FCSB! Transferurile din ultima oră

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă