Ladislau Boloni, la aeroport / Foto: Digi Sport

Exclusiv Boloni a numit cei 3 fotbaliști în care și-ar fi pus toate speranțele, dacă devenea selecționerul României

articol scris de Digi Sport
06.06.2023, 07:51
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

La începutul anului 2022, Ladislau Boloni (70 de ani) s-a aflat în discuții cu oficialii Federației Române de Fotbal pentru preluarea primei reprezentative, însă cele două părți nu au reușit să ajungă la un consens, deși au purtat discuții timp de mai multe săptămâni.

În ciuda faptului că era considerat favorit pentru postul de selecționer la începutul acestui an, Boloni nu s-a înțeles cu cei din conducerea FRF, din cauza contractului propus de cei de la "Casa Fotbalului". În cele din urmă, alegerea federalilor a fost Edi Iordănescu.

Boloni a numit cei 3 fotbaliști în care și-ar fi pus toate speranțele, dacă devenea selecționerul României

La aproximativ un an și jumătate de când a fost aproape să devină selecționerul României, Ladislau Boloni a vorbit despre acest subiect. Printre altele, actualul antrenor al lui Metz a dezvăluit și cine ar fi fost cei mai importanți jucători ai primei reprezentative, în opinia sa, dar și ce strategie ar fi avut.

"Dacă aș fi avut timp să îmi găsesc o grupă de jucători pe care aș fi putut să clădesc... Credeam că un Chiricheș, Stanciu, Tătărușanu, ne-ar fi putut ajuta să formăm un grup mic, care să atragă încp 4-5 jucători care să înțeleagă strategia mea despre fotbal. A fost și încă este un moment bun că să se creeeze acest grup și România să se poată bate unde își dorește", a spus Boloni, la Fotbal Club.

Răzvan Burleanu i-a dat replica lui Ladislau Boloni: "Nu este corect"

Lunile trecute, Ladislau Boloni a declarat că “tricolorii” ar fi arătat diferit cu el selecționer și ar fi acumulat mai multe puncte în Liga Națiunilor.

În replică, președintele FRF, Răzvan Burleanu, i-a transmis lui Boloni, voalat, că n-ar fi putut să producă rezultate mai bune.

"După cum știți, au fost mai mulți antrenori cărora am dorit să le încredințăm mandatul de selecționer. Nu au fost de acord din diferite motive, nu mai are rost să le reamintim acum.

Dacă am fi avut un selecționer care ar fi putut să producă rezultate mai bune, ni l-am fi dorit. În momentul de față, nu este corect pentru actualul selecționer ca antrenorii cu care am fost în discuții să spună că ar fi reușit să obțină rezultate mai bune.

Ăsta a fost contractul care le-a fost propus, la momentul respectiv. Tocmai situația echipei naționale, clauzele contractului, i-au determinat să nu accepte. Prin urmare, nu cred că am fi putut să producem rezultate mai bune cu un alt selecționer. Rolul nostru este să punem la dispoziție toate condițiile", a spus Răzvan Burleanu, în cadrul unei conferințe de presă.

Etichete: romania , echipa nationala , boloni


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Veste bună pentru tricolori! România a scăpat de unul dintre cei mai puternici adversari la EURO 2024

Veste bună pentru Edi Iordănescu: ”Are șanse să fie apt pentru EURO”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă