Gica Hagi / Foto: Youtube@farultv

L-a auzit pe Gică Hagi în direct și a răbufnit: ”Frustrare!”

articol scris de Digi Sport
29.03.2024, 17:23
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Gică Hagi (59 de ani) a intrat în direct la Digi Sport și a spus că fiul său Ianis Hagi (25 de ani) merita să fie titular măcar într-unul dintre cele două amicale ale naționalei României (1-1 cu Irlanda de Nord și 2-3 cu Columbia) și că nici nu se pune problema să nu facă parte din lot pentru EURO.

Sorin Cîrțu: ”Gică nu se poate debarasa de sentimentul ăsta de tată și de frustrare”

Galerie Foto

Sorin Cîrțu a auzit ce a spus Hagi și l-a criticat imediat pe ”Rege”.

”Nu știu gândirea lui Iordănescu. Totuși el i-a adus un argument pertinent. ‘Știi, față de jucătorii care joacă mai puțin la echipe, al meu…’ Mă rog, nu cred că s-a exprimat așa, despre Ianis era vorba.

Dar Gică în toate aparițiile sale TV nu se poate debarasa de sentimentul ăsta de tată și de frustrare… Are mereu impresia că fiul lui e prejudiciat”, a spus Cîrțu, potrivit fanatik.ro.

Fostul oficial al celor de la Universitatea Craiova a încercat să-l cauționeze și pe Edi Iordănescu (45 de ani) și a explicat cum crede el că gândește selecționerul situația lui Hagi jr.

”El într-adevăr n-a jucat deloc titular în cele două partide, dar eu consider că Iordănescu are impresia lui despre Hagi și Hagi are un loc aparte în naționala României.

Poate că el voia să vadă altceva. Gândește-te că Dennis Man n-a prea jucat în ultimele meciuri de calificarea. A fost accidentat.

Și, atunci, Edi poate voia să vadă cum se descurcă Man, să le dea mai mult și altora, pentru a îi recâștiga pentru echipa națională”, a mai spus Cîrțu.

Gică Hagi a văzut răspunsul tranșant al lui Ianis pentru Edi Iordănescu și a dat verdictul

Edi Iordănescu (45 de ani) a dat de înțeles că Ianis Hagi (25 de ani) riscă să nu fie în lotul pentru EURO dacă nu va începe să joace mai mult la EURO.

Replica fotbalistului a venit după golul marcat cu Columbia, când Ianis Hagi a transmis că nu crede că se poate pune problema ca el să lipsească de la EURO.

  • Credeţi că se pune problema? Se discută mult... nu ştiu, să îl întrebaţi pe selecţioner. Eu cred că am demonstrat pe teren” - Ianis Hagi

Gică Hagi a urmărit dialogul de la distanță și a reacționat.

A arătat că are personalitate. Să nu uitați că el are personalitate. Vorbește rar, dar știe ce zice. N-am de ce să comentez eu. Nici nu trebuia un răspuns. Nu uitați ce v-am zis, statistica!

Ianis era cel mai important jucător în toamnă, jucător decisiv și acum se pune o întrebare… Nu știu ce sens avea.

Ce legătură are dacă joacă mai puțin? Dacă unuia dintre cei mai buni i se pune această întrebare, ce facem cu ceilalți? V-am zis, e o parte care… E greu să găsesc răspunsuri și să comentez. E o parte”, a declarat Gică Hagi, la Digi Sport Special.

Etichete: gica hagi , sorin cirtu , ianis hagi , romania euro 2024


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
HARTĂ Cod galben de ploi torențiale în 14 județe. Zonele vizate de avertizare

ANM a emis o nouă avertizare de vreme rea. Potrivit meteorologilor, 14 județe sunt vizate duminică de un cod galben de ploi torențiale.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a urcat în studio și a dezvăluit dialogul cu soția, care l-a convins să revină după patru ani: ”Luminița, Luminița”

Exclusiv Viitorul antrenor al lui Dinamo, anunțat în direct

Real Madrid a început discuțiile pentru starul de 110.000.000€

Foto Darius Olaru n-are dubii: a spus cine a câștigat ”duelul outfit-urilor” și i-a descris ținuta în două cuvinte

Citeşte şi

Exclusiv Singurul regret al lui Gigi Becali, după ce FCSB a primit titlul de campioană pe Arena Națională

Ce a spus antrenorul lui Alaves, după ce Ianis Hagi a contribuit decisiv la golul egalizator din minutul 90+9

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”