Laurentiu Reghecampf / Foto: Facebook@neftkifc

Reghe selecţioner? Ce scriu azerii după ce antrenorul s-a întors la Baku

articol scris de Digi Sport
27.09.2022, 11:37
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Laurenţiu Reghecampf (47 de ani) ar putea fi viitorul selecţioner al României în condiţiile în care Eduard Iordănescu (44 de ani) a retrogradat naţionala în Liga C.

Viitorul selecţioner va fi decis de preşedintele Răzvan Burleanu, iar cele mai mari şanse le are chiar Iordănescu jr.

România a învins în ultimul meci pe Bosnia, scor 4-1, însă victoria nu ne-a mai ajutat cu nimic în condiţiile în care Finlanda a câştigat meciul din Muntenegru, scor 2-0.

Reghe selecţioner? Ce scriu azerii după ce antrenorul lui Neftci s-a întors la Baku

Azerii de la apasport.az scriu că Reghe s-ar afla pe lista întocmită cu posibilii antrenori ai echipei naţionale în condiţiile în care federaţia decide să se despartă de Iordănescu, preluând şi informaţii din presa română.

Reghecampf a stat o săptămână la Bucureşti pentru a-şi boteza fiul pe care îl are cu Corina Caciuc. De asemenea, înaintea botezului, între antrenor şi încă soţia sa, Anamaria Prodan, a avut loc o altercaţie fizică, preluată şi ea de presa din Azerbaijan.

Neftci Baku îşi susţine antrenorul, care se află în faţa celui mai important joc din campionat, cu Qarabag.

Conform contractului dintre FRF şi selecţioner, Edi Iordănescu ar trebui demis de la cârma echipei naţionale pentru că a retrogradat echipa. 

Însă încă dinaintea dublei cu Finlanda şi cu Bosnia, cei de la federaţie au transmis mesajul că actualul selecţioner se bucură de susţinere indiferent de modul în care se termină campania din Liga Naţiunilor.

În şase meciuri, România a pierdut de trei ori şi a obţinut două victorii, iar în cel mai important meci din această lună a remizat cu Finlanda, scor 1-1, şi astfel nu a mai depins doar de ea în ultimul meci din grupă.

Numele lui Reghecampf a mai fost asociat cu cel al lui Răzvan Burleanu pentru funcţia de selecţioner al României

În urmă cu 8 ani, atunci când a câştigat şefia FRF în dauna lui Gheorghe Chivorchian şi Vasile Avram, în condiţiile în care Gică Popescu fusese condamnat în Dosarul Transferurilor, Burleanu voia să-l dea afară pe Victor Piţurcă şi să-l numească pe Laurenţiu Reghecampf selecţioner. 

Atunci se vorbea că Reghecampf dorea să poată continua la Steaua, cum se numea la acel moment, cel puţin până la finalul campionatului. Sezon în care echipa lui Becali câştiga al doilea titlu la rând în Liga 1. După plecarea lui Piţurcă, România a fost preluată de Anghel Iordănescu.

Video rezumat România-Bosnia 4-1

Etichete: laurentiu reghecampf , selectioner romania , reghecampf selectioner , video romania bosnia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Adrian Mutu, fără milă după ce a fost făcut ”praf” de fostul lui jucător: ”Mi-ar fi rușine! Are probleme, divorțează”

Gigi Becali l-a dat afară după doar 416 minute jucate, iar acum e campion. Poate da peste FCSB în UCL

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”Am avut un secret!”. MM Stoica a dezvăluit totul, după ce FCSB a câștigat titlul

Citeşte şi

Ce a spus Anamaria Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a fost pus sub urmărire penală și s-a numit ”victimă”

Laurențiu Reghecampf a reacționat după ce a fost pus sub urmărire penală: ”Victima sunt eu!”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”