Imagine din meciul Ucraina - Macedonia de Nord, găzduit la București / Foto: Getty Images.

Galerie Foto EURO 2020 | Ucraina - Macedonia de Nord 2-1. Meci cu două penalty-uri. VAR-ul, folosit în premieră la București

articol scris de Digi Sport
17.06.2021, 17:52
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Ucraina a câștigat cu 2-1 meciul cu Macedonia de Nord de pe Arena Națională, al doilea disputat la București în cadrul EURO 2020.

Selecționata lui Shevchenko a început tare partida și a deschis scorul după reușita lui Yarmolenk. Acesta a trimis în poartă o minge centrată din corner, pe bara a doua.

EURO 2020 | Ucraina - Macedonia de Nord 2-1. Meci cu două penalty-uri. VAR-ul, folosit în premieră la București

Patru minute mai târziu, Yaremchuk a dus scorul la 2-0 din pasa excelentă a aceluiași Yarmolenko. Atacantul lui Gent l-a executat pe Dimitrievski cu un șut la colțul scurt.

Replica Macedoniei de Nord a venit în replica secundă. Pandev a obținut un penalty, după ce a fost faultat în careu, iar Alioski a executat. Acesta a ratat, inițial, de la punctul cu var, dar mingea a revenit la el și, cu o reluare din prima, a reușit să reducă din diferență.

Și Ucraina a beneficiat de un penalty, la o fază la care arbitrul a consultat VAR, o premieră pentru București. Malinovskyi a executat în partea stângă, dar Dimitrievski a ghicit colțul și a reușit să respingă.

Meciul s-a încheiat cu victoria Ucrainei, scor 2-1, iar Macedonia de Nord rămâne ultima în grupa C.

Galerie Foto

Ucraina - Macedonia de Nord 2-1

  • Ucraina: Bushcan - Zabarnyi, Matviyenko - Karavaev, Stepanenko, Mykolenko - Shaparenko (Sydorchuk 78), Zinchenko - Yarmolenko (Besedin 70), Yaremchuk (Tsygankov 70), Malinovskyi
  • Rezerve: Pyatov, Trubin, Sobol, Sudakov, Kryvtsov, Marlos, Makarenko, Tymchyk, Dovbyk
  • Antrenor: Andriy Shevchenko
  • Macedonia de Nord: Dimitrievski - Musliu, Velkovski, Ristovski - Alioski, Spirovski (Churlinov 46), Ademi, Nikolov (Trajkovski 46)- Bardi (Avramovski 77)- Elmas, Pandev
  • Rezerve: Jankov, Siskovski, Bejtulai, Ristevski, Trickovski, Hasani, Kostadinov, Radeski, Ristovski
  • Antrenor: Igor Angelovski

Minutul 90+5: Final de meci!

Minutul 84: Apără Dimitrievski! Malinovskyi trage în partea stângă, Dimitrievski ghicește colțul și reușește să respingă.

Imagine din meciul Ucraina - Macedonia de Nord, găzduit la București / Foto: Getty Images.

Minutul 83: Penalty pentru Macedonia de Nord, după un henț în careu comis de Avramovski! Arbitrul a consultat arbitrajul video înainte de a arăta punctul cu var.

Prima oară când este folosit VAR-ul la București / Foto: Digi Sport.

Minutul 68: Trajkovski trage cu pământul din afara careului, dar Buschan reușește să trimită în corner.

Minutul 65: Ocazie pentru Ucraina! Karavaev îi lasă mingea pentru șut lui Malinovskyi, dar acesta trage pe direcția portarului Dimitrievski, care reușește să rețină.

Minutul 57: GOOOL Macedonia! Alioski trage în partea dreaptă, Bushcan respinge, dar mingea revine la optarul Macedoniei, care reia din prima în poartă.

Miinutul 56: Penalty pentru Macedonia de Nord! Pandev este faultat în careu și Alioski va executa.

Imagine din meciul Ucraina - Macedonia de Nord, găzduit la București / Foto: Getty Images.

Minutul 51: Malinovskyi execută o lovitură liberă, mingea se îndreaptă către vinclul drept, dar Dimitrievski este atent și respinge în corner.

Imagine din meciul Ucraina - Macedonia de Nord, găzduit la București / Foto: Sport Pictures.

Minutul 46: Bardhi are prima ocazie a reprizei secunde! Macedoneanul trage la colțul scurt, pe jos, dar mingea este trimisă de Bushcan în corner.

Minutul 46: S-a reluat jocul!

Imagine din meciul Ucraina - Macedonia de Nord, găzduit la București / Foto: Sport Pictures.

Minutul 45+1: Pauză!

Imagine din meciul Ucraina - Macedonia de Nord, găzduit la București / Foto: Getty Images.

Minutul 33: GOOOL Ucraina! Yaremchuk primește o pasă excelentă de la Yarmolenko, scapă spre poartă și îl învinge pe Dimitrievski cu un șut la colțul scurt.

Minutul 29: GOOOL Ucraina! Yarmolenko duce scorul la 1-0 după o neatenție în defensiva Macedoniei! O minge centrată din corner ajunge pe bara a doua la Yarmolenko, acesta este lăsat liber și împinge mingea în poarta lui Dimitrievski.

Minutul 11: Șansă mare ratată de Ucraina! Malinovskyi scapă spre poartă, încearcă să trimită în stânga către Yaremchuk, dar mingea este respinsă de Ristovski.

Minutul 8: Ocazie bună pentru echipa lui Shevchenko! Malinovskyi trage cu stângul la colțul scurt, dar Dimitrievski trimite în corner.

Minutul 4: O primă șansă pentru Ucraina! O minge aruncată în careu este boxată de Dimitrievski, care a îndepărtat pericolul.

Minutul 1: Fluier de start!

Galerie Foto


Ucraina - Macedonia de Nord LIVE TEXT, ora 16:00, la EURO 2020

Ucraina a început Campionatul European cu o înfrângere, 2-3, la Amsterdam, în fața Olandei. Selecționata lui Andrey Shevchenko era condusă în Olanda cu 2-0 după 58 de minute, însă a avut forța să revină în meci, iar în intervalul dintre minutele 75 și 79 a restabilit egalitatea. Totuși, ultimul cuvânt l-au avut tot batavii, care au marcat prin Denzel Dumfries în minutul 85 și au luat cele trei puncte.

De partea cealaltă, Macedonia de Nord a fost învinsă de Austria la debut, 1-3, partidă în care a fost dominată autoritar.

Duelul din runda a doua a grupei C de la EURO va consemna a cincea confruntare directă între cele două reprezentative. De-a lungul istoriei meciurilor directe, a fost înregistrată o remiză, în 2003, Macedonia de Nord s-a impus o dată, în 2004, în timp ce precedentele două jocuri au fost câștigate de Ucraina, în 2014 și 2015, în preliminariile Campionatului European.

Ucraina - Macedonia de Nord LIVE TEXT, de la ora 16:00. Echipele probabile

  • Ucraina: Bushchan - Karavaev, Zabarnyi, Mykolenko, Matvienko - Malinovski, Sydorchuk, Zinchenko - Yarmolenko, Yaremchuk, Zubkov
  • Macedonia de Nord: Dimitrievski - Nikolov, Ristovski, Musliu, Velkovski, Alioski - Bardhi, Ademi, Elmas - Pandev, Trajkovski

Etichete: arena nationala , euro 2020 la bucuresti , ucraina - macedonia de nord , grupa c euro 2020


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video CFR Cluj - Rapid 3-2. Victorie pentru ardeleni la revenirea lui Dan Petrescu. Giuleștenii, fără succes în play-off

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Video CFR Cluj, iertată de un cartonaș roșu în meciul cu Rapid? ”Crampoanele pe gambă” / ”E grav, sincer!”

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

Citeşte şi

Foto Afacerea de 10 milioane de euro de la Arena Națională de care s-a ales praful

Foto Au vrut să facă la fel ca la Leverkusen, dar nu le-a ieșit! Ce s-a întâmplat imediat după FCSB - Farul

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”