CFR Cluj-Lazio | Petrescu: "Lazio nu poate pierde două meciuri la rând!" Simone Inzaghi laudă un jucător de la CFR: "E principalul pericol"

19.09.2019, 00:09
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

CFR Cluj - Lazio | Va fi primul duel dintre CFR Cluj şi Lazio în cupele europene, însă campioana României a avut multe confruntări cu echipe italiene de-a lungul timpului.

Memorabilă rămâne chiar prima - în 2008, ardelenii produceau minunea de pe Olimpico când învingeau pe AS Roma la debutul în UEFA Champions League cu 2-1, partidă în care Emmanuel Culio devenea erou după ce marca o dublă.

Au urmat apoi alte 5 meciuri, toate înfrângeri în dreptul CFR - ului, după confruntări cu AS Roma din nou şi apoi Inter. Dan Petrescu nu are însă emoţii, deşi întâlneşte favorita grupei. 

"Nu joacă statistica, asta e părerea mea. Jucăm cu Lazio, Celtic, Rennes, sunt echipe de Liga Campionilor, jucăm meciuri importante. O să vedeţi cât va mai dura să ajungem în grupe, noi sperăm cu CFR, dar va fi aproape imposibil.

Sunt îngrijorat doar de faptul că Lazio nu prea pierde două meciuri la rând. În rest, este o echipă care are slăbiciuni," a spus Dan Petrescu înainte de meci.

"E o grupă foarte dificilă, cu echipe cu pretenţii pentru câştigarea trofeului," a declarat şi fundaşul CFR - ului, Andrei Burcă.

CFR Cluj - Lazio | Billel Omrani, pericolul numărul 1 pentru Simone Inzaghi

Dan Petrescu a condus antrenamentul oficial al clujenilor, iar apoi a rămas la stadion pentru a urmări şedinţa de pregătire a italienilor. S-a întâlnit aici cu antrenorul adversarilor, Simone Inzaghi, cu care a schimbat câteva amabilităţi. Dan Petrescu a activat o perioadă în Serie A, la Foggia şi Genoa.

Lazio revine în România după dubla cu FCSB din sezonul 2017/2018, când a pierdut pe Arena Naţională cu 0-1, dar şi-a luat revanşa pe Olimpico unde s-a impus cu 5-1, victoria la cel mai mare scor reuşită în Europa League în noul format. Italienii sunt o prezenţă regulată în această competiţie, unde au adunat deja 65 de meciuri, fiind depăşiţi doar de Villarreal şi Salzburg. 

"Este o grupă dificilă, atât CFR cât şi Celtic au forţat calificarea în grupele Ligii Campionilor. Clujenii formează o echipă puternică, combativă, cu un antrenor de clasă precum Dan Petrescu. Vor fi multe dueluri intense care pot decide partida.

De la CFR am remarcat un jucător. Billel Omrani este principalul pericol şi va avea parte de un tratament special," a declarat antrenorul lui Lazio, Simone Inzaghi, la conferinţa de presă.  

CFR Cluj - Lazio este în direct la Digi Sport 1, joi, de la ora 19.55, şi LIVE VIDEO şi TEXT pe digisport.ro.

Etichete: dan petrescu , billel omrani , andrei burca , simone inzaghi lazio , cfr cluj lazio


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a dat 600.000€ pe un fotbalist la care nici nu s-a uitat: ”L-am luat în 3 secunde”

Reacția surprinzătoare a lui Mohamed Salah, după gestul făcut la adresa lui Jurgen Klopp

”Misterul” a fost deslușit! Antrenorul Parmei a dezvăluit de ce Dennis Man nu a fost în lot și ce urmează pentru român

Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Oltenii au restabilit egalitatea

Citeşte şi

Video Primul jucător de la CFR Cluj care și-a anunțat plecarea. ”Nu cred că voi rămâne la acest club”

Ioan Varga vrea la CFR Cluj un fotbalist de la FCSB. Dan Petrescu și-ar fi dat acordul

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”