Bucuria jucătorilor de la Barcelona / Foto: Profimedia Images

Galerie Foto Barcelona s-a distrat cu Inter Miami, echipa lui David Beckham, în primul amical al verii

articol scris de Digi Sport
20.07.2022, 09:17
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Barcelona a disputat primul meci de pregătire din cadrul cantonamentului din SUA, iar elevii lui Xavi au arătat o adevărată demonstrație de forță împotriva celor de la Inter Miami.

Catalanii au trecut cu 6-0 de clubul patronat de David Beckham, grație golurilor marcate de Aubameyang (min. 19), Raphinha (min. 25), Ansu Fati (min. 41), Gavi (min. 55), Depay (min. 69) și Dembele (min. 70). 

Barcelona s-a distrat cu Inter Miami, echipa lui David Beckham, în primul amical al verii! A fost 6-0 pentru catalani

În primul test al verii pentru Barcelona, Xavi i-a debutat pe Raphinha, Kessie și Christensen, sosiți în această vară la gruparea blaugrana. Primul menționat a reușit marcheze un gol, dar și să ofere două asisst-uri, semn că s-a integrat foarte bine în lotul catalanilor.

Ultima achiziție a celor de la Barcelona, Robert Lewandowski a fost prezent la meci, însă Xavi a decis să nu riște și nu l-a inclus în lot pe polonez, asta deoarece a sosit la club în urmă cu doar două zile.

Cum a arătat primul 11 al Barcelonei la meciul cu Inter Miami: Ter Stegen - Dest, Christensen, Garcia, Balde - Nico, Kessie, Pedri - Raphinha, Aubameyang, Fati.

Pentru Barcelona mai urmează alte patru partide amicale în cadrul turneului din SUA. Real Madrid (24 iulie), Juventus (27 iulie), New York Red Bulls (31 iulie) și U.N.A.M (7 august) vor fi adversarele catalanilor din următoarea perioadă.

Galerie Foto

Robert Lewandowski a făcut vizita medicală la Barcelona! Ce clauză va avea atacantul polonez

Lewandowski a ajuns în cele din urmă la Barcelona, după mai multe luni de negocieri între spanioli și Bayern Munchen. Acum, atacantul este nerăbdător să joace în tricoul noii sale echipe și a făcut vizita medicală în Statele Unite, acolo unde trupa lui Xavi își desfășoară perioada de pregătire dinaintea noului sezon.

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Robert Lewandowski va avea la Barcelona o clauză de eliberare în valoare de 500 de milioane de euro, la fel ca majoritatea fotbaliștilor din lotul catalanilor.

Recent, Raphinha a fost adus și el la Barcelona, în timp ce Ousmane Dembele a semnat un nou contract, însă oficialii clubului le-au setat acestora clauze diferite. Concret, brazilianul își poate rupe contractul pentru un miliard de euro, în timp ce clauza lui Dembele este de doar 100 de milioane de euro, informează Mundo Deportivo.

Etichete: barcelona , meci barcelona , inter miami


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână

Un român de 36 de ani și-a pierdut un braț în timp ce încerca să fure banii dintr-un bancomat din orașul italian Cattolica, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv Suporterii lui Dinamo au mers la jucători la antrenament. Dialogul care a urmat

Elias Charalambous a numit echipa pentru care ”ar lăsa-o” pe FCSB: ”Atunci aș merge”

Dan Petrescu: ”Nu vrem să-l ținem aici!”. CFR așteaptă 7 milioane de euro

Barcelona renunță la Robert Lewandowski și i-a găsit deja înlocuitor

Citeşte şi

Ce a spus Xavi, după ce ”a făcut-o” campioană pe Real Madrid

Reacția Barcelonei, după ce Real Madrid a câștigat titlul de campioană în La Liga

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Au speriat-o de moarte: ce a pățit Iga Swiatek după ce a învins-o pe bielorusa Sabalenka, salvând trei mingi de meci VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM „Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

„Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”