Kevin De Bruyne l-a imitat pe Erling Haaland după una dintre reușitele sale de la meciul cu Wolverhampton / Foto: Profimedia

Gestul făcut de Kevin De Bruyne după ce Manchester City a anunțat transferul lui Erling Haaland

articol scris de Digi Sport
12.05.2022, 16:29
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Manchester City a anunțat în urmă cu două zile faptul că a ajuns la un acord cu Borussia Dortmund în privința transferului lui Erling Haaland (21 de ani).

Norvegianul va ajunge la formația din Premier League începând cu 1 iulie, iar, până atunci, ”cetățenii” trebuie să se ocupe de toate formalitățile ce țin de transferul fotbalistului.

Gestul făcut de Kevin De Bruyne după ce Manchester City a anunțat transferul lui Erling Haaland

Erling Haaland este foarte așteptat la Manchester City, englezii având încredere că atacantul poate fi o piesă esențială ce lipsește din angrenajul echipei pentru câștigarea trofeului UEFA Champions League. În acest sezon, formația antrenată de Pep Guardiola a fost eliminată în semifinalele competiției de Real Madrid, după două manșe incendiare, scor 5-6 la general.

Unul dintre viitorii coechipieri ai lui Erling Haaland, Kevin De Bruyne, a găsit o modalitate inedită de a-i ura bun venit nordicului. La meciul cu Wolverhampton, scor 5-1, unde belgianul a înscris de patru ori, Kevin de Bruyne a făcut un gest simbolic de întâmpinare a lui Haaland.

După una dintre reușitele sale, De Bruyne a copiat una dintre celebrările atacantului norvegian, în care pretinde că meditează.

Kevin De Bruyne l-a imitat pe Erling Haaland după una dintre reușitele sale de la meciul cu Wolverhampton / Foto: Colaj Profimedia

Manchester City poate confirma că a ajuns la un acord de principiu cu Borussia Dortmund pentru transferul atacantului Erling Haaland la clubul nostru pe 1 iulie 2022”, a transmis Manchester City pe Twitter.

Ce a spus Pep Guardiola de transferul lui Erling Haaland la Manchester City

"Toată lumea știe situația lui Haaland. Borussia Dortmund și Manchester City mi-au spus că nu am voie să vorbesc despre asta până nu se anunță oficial. Îmi cer scuze, nu mi s-a permis să vorbesc despre acest subiect", a spus Pep Guardiola, conform Fabrizio Romano, înainte de anunțul lui City.

Etichete: transfer , kevin de bruyne , erling haaland


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text FCSB - Farul 1-0, ACUM, Digi Sport 1. David Miculescu a deschis scorul pe Arena Națională!

Pioli, OUT! AC Milan și-a ales deja noul antrenor și suporterii au ”explodat”. A apărut o petiție

Foto Jucătorul FCSB-ului la care s-a dus Gică Hagi, înaintea meciului direct de pe Arena Națională

Oficial S-a terminat chinul! Prima echipă retrogradată din Premier League în acest sezon

Citeşte şi

După ce PSG a oferit 200.000.000€ pentru noua ”perlă” a Barcelonei, catalanii au luat decizia finală

Tottenham a pregătit 50.000.000€ pentru primul transfer al verii

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”