Laszlo Balint/ foto: Sport Pictures

Exclusiv Nu e glumă! Laszlo Balint ar putea deveni primul român care antrenează în Anglia: ”E adevărat!”

articol scris de Digi Sport
11.11.2020, 22:19
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Laszlo Balint (41 de ani) chiar se află în vizorul clubului Sheffield Wednesday, aflat în acest moment în Championship, a doua ligă engleză.

Wednesday nu mai are antrenor principal, după startul slab de campionat. După 11 runde jucate, trupa din Sheffield ocupă locul 23 (din 24), cu numai șase puncte strânse.

Tehnicianul de la UTA Arad este pe lista extinsă a grupării engleze. În pole-position pentru postul de antrenor principal se află Tony Pullis, însă Laszlo Balint ar fi varianta de backup a echipei Sheffield Wednesday.

Laszlo Balint, curtat de Sheffield Wednesday: ”Sunt niște contacte!”

Balint a confirmat că există interes din partea britanicilor, într-o intervenție la Digi Sport Special.

”Comunic cu Bogdan Apostu. E adevărat. Sunt niște zvonuri, sunt niște contacte. L-am însărcinat pe Bogdan să se ocupe de asta. Dacă lucrurile evoluează, rămâne să vedem. Dar acum sunt concentrat 100% la UTA. Pauza aceasta e un bun prilej să analizăm ce s-a întâmplat la ultimul meci. Ne așteaptă un program complicat, avem meciuri de foc și trebuie să ajungem pregătiți la ele. 

O să fiu sincer cu dumneavoastră. Bogdan Apostu mi-a confirmat, în această seară, interesul lui Sheffield Wednesday. Dar e la început, e un interes preliminar, așa că rămân concentrat pe munca de la UTA, din respect pentru clubul acesta și suporterii de aici”, a spus antrenorul de la Arad.

Sheffield Wednesday, club fondat în 1867

Sheffield Wednesday este penultima în Championship în acest moment. Laszlo Balint a promovat cu UTA în Liga 1 și acum se luptă pentru accederea în play-off.

Sheffield Wednesday este un club istoric al Angliei, fondat în 1867. De-a lungul istoriei, echipa a cucerit patru titluri (1903, 1904, 1929, 1930), trei Cupe (1896, 1907, 1935), o Cupă a Ligii (1991) și o Supercupă (1936).

Etichete: uta , sheffield wednesday , laszlo balint


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Jucătorii FCSB se vor umple de bani dacă ajung în grupele Champions League. Cine are cea mai mare primă

Exclusiv Gigi Becali vrea să-l ajute pe nașul Gheorghe Hagi să câștige locul doi. Ce ”ordin” a dat patronul FCSB-ului

Galerie Foto FCSB a mutat petrecerea de titlu la baza din Berceni! Cum au fost primiți noii campioni ai României

Citeşte şi

Laszlo Balint îi ”trage de urechi” pe jucători după Hermannstadt - Petrolul 2-0: ”Sunt chestii care puteau fi evitate!”

Video Hermannstadt - Petrolul 2-0. Sibienii câștigă categoric și urcă pe primul loc în play-out

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”