Miguel Sanchez și Xavi Hernandez / Foto: Profimedia

A făcut istorie în La Liga acum e dorit în Premier League! Ce echipă vrea să îl transfere

articol scris de Digi Sport
24.04.2024, 23:16
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Manchester United se gândește serios la diferite opțiuni de antrenori, pentru a prelua banca tehnică a ”Diavolilor”, în noul sezon.

Michel Sanchez (48 de ani) este antrenorul Gironei, din vara anului 2021, și a reușit performanțe remarcabile, în acest sezon, în La Liga.

Manchester United vrea să îl aducă pe banca tehnică pe Michel Sanchez, de la Girona

Oficialii ”Red Devils” sunt total dezamăgiți de parcursul lui Manchester United, în acest sezon. Gruparea de pe ”Old Trafford” nu se regăsește de când antrenorul Erik ten Hag a preluat echipa. 

Chiar dacă au trecut de Coventry, în semifinalele Cupei Angliei, jucătorii lui Manchester United nu au mai reușit o victorie în Premier League de patru etape. Pe data de 9 martie 2024, gruparea de pe ”Old Trafford” reușea să o învingă pe Everton cu scorul de 2-0.

De atunci, Manchester United a înregistrat trei remize și o înfrângere, în Premier League, rezultate ce au trimis echipa pe locul 7 în clasament.

În urma acestor rezultate, șefii din Manchester și-au îndreptat atenția spre La Liga, campionat unde Girona scrie istorie. Antrenorul Michel Sanchez se află la cârma echipei din Spania de trei sezoane și a reușit în această stagiune să o ducă pe Girona până pe podium. Acest succes o îndreaptățește pe Girona să spere la o calificare în Liga Campionilor, în sezonul următor, situație cu care nu s-a mai întâlnit până acum.

Oficialii lui United au apreciat munca de depusă de Michel Sanchez, la micuțul club din Spania, și vor să îl aducă acum pe ”Old Trafford”, potrivit fichajes.net.

  • Contractul lui Michel Sanchez cu Girona expiră în vara anului 2026.
  • În 127 de partide pe banca tehnică a Gironei, Michel a acumulat 64 de vitorii, 24 de remize și 29 de înfângeri, în toate competițiile.
  • Michel a reușit 21 de victorii cu Girona, în acest sezon, în La Liga.

Michel Sanchez a ajuns în atenția marilor cluburi europene

Sub conducerea lui Michel Sanchez, Girona s-a luptat de la egal la egal în acest sezon cu "granzii" Real Madrid şi FC Barcelona pentru titlul de campioană în La Liga, iar evoluţiile peste aşteptări ale modestei echipei catalane au atras atenţia marilor cluburi europene.

Chelsea, care a investit peste un miliard de euro în transferuri în ultimii doi ani, nu reuşeşte să se regăsească sub comanda actualului său antrenor, argentinianul Mauricio Pochettino, iar responsabilii grupării de pe Stamford Bridge s-au deplasat în Spania cu speranţa că-l vor putea convinge pe Michel Sanchez să preia conducerea tehnică a londonezilor începând din vară.

Antrenorul Gironei i-a anunţat însă că nu este interesat de ofertă, și că își dorește să continue şi în sezonul viitor alături de actuala sa formaţie, cu care speră să participe în premieră în Liga Campionilor.

Michel Sanchez este văzut, totodată, drept un posibil succesor al antrenorilor Xavi Hernandez şi Pep Guardiola la echipele FC Barcelona, respectiv Manchester City, subliniază sursa mai sus citată.

Etichete: manchester united , united antrenor , michel sanchez , michel manchester united , istorie la liga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Ce lovitură! Denis Alibec a ales între FCSB și Farul

Exclusiv Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș sunt siguri că nu trebuie să lipsească de la EURO 2024: ”Cel mai bun din SuperLigă”

Foto Valeriu Iftime a intrat în vestiar după Botoșani - Mioveni! Mesajul transmis

Citeşte şi

Transferul de 100.000.000€ a picat. Cristiano Ronaldo, refuzat direct

Wayne Rooney cere ”curățenie” la Manchester United

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”