Carlo Ancelotti, antrenorul echipei Real Madrid / Foto: Twitter Real Madrid CF

Carlo Ancelotti a anunțat marea schimbare de la Real Madrid, înaintea noului sezon

articol scris de Digi Sport
14.07.2023, 23:14
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Real Madrid, vicecampioana Spaniei, a făcut patru transferuri în această vară, dar s-a despărțit de căpitanul și golgheterul echipei, Karim Benzema (35 de ani).

Carlo Ancelotti vrea să schimbe stilul și sistemul de joc la Real Madrid

Jude Bellingham (20 de ani, de la Dortmund), Arda Guler (18 ani, de la Fenerbahce), Fran Garcia (23 de ani, de la Rayo Vallecano) și Joselu (33 de ani, de la Espanyol) au venit la Real Madrid. Mijlocașul englez a fost cel mai costisitor transfer – 103 milioane de euro.    

Karim Benzema (35 de ani, la Al-Ittihad), Marco Asensio (27 de ani, la PSG), Eden Hazard (32 de ani, liber de contract) și Mariano Diaz (29 de ani, liber de contract) au plecat de la echipa madrilenă în această vară.

În presezon, Real Madrid va participa la o competiție amicală în SUA, Soccer Champions Tour 2023, și va disputa patru meciuri “de gală”, cu AC Milan (24 iulie), Manchester United (27 iulie), Barcelona (29 iulie) și Juventus (3 august).   

Astăzi, Carlo Ancelotti (64 de ani), antrenorul “Galacticilor”, a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre planurile sale pentru sezonul 2023-2024.

Tehnicianul italian a precizat că pregătește o schimbare de stil și sistem de joc, pentru a scoate maximum din jucătorii pe care îi are la dispoziție.

Anunțul a fost catalogat drept surprinzător de către presa spaniolă, având în vedere că Ancelotti a imprimat un sistem standard 4-3-3 la gruparea de pe Santiago Bernabeu.

"Cred că în acest sezon vom juca într-un sistem diferit, având în vedere ce jucători avem. Totuși, nu trebuie să uităm că sistemul pe care l-am folosit în ultimii ani ne-a adus multe succese.

Încerc să găsesc un nou stil de joc, pe care îl vom testa în special în turneul din SUA, care este un moment important din presezon. De-a lungul anilor, am învățat că este mai bine pentru antrenor să se adapteze în funcție de jucătorii pe care îi are, decât să impună un anumit sistem de joc.

Jucătorii trebuie să fie confortabili în sistemul de joc, asta e prioritatea mea. Camavinga va juca în centru sau ca pivot. Nu cred că va mai juca pe postul de fundaș stânga, îi avem pe Fran Garcia și Mendy.

Bellingham a avut o mică problemă medicală, la genunchi, încă din vacanță. Dar cred că s-a adaptat bine, muncește din greu. Fanii îl vor putea vedea în acest turneu din SUA", a spus Ancelotti, citat de Marca.   

Bayern oferă 100 de milioane de euro pentru Aurelien Tchoaumeni

Recent, vicecampioana Spaniei a refuzat 60 de milioane de euro de la Liverpool pentru Aurelien Tchouameni (23 de ani), însă ar putea fi convinsă să vândă de către cei de la Bayern.  

Potrivit presei spaniole, Bayern este pregătită să plătescă 100 de milioane de euro pentru închizătorul francez. 

Campioana Germaniei este încrezătoare că Real Madrid va accepta oferta, caz în care Tchouameni va deveni cel mai scump fotbalist din istoria lui Bayern. 

În prezent, recordul e deținut de Lucas Hernandez, cumpărat în 2019 de la Atletico, pentru 80 de milioane de euro. Vara aceasta, fundașul a fost cedat la PSG, pentru 45 de milioane. 

Etichete: real madrid , la liga , carlo ancelotti , ancelotti , camavinga , bellingham


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată de iubitul ei, în timp ce întrețineau relații intime.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"

Familia lui Schumacher a strâns 4.000.000 €. Bani pentru ”tratamente pe care nicio ființă umană nu le-a primit”

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Lotul Franței pentru EURO 2024 a fost anunțat! Decizie neașteptată a selecționerului

L-au întors din drum: jucătorul cu 22 de trofee la Barcelona semnează și rămâne pe Camp Nou!

Liderul galeriei FCSB-ului, dialog ”aprins” cu Adi Popa în direct: ”Ia actele” / ”Dacă țipi, nu înseamnă că ai dreptate”

Luis Enrique a anunțat ”revoluția”, după plecarea lui Mbappe: ”Va fi foarte greu să joci pentru PSG”

Citeşte şi

S-a înțeles cu Real Madrid și semnează: ”Clubul este încântat”

După doar un an în Arabia Saudită, starul a fost pus la vânzare! Echipa care vrea să-l salveze

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep a vorbit despre finalul carierei: ”Vreau să mă retrag de pe teren” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”