Cesar Azpilicueta / Foto: Profimedia

Cesar Azpilicueta, acord de principiu cu Barcelona! Detaliile contractului

articol scris de Digi Sport
07.05.2022, 18:51
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Chelsea va avea parte de numeroase schimbări în lotul echipei după ce clubul deținut de Roman Abramovich a fost cumpărat de un consorțiu patronat de Tom Boehly pentru suma de 4.68 miliarde de euro.

Barcelona vrea să se întărească pentru următorul sezon, iar Xavi pare să profite din plin de incertitudinea care există în acest moment în formația londoneză.

Cesar Azpilicueta, acord de principiu cu Barcelona! Detaliile contractului

Doi dintre titularii formației antrenate de Thomas Tuchel, Antonio Rudiger și Andreas Christensen, s-ar fi înțeles deja cu alte formații, Real Madrid, respectiv Barcelona, iar Cesar Azpilicueta ar fi pregătit să îi urmeze în La Liga.

De fapt, potrivit AS, Azpilicueta îi va fi coechipier lui Christensen și la Barcelona. Spaniolul ar fi ajuns la un acord cu formația catalană. Acesta s-ar alătura echipei antrenate de Xavi Hernandez din vară și ar urma să semneze un contract valabil pe următoarele două sezoane.

Fotbalistul va încasa se pare 13 milioane de euro pe sezon, dar va primi și un bonus la semnătură. În plus, acesta va avea posibilitatea să își prelungească înțelegerea cu încă un sezon.

Noul patron al lui Chelsea vrea să ia deja primele măsuri. Una dintre ele: "modelul Liverpool", luat ca reper

Potrivit publicației Goal, Boehly va conduce clubul diferit față de Roman Abramovich, pe care nu îl interesa profitul. De altfel, americanul este recunoscut pentru faptul că se pricepe la sport și că a avut succes cu celalalte echipe pe care le deține în SUA, cea de baschet și cea de baseball, care, în mare măsură, se autofinanțează.

Însă ceea ce este interesant este că Boehly ar vrea să implementeze pe Stamford Bridge modelul de management al lui Liverpool, în special în ceea ce privește politica de transferuri.

"Cormoranii" sunt recunoscuți că, de la venirea lui Jurgen Klopp, au reușit să țină pasul cu Manchester City, ba chiar le-au și suflat titlul, iar asta se datorează transferurilor făcute exact pe specificul necesar echipei și filosofiei antrenorului.

Astfel, noul patron nu mai vrea să facă greșeli, precum cea a transferului lui Romelu Lukaku, cel mai scump din istoria clubului, 113 milioane de euro.

Etichete: chelsea , barcelona , xavi , cesar azpilicueta , christensen , rudiger


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Ce relație ai cu Valentin Mihăilă?”. Dennis Man a răspuns imediat și l-a descris în câteva cuvinte pe colegul de la Parma

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

Foto Ce s-a întâmplat în capitala Spaniei, după ce Real Madrid a câștigat titlul în La Liga. Cum au procedat ”Galacticii”

Ioan Ovidiu Sabău a spus lucrurilor pe nume, după ”U” Cluj - Dinamo

Citeşte şi

Video Girona - Barcelona 4-2. Înfrângerea elevilor lui Xavi au făcut-o pe Real Madrid campioană

Real Madrid a câștigat titlul în La Liga! ”Galacticii”, campioni după ce Barcelona a pierdut pe terenul Gironei

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Au speriat-o de moarte: ce a pățit Iga Swiatek după ce a învins-o pe bielorusa Sabalenka, salvând trei mingi de meci VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”