Joan Laporta, președintele Barcelonei / Foto: Getty Images

Joan Laporta, întâlnire de gradul zero cu Mino Raiola! "Să ținem ochii pe Haaland, Pogba și multe alte talente"

articol scris de Digi Sport
14.12.2021, 08:56
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Barcelona pregătește noi adiții pentru perioada de transferuri din iarnă, deși trece printr-o situație financiară complicată. 

Catalanii au fost eliminați din Champions League încă din faza grupelor și sunt doar pe locul 8 în campionat, iar Xavi a confirmat că se încearcă reîmprospătarea lotului în ianuarie. 

Joan Laporta, întâlnire de gradul zero cu Mino Raiola! "Să ținem ochii pe Haaland, Pogba și multe alte talente"

În acest sens, președintele echipei, Joan Laporta, s-a întâlnit cu impresarul Mino Raiola, unul dintre cei mai influenți agenți din lume. Informația a fost dezvăluită de celebrul jurnalist Fabrizio Romano, care a menționat următoarele: "Relația este grozavă de câțiva ani încoace. Să ținem ochii pe Haaland, Pogba și multe alte talente"

Cei doi s-au întâlnit într-un hotel din Italia, unde Laporta a mers ca urmare a faptului că Pedri a câștigat trofeul Golden Boy, acordat de publicația Tuttosport.

De altfel, nu este pentru prima dată când se vorbește despre interesul formației blaugrana pentru Erling Haaland de la Borussia Dortmund și Paul Pogba de la Manchester United.

Ambii sunt pe picior de plecare la clubul lor, dar Barcelona trebuie prima dată să renunțe la nume grele din vestiar pentru a-i cumpăra, deoarece se află la limita plafonului salarial impus de La Liga, 70%. 

Mino Raiola cere un comision uriaș pentru intermedierea transferului lui Erling Haaland

Atacantul Borussiei Dortmund este dorit de mai mulți granzi europeni, iar impresarul său, Mino Raiola, a declarat recent că doar patru cluburi se află în cursă: Real Madrid, Bayern, Barcelona și Manchester City. 

Ulterior, italianul a revenit asupra declarațiilor și a lămurit că, de fapt, cele patru nume au fost date doar ca exemple și că Haaland se va transfera la una dintre primele 15 echipe din lume.

Cotidianul spaniol AS a aflat și ce sumă vrea să primească agentul de 54 de ani pentru intermedierea mutării care poate avea loc vara viitoare: 55 de milioane de euro. O parte din sumă ar urma să fie împărțită cu tatăl fotbalistului, Alf-Inge, care a jucat în trecut la Manchester City. 

Suma este exorbitantă chiar și pentru Raiola, având în vedere că cel mai mare comision primit în cariera sa a fost de 22 de milioane de euro, pentru transferul lui Paul Pogba de la Juventus la Manchester United, în 2016.

Etichete: barcelona , paul pogba , mino raiola , erling haaland


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit

O tânără de 19 ani care se simțea rău după o vacanță cu prietenele și credea să suferă de mahmureală a primit o veste devastatoare de la medici.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Postecoglou nici nu vrea să audă de Drăgușin! Varianta surpriză pregătită pentru apărarea lui Spurs

500.000€ nu l-au ținut pe loc pe Victor Pițurcă! Antrenorul a spus totul acum: ”Puteam să-mi cer salariul pe trei ani”

Nota primită de Nicolae Stanciu, după meciul în care echipa sa a primit 4 goluri în 25 de minute

Citeşte şi

Xavi nu vrea să mai audă de ei: cele patru nume pe care nu se mai bazează la Barcelona

OUT până în 2025! Lovitura primită de Barcelona și un alt club în același timp

PEROZ61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

FILM NOWAlec Baldwin, adevărul despre dependența de cocaină: „O consumam la fel de des cum beam cafea”

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Aryna Sabalenka, pe urmele Simonei Halep. Ce a făcut jucătoarea clasată pe locul 2 WTA citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Momentul când o vacă refuză să fie hrănită de soția unui bărbat. Reacția femeii a devenit virală: „Nu știu de ce nu vrea”