Karim Benzema / Foto: Profimedia Images

Karim Benzema a revenit la antrenamentele lui Real Madrid. Atacantul ar fi putut evolua pentru Franța la Cupa Mondială

articol scris de Digi Sport
14.12.2022, 14:04
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Karim Benzema (34 de ani), care a părăsit lotul Franţei chiar înaintea startului Cupei Mondiale de fotbal 2022, din cauza unei accidentări, este complet refăcut şi ar fi putut evolua pentru ”Les Bleus” începând cu faza optimilor de finală ale competiţiei din Qatar.

Benzema, câştigătorul Balonului de Aur în acest an, a acuzat probleme la piciorul stâng în săptămânile premergătoare CM 2022, declarând forfait chiar cu o zi înainte de startul turneului din emirat.

Karim Benzema a revenit la ședințele de pregătire de la Real Madrid. Spaniolii contestă decizia lui Didier Deschamps

Staff-ul medical al naţionalei franceze a confirmat la momentul respectiv că atacantul lui Real Madrid a suferit o leziune la nivelul cvadricepsului de la coapsa stângă care ”necesita o perioadă de convalescenţă de trei săptămâni”, notează Agerpres.

Selecţionerul Didier Deschamps a decis să nu convoace niciun alt jucător în locul lui Benzema, care ar fi putut teoretic să revină astfel în lotul Franţei de la Cupa Mondială.

Karim Benzema şi-a reluat antrenamentele alături de colegii săi de la Real Madrid începând de sâmbătă, iar la şedinţa de pregătire de ieri (marţi) a apărut zâmbitor, etalând o formă foarte bună”, relatează presa iberică.

Cotidianul madrilen Marca consideră ”pripită” decizia lui Didier Deschamps de a renunţa la Benzema, în condiţiile în care francezul este complet refăcut după accidentare şi putea evolua fără probleme pentru Franţa începând din optimile de finală, dacă ar fi fost rechemat de Deschamps.

Jucătorul lui Real Madrid a ratat şi precedenta ediţiei Cupei Mondiale, desfăşurată în 2018 în Rusia, unde Les Bleus au cucerit titlul mondial, după ce a fost exclus din echipa naţională în urma scandalului "Sextape".

Marca subliniază însă că Benzema ar putea fi de această dată campion mondial fără să joace, dacă Franţa reuşeşte să îşi apere titlul, în condiţiile în care nu a fost înlocuit în lotul de la CM 2022, la fel ca şi fundaşul Lucas Hernandez, accidentat în meciul de debut de la turneul final.

Real Valladolid - Real Madrid, în etapa a 15-a din La Liga

La Liga se reia la finalul lunii decembrie, iar Real Madrid se va deplasa pe terenul celor de la Valladolid, pentru un joc din cadrul etapei a 15-a.

Meciul dintre Real Valladolid și Real Madrid este programat să se dispute pe 30 decembrie, de la ora 22:30, în direct la Digi Sport.

Etichete: real madrid , franta , karim benzema , cupa mondiala qatar


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

Marius Lăcătuș a surprins pe toată lumea înainte de Dinamo - Csikszereda: ”Sincer îți zic”

Exclusiv Antrenorul care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu. ”Copilu' e tare. L-am avut elev”

Ultimul bilet spre Premier League! S-a stabilit cine joacă finala barajului pentru promovare

Citeşte şi

Oficial OUT! Cu 15 zile înainte de Real Madrid - Borussia Dortmund, conducerea a anunțat două plecări

Gică Hagi l-a văzut pe Ianis în meciul cu Real Madrid și nu s-a ferit de cuvinte

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

Răzvan Lucescu, dorit pe banca unei echipe mari! Duminică joacă "finala" pentru titlu în Grecia citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”