Lionel Messi recunoaște că e departe de perfecțiune. Foto: Getty Images

Messi știe că e departe de perfecțiune. Ce "îl roade" pe starul Barcelonei și capitolul la care mai are de muncit

18.09.2018, 16:24
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Barcelona a pornit "ca din pușcă" în sezonul 2018-2019 din La Liga, propulsată și de liderul incontestabil de pe Camp Nou, Lionel Messi. Cu 4 goluri în cele 4 victorii ale campioanei Spaniei, starul argentinian tinde spre mai mult și nu e pe deplin satisfăcut cu evoluțiile sale și a spus care e capitolul la care speră să mai crească.

Marea nemulțumire a lui Lionel Messi (31 de ani) în ceea ce îl privește este legată de loviturile de la 11 metri. Departe de a se considera perfect, cvintuplul câștigător al Balonului de Aur consideră că mai are de muncit la acest capitol, pentru că simte că nu îl stăpânește pe deplin.

"Dacă e vreun lucru care să mă roadă? Mi-ar plăcea să fiu mult mai eficient la penalty-uri. Să le repeți nu același lucru cu a le executa în timpul unui meci", a spus Lionel Messi, la Radio Catalunya.

Dintr-un total de 107 penalty-uri executate în carieră (la națională și la Barcelona, atât în timpul meciului, cât și la loviturile de departajare), Messi a ratat 25 (o rată de conversie de 76,64%).

"Îmi place să urmăresc fotbalul. Mă uit la tot ce se poate. Încerc să urmăresc liga noastră și fotbalul din Argentina, dar urmăresc câte puțin din fiecare", a mai spus cvintuplul câștigător al Balonului de Aur.

Cu 4 goluri în primele 4 etape, Messi este la egalitate cu Benzema (Real) pe prima poziție în topul golgheterilor la zi din La Liga.

642 de meciuri, 556 de goluri și 215 pase decisive are Lionel Messi în toate competițiile pentru Barcelona.

Barcelona - PSV Eindhoven se joacă marți, 18 septembrie, la ora 19:55, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și LIVE VIDEO pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Următorul meci din campionat al Barcelonei este cel cu Girona, din etapa a 5-a din La Liga. Barcelona - Girona se joacă duminică, 23 septembrie, la ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 2 și LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Citește și:

Ronaldo și Messi, 6 meciuri pentru supremație. Capitolul la care sunt la egalitate, la startul Champions League

GALERIE FOTO Messi, hărțuit de Miss Bum Bum. Finalul poveștii, cu "happy end"

Etichete: la liga , uefa champions league , uefa champions league digi sport , messi barcelona , lionel messi , messi penalty , messi uefa champions league


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

”Te transferi la Barcelona?”. Joshua Kimmich a răspuns fără să stea pe gânduri

Avionul echipei la care joacă și un internațional român a fost lovit de un fulger

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă