Joshua Kimmich / Foto: Profimedia

”Te transferi la Barcelona?”. Joshua Kimmich a răspuns fără să stea pe gânduri

articol scris de Digi Sport
29.04.2024, 21:08
  • Fotbal: Eibar - Oviedo, miercuri, 22:00, DGS 2

  • MEDIA: Fotbal Club, miercuri, 19:30, DGS 1

Barcelona a confirmat joi că Xavi (44 de ani) va rămâne pe banca echipei, deși în urmă cu trei luni antrenorul anunța că pleacă la finalul sezonului. 

Acum, tehnicianul catalan deja a început să creioneze lotul pentru sezonul viitor. 

Joshua Kimmich: ”Sunt concentrat doar pe cele două meciuri cu Real Madrid”

Joshua Kimmich (29 de ani) se află pe lista de transferuri a lui Xavi pentru stagiunea următoare.

Starul lui Bayern a semnat anul trecut prelungirea contractului până în 2025. Totuși, după ultimul sezon, internaționalul neamț pare tot mai decis să plece de la gruparea bavareză.

Mai mult, Barca a aflat și prețul pentru transferul mijlocașului neamț: între 70 și 80 de milioane de euro. 

La conferința de presă premergătoare meciului din semifinalele Ligii Campionilor dintre Bayern și Real Madrid, Joshua Kimmich a fost întrebat direct de interesul Barcelonei. 

Neamțul nu a stat pe gânduri și a răspuns: ”În momentul de față nu mă gândesc la asta. Așa cum am spus, voi vorbi mai întâi cu Bayern. Dar, bineînțeles, Barcelona și Real Madrid sunt cluburi incredibile, cu o istorie uimitoare.

Avantajul este că poți vorbi în numele tău, dar acest lucru poate fi și un dezavantaj. Uneori este dificil să vorbești despre tine însuți. Ești responsabil pentru decizia ta. Acesta este cel mai important pentru mine: să fiu la masă, să aud direct ce spun cei responsabili și să pot vorbi direct cu clubul și cu antrenorul. Acest lucru mă ajută să iau o decizie foarte bună pentru familia mea și pentru mine.

Vreau să vorbesc cu Bayern. Iar când voi face asta, nu voi ieși și nu voi vorbi cu presa despre asta. Sunt concentrat doar pe cele două meciuri cu Real Madrid”, a neamțul citat de Mundo Deportivo. 

Joshua Kimmich / Foto: Profimedia
  • 60 de milioane de euro este cota de piață a lui Joshua Kimmich, potrivit transfermarkt.com. 

Bayern a primit 500.000 de cereri de bilete pentru meciul cu Real Madrid 

Chiar dacă Bayern Munchen a făcut un sezon dezamăgitor pe plan intern, nemții se pot revanșa în UEFA Champions League, cea mai importantă competiție intercluburi din Europa.

După ce au reușit să o învingă pe Arsenal în sferturile de finală (3-2 la general), în penultimul act, bavarezii vor da peste cei de la Real Madrid. 

Partida de pe Allianz Arena se joacă marți, de la ora 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, iar cererea a fost una imensă din partea suporterilor. 

  • Meciul tur din semifinalele Ligii Campionilor va putea fi urmărit și în format Live Video pe digisport.ro, dar și din aplicația Digi Sport de către abonații RCS-RDS de pe teritoriul României. 

Champions League arată de ce este cea mai importantă competiție intercluburi din lume. Astfel, potrivit nemților, nu mai puțin de 500.000 de suporteri ai celor de la Bayern au făcut cerere pe site-ul oficial al clubului pentru a cumpăra bilete la duelul contra celor de la Real Madrid. 

Conform celor de la Bayern & Football, pagină specializată pe tot ce se întâmplă la echipa din Munchen, este un record absolut pentru formația din Bavaria. 

Biletele s-au epuizat deja de zile bune, iar Allianz Arena va fi arhiplin. 75.024 de locuri este capacitatea stadionului celor de la Bayern. 

Etichete: barcelona , transfer , la liga , bayern munchen , bundesliga , joshua kimmich


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ultimele ore din viața unui condamnat la moarte. David susține de peste un deceniu că este nevinovat și a primit o ultimă lovitură

Un bărbat din Missouri, SUA, care urmează să fie executat marți pentru uciderea fostei iubite își susține și pe ultima sută de metri nevinovăția. „Nu poți arăta remușcări pentru ceva ce nu ai făcut”, a spus el pentru presa locală.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

După răsturnări spectaculoase de situație, au fost anunțate rezultatele finale ale alegerilor. Ropote de aplauze în sală

Exclusiv Louis Munteanu ar fi ales între Rapid și FCSB! ”Un jucător care vrea un anumit confort”

"Băi, Hagi, băi! Ăsta e caracter?" Scene regretabile la sosirea "Tricolorilor" la hotelul din Germania

Îl recunoști? A fost căpitan în Liga 1, iar acum și-a spulberat concurența: a câștigat alegerile cu 89% din voturi

Exclus din lotul pentru EURO 2024, a plecat în vacanță și a transmis un singur cuvânt

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Cristiano Ronaldo is ”on fire”: ”dublă” de excepție în tricoul Portugaliei! Tot stadionul i-a scandat numele

Foto Alex Băluță și-a arătat pătrățelele și a iscat comentarii. ”Am promis”

Sunt convinși: România poate produce surpriza la EURO: ”De temut”

Video Cristiano Ronaldo a oferit momentul serii în Portugalia - Irlanda. Toți spectatorii l-au aplaudat la unison

Citeşte şi

Oficial FC Argeș a oficializat al treilea transfer al verii. Un campion al României a ajuns la Pitești

Dinamo a rezolvat primul transfer al verii: românul din Germania vine în ”Ștefan cel Mare”

PEROZAdrian Mutu, reuniune cu toți cei 4 copii. Adriana a împlinit 18 ani, Maya îi seamănă perfect, Mario și Tiago, parteneri de distracție

FILM NOWSalma Hayek, joacă în costum de baie, printre valuri. Nici doborâtă de marea agitată nu-și pierde farmecul: "Vreau să fiu eu valul"

Transferul cu care Dan Petrescu vrea să dea lovitura de titlu! Vândut de Gică Hagi în Franța, acum țintă pentru CFR Cluj citeşte ştirea pe Prosport.ro

Noul Nadal, câștigător al Roland Garros, nu se dopează dar folosește metode tradiționale! Sticluțele speciale conțineau "oțet de murături" citeşte ştirea pe ziare.com

Permis de conducere reînnoit în fiecare an și alte modificări. Se schimbă Codul Rutier pentru șoferii spanioli citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Sabrina Carpenter, noua senzație a muzicii pop, într-o rochie minusculă pe scenă. Blonda de 1.51 m înălțime arată ca o păpușă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Sabrina Carpenter, noua senzație a muzicii pop, într-o rochie minusculă pe scenă. Blonda de 1.51 m înălțime arată ca o păpușă

Digi World

Cât detergent se pune în mașina de spălat. Mulți irosesc detergentul lichid

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”