Video Academica Clinceni - Poli Iași 2-1. Ilfovenii câștigă pe final și sunt aproape de calificarea în play-off

articol scris de Digi Sport
02.04.2021, 19:21
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Academica Clinceni și Poli Iași s-a terminat cu scorul de 2-1, în cadrul primului meci din etapa cu numărul 29 din Liga 1.

Tânărul Longher a avut prima ocazie a partidei în minutul opt, dar șutul său a fost respins de Bușu. Ieșenii au fost cei care au deschis scorul în minutul 18, cu o ”torpilă” expediată de Platini direct în vinclul porții lui Vâlceanu.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Calcan putea face 2-0 în minutul 35, dar nu a nimerit spațiul porții și moldovenii au intrat la cabine cu avantaj minim. În partea secundă, Rusescu a avut prima șansă de a egala în minutul 48, din lovitură liberă, dar a trimis în zid.

Cordea a fost cel care și-a trecut numele pe lista marcatorilor în minutul 55, după ce a reluat în poartă o minge respinsă de Brănescu. În minutul 88, Markovic a adus cele trei puncte pentru Clinceni după ce a trimis mingea printre picioarele portarului ieșean, iar Clinceni - Poli Iași s-a încheiat 2-1.

După acest meci, Clinceniul a ajuns pe locul cinci, cu 41 de puncte. Poli Iași, cu 19 puncte, a rămas pe ultimul loc în Liga 1.


LIVE VIDEO Academica Clinceni - Poli Iași, 17:30, Digi Sport 1. Ilfovenii pot face un pas mare către play-off

"Trebuie să recunoaştem că Iaşi are un lot foarte bun de jucători, problemele lor au fost altele, de altă natură. De aceea ne va aştepta un meci foarte greu. Sunt sigur că CSM Poli Iaşi îşi va vinde scump pielea aici. Ei sunt în suferinţă, au nevoie de puncte şi e clar că vom avea un meci foarte dificil. Trebuie să fim echilibraţi, să avem atitudine şi agresivitate.

Trebuie să facem tot ce ne stă în putinţă să câştigăm acest meci. Eu cred că meciul cu Iaşi e o nouă finală pentru noi, o finală decisivă dacă pot spune aşa. Meciul cu Iaşi va înclina balanţa pozitiv sau negativ. Pentru noi este un meci decisiv. Sunt 3 puncte vitale, avem mare nevoie de ele pentru a rămâne în cursa pentru play-off", a spus Ilie Poenaru, înainte de meci.

De partea cealaltă, Poli Iași este ultima clasată, cu doar 19 puncte strânse în primele 27 de meciuri. Moldovenii, preluați recent de Nicolo Napoli, au încheiat seria eșecurilor în precedenta rundă, când au învins Dinamo, scor 1-0.

LIVE VIDEO Academica Clinceni - Poli Iași, 17:30, Digi Sport 1. Moldovenii au amenințat cu greva

În ultima săptămână, jucătorii lui Poli Iași au amenințat cu greva dacă nu vor sta de vorbă cu primarul orașului, Mihai Chirica: "Sunt probleme legate de cazare, de niște transferuri financiare", a explicat edilul, care le-a promis jucătorilor că nu vor pleca neplătiți de la club.

După ședință cu primarul, a vorbit și Nicolo Napoli, care speră că lucrurile vor reintra în normal.

"S-au calmat spiritele, am avut o întâlnire cu domnul primar, am vorbit. E normal, unul vorbește, unul stă, dar cred că a fost o discuție foarte bună.

A vorbit bine domnul primar, să stăm cu toții împreună pentru a salva echipa de la retrogradare. Să vedem ce se va întâmpla acum.

Băieții se schimbă și ies la antrenament. Au fost discuții să plec, dar voi continua la Iași. Sper să fac treabă bună cu toți jucătorii. Sută la sută rămân", a declarat antrenorul italian.

Academica Clinceni și Poli Iași s-au mai întâlnit de cinci ori în Liga 1. Ilfovenii s-au impus de trei ori, un meci, cel din tur, s-a încheiat la egalitate, iar moldovenii s-au impus o singură dată.

Etichete: liga 1 , poli iasi , nicolo napoli , academica clinceni , ilie poenaru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Video Exclusiv Mihai Rotaru și Decebal Rădulescu, dialog încins la TV. ”Un mincinos patologic. Rapidist frustrat” / ”Nu vă e rușine?”

Exclusiv După ce suporterii le-au strigat ”afară din Giulești”, Andrei Borza le-a transmis un mesaj fanilor

Concluziile trase de eroul lui Dortmund, după ce a adus victoria cu PSG: ”Rămânem umili”

Citeşte şi

Video Tony da Silva ”a mușcat din microfon” după Poli Iași - UTA Arad: ”Cine nu luptă până la sfârșit, să plece”

Exclusiv ”Este creația mea” / ”L-am găsit foarte afectat”. Detalii mai puțin cunoscute despre doi dintre titularii FCSB-ului

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă