Farul și Academica Clinceni ar trebui să se înfrunte sâmbătă, 29 ianuarie, în Liga 1 / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Academica Clinceni, suspectată de Farul că vrea amânarea meciului. Anunțul lui Gică Popescu și reacția ilfovenilor

articol scris de Digi Sport
27.01.2022, 21:59
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Academica Clinceni, ultima clasată în Liga 1, ar putea să solicite amânarea meciului cu Farul Constanța, programat sâmbătă, 29 ianuarie, de la ora 17:00, la Giurgiu, în etapa cu numărul 23, în direct pe Digi Sport 1.

Gică Popescu: "S-ar putea ca portarul de la Clinceni să fie infectat cu COVID"

Anunțul a fost făcut în direct la Digi Sport, de către președintele clubului Farul Constanța, Gică Popescu.

Informația a fost dezmințită de către Augustin Călin, director sportiv la Academica Clinceni, care a intervenit ulterior la Digi Sport.

Gică Popescu a avertizat că Farul se opune unui demers de amânare a meciului, mai ales că nu este vorba despre un focar de COVID-19 la echipa ilfoveană.

Pentru a putea juca un meci în Liga 1, o echipă trebuie să aibă disponibili cel puțin 13 jucători, obligatoriu un portar.

"Vreau să spun un lucru pe care l-am auzit astăzi. Avem informații că Clinceniul dorește să amâne meciul de sâmbătă. Explicații ar fi că au pe lista A doar șase jucători, dintre care un portar, și pe lista B au 10 jucători. Mâine se va face un test COVID, s-ar putea ca portarul să fie infectat și să nu poată să joace.

Sunt informații din interiorul clubului din Clinceni. Dacă se va întâmpla asta, mi se pare o chestiune deplasată, ca să n-o numesc altfel. Puteau să se organizeze foarte bine, să aducă jucători, au avut timp în această pauză. Noi am tras un semnal de alarmă Ligii Profesioniste de Fotbal, în cursul zilei de astăzi.

Nu vrem să mai trecem prin ce am trecut la acel meci cu FCSB. Dacă au de gând să facă acest scenariu cei de la Clinceni, să le treacă. Argumentul lor că au un singur portar, care poate fi infectat. Dar nu i-a împiedicat nimeni să-și pună al doilea și al treilea portar pe listă", a spus Gică Popescu, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Augustin Călin: "Testele făcute astăzi au fost negative"

Augustin Călin, director sportiv la Academica Clinceni, a precizat că singurul jucător testat pozitiv la COVID-19 este mijlocașul francez Thibault Moulin.

"Am fost informați de ce a declarat Gică Popescu. Cu tot respectul, cred că este puțin dezinformat. Dacă am fi dorit acest lucru, am fi putut proceda din prima etapă a campionatului. Thibault Moulin a făcut ieri testul și este pozitiv. Avem mulți jucători tineri și am făcut teste pentru că avem copii, care merg și la școală.

Vrem să jucăm acest meci, nu vreau să discut alte lucruri care se inventează. Cum suntem, așa vom participa la meci. Am făcut un test azi, toate sunt negative. Nu știm exact câți jucători sunt pe listă, dar vom participa corect și ne vom apăra șansele cum putem.

Nu vrem să amânăm meciul. Nu este cazul să acuzăm, nu știu de unde are Gică Popescu informațiile. Normal, ar trebui să facem și mâine teste", a spus Augustin Călin, la Digi Sport Special.

Clasamentul Ligii 1

Etichete: liga 1 , gica popescu , farul , amanare , meci , clinceni


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Vino să îl aperi pe taică-tu'!”. Gigi Becali și-a băgat vedeta în ședință, după ce FCSB a luat titlul

Ce surpriză! Singurul patron care l-a felicitat pe Gigi Becali pentru titlu: "Mi-a dat mesaj direct!"

Gigi Becali e pe cai mari: ”Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”

Live Video&Score Oțelul - Hermannstadt 1-0, ACUM pe Digi Sport 1. Gălățenii deschid scorul rapid

Citeşte şi

Foto Ce banner a apărut în tribune înainte de derby-ul FCSB - Farul Constanța de pe Arena Națională

Foto Clasamentul play-off-ului SuperLigii, după etapa a 6-a: cum poate sărbători FCSB titlul în runda următoare

PEROZSalma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”