Adrian Mititelu Jr / Foto: Captură Digi Sport

Video Adrian Mititelu Jr nu a iertat pe nimeni după Chindia - U Craiova 1948: ”Ne simțim vânați! Am impresia că e o conspirație!”

articol scris de Digi Sport
28.02.2023, 20:47
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Partida dintre Chindia Târgoviște și U Craiova 1948 s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, în etapa cu numărul 28 din Liga 1.

Astfel, oltenii stagnează în drumul lor către locul șase, cel ocupat de Sepsi, care asigură calificarea în play-off.

Adrian Mititelu Jr: ”Deja am impresia că se creează o conspirație împotriva noastră ca să nu intrăm în play-off!”

Adrian Mititelu Jr s-a arătat extrem de nemulțumit de remiza obținută de U Craiova 1948 cu Chindia Târgoviște și arătat cu degetul spre arbitrul Cătălin Popa, care ar fi avantajat-o pe formația dâmbovițeană.

Fiul patronului de la U Craiova 1948 este de părere că cei aflați la conducerea fotbalului românesc nu își doresc ca echipa sa să intre în play-off, motiv pentru care aceștia caută să o avantajeze pe Sepsi în lupta pentru ultimul loc de play-off.

Mititelu Jr nu a iertat pe nimeni, iar pe finalul interviului, a făcut referire și la primirea ostilă pe care au avut-o oltenii în Târgoviște.

Sunt dezamăgit, pentru că nu se poate practica fotbal în Liga 1 pe un asemenea gazon și cu un asemnea joc cum ne-a obișnuit Chindia. Consider că am fost viciați de arbitru, pentru că Dragoș Albu a primit două lovituri cu cotul și nu s-a arătat galben. E strigător la cer. Neguț a avut niște intrări criminale și nu a primit nici măcar galben.

Deja am impresia că se creează o conspirație împotriva noastră ca să nu intrăm în play-off. Văd că se vrea ca Sepsi să fie ajutată de arbitri meci de meci, iar noi să fim viciați de arbitru, ca să intre Sepsi cu mai mult de trei puncte în play-off, să nu mai existe problema cu meciul la ’masa verde’.

Joi așteptăm să se facă dreptate la apel, să se rejoace meciul. Acea prevedere nu există în regulament. E o diferență, în caz că domnul Bodescu și domnul Burleanu nu știau. Să vedem cum vor explica public de ce a oprit Chivulete meciul pentru xenofobie.

Vreau să vedem la meciul cu Farul cum va arbitra Cojocaru meciul. Deja nu se mai poate. De ce mai există VAR? Cum poate să dea jucătorul de la Chindia cu cotul în gură și să nu primească roșu? Ne simțim vânați.

Probabil au vrut să dea un exemplu. Chivulete a comis o eroare, a oprit meciul pentru xenofobie.

Matematic încă avem șanse la play-off, chiar dacă se întâmplă încă o nedreptate. Sepsi are un program foarte greu. Și noi avem un program greu, niciun meci nu e ușor. Echipele mici nu știu de ce au atâtea pretenții. Iau niște bani de la primării. Nu am fost niciodată atât de ostil primiți, nici la Rapid. Au strâns toți pensionarii din Târgoviște să vină în galerie și ne înjură pe noi de copii”, a spus Adrian Mititelu Jr.

VIDEO Rezumatul partidei Chindia - U Craiova 1948 0-0

Etichete: sepsi , mititelu , u craiova 1948 , adrian mititelu jr


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fotbaliștii de la FCSB, dezvăluiri neașteptate la un an după ce Farul a luat titlul. ”Nu meritau un comportament civilizat”

Ange Postecoglou, reacție sinceră după ce Tottenham a ajuns la trei înfrângeri consecutive: ”Este corect să spun”

Exclusiv Gigi Becali, sfătuit să îl transfere urgent pe Denis Alibec. ”Singurul jucător care poate face asta”

Oficial A pariat de 50 de ori și acum a primit o nouă suspendare. Ce a transmis Federația

Citeşte şi

Video După chinul cu ”gladiatorii” de la Sepsi, Mario Camora a făcut anunțul despre Dan Petrescu

Video CFR Cluj - Sepsi 2-1. Karlo Muhar i-a salvat pe ardeleni în 90+6

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Revenire fantastică în a doua semifinală de la Madrid Open. Ce jucătoare se vor întâlni în ultimul act citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”