Becali chiar e gata să-i dea o avere lui Omrani sau încearcă să se răzbune?! A treia serie de negocieri

articol scris de Mihai Cheles
09.02.2022, 13:41
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Gigi Becali nu a renunțat niciodată la varianta de a-l aduce la FCSB pe Billel Omrani, atacantul celor de la CFR Cluj. Chiar dacă anii au trecut, dorința a rămas, iar șansele ca mutarea să se realizeze sunt destul de mari în acest moment.

Fotbalistul francez de origine alegeriană se află în ultimele șase luni de contract cu CFR Cluj, iar Gigi Becali pare dispus să mai facă o încercare.

Dacă nu cumva face doar un joc pentru a le îngreuna sarcina celor din Ardeal şi să-i pună la o cheltuială mai mare.

Gigi Becali anunţă că va plăti 400.000 de euro pentru ca Billel Omrani să ajungă la FCSB

În cazul în care îl vinde pe Florin Tănase în această iarnă, patronul celor de la FCSB este dispus să-i satisfacă toate pretențiile financiare lui Omrani și să-l aducă la echipă.

”Dacă îi plătește clauza lui Tănase, nu pot să îl țin. Îl dau pe el și îl iau pe Omrani. Eu pot să semnez cu Omrani oricând. Dacă îl vând pe Tănase, imediat îi dau lui Omrani trei, patru sute de mii de euro la semnătură și gata. O să îi dau cât vrea și o să îl iau", a spus Gigi Becali pentru sport.ro.

În același timp, Billel Omrani are pregătit și un salariu consistent, care să-l ajute să nu ducă dorul formației clujene, unde câştigă 20.000 de euro pe lună.

Nu este exclus ca Gigi Becali să-i facă o ofertă atacantului chiar și fără ca Florin Tănase să plece, pentru a-și satisface doleanța mai veche.

Gigi Becali l-a dorit pe Billel Omrani şi în iarna lui 2017

Primele contacte între Gigi Becali și agenții lui Billel Omrani au avut loc în iarna lui 2017. Au existat negocieri până în vara lui 2018, fiind foarte aproape să-l aducă la echipa roș-albastră. Din păcate pentru latifundiarul din Pipera, situația a luat o turnură neașteptată pe finalul lor și fotbalistul nu a mai ajuns la FCSB.

Omul de afaceri discutase cu reprezentanții jucătorului și era optimist că va da marea lovitura. I-a pregătit o ofertă financiară consistentă, de 200.000 de euro la semnătură și 20.000 de euro salariul lunar, însă jucătorul s-a folosit de ea pentru a obține o propunere mai mare de la CFR Cluj.

Într-un final, a acceptat să-și prelungească contractul cu formația din Gruia pentru următorii trei ani, ca apoi să mai adauge încă unul.

Când spuneam despre semnătură, eu transmiteam ceea ce spuneau impresarul şi Omrani. Acum vă mărturisesc. Era înţelegerea mea cu impresarul ca să punem presiune pe ei şi să îl lase liber pe jucător. A fost înţelegerea mea cu Omrani. Dacă a semnat, să fie sănătos. Aşa a fost şi cu Deac, mi-a mărturisit băiatul că datorită mie a semnat un contract mai avantajos

Ei voiau de la mine un contract, dar nu le-am dat, am spus că nu le dau aşa ceva. Eu cred că mă înregistrau, dar nu aveam nimic împotrivă. Intenţia mea era că, dacă tot nu semnează cu noi, măcar să îi uşureze la buzunar pe cei de la CFR Cluj

Eu am simţit asta şi le-am oferit ultima dată 200.000 de euro la semnătură şi 20.000 de euro pe lună. Probabil m-a înregistrat, le-a trimis celor de la CFR şi cred că nu a semnat cu ei fără 20.000. Nu mă consider folosit şi, chiar dacă aş fi fost, când sunt folosit pentru un scop pozitiv, mă bucur să ajut un om”, declara Gigi Becali pentru Digi Sport, în urmă cu trei ani și jumătate.

În iarna lui 2020, Gigi Becali s-a vorbit de faptul că ar fi fost dispus să-l cedeze pe Sergiu Buș la CFR Cluj, fotbalist intrat în dizgrația sa, și la schimb să-l primească pe Billel Omrani, un alt jucător care nu se afla în cea mai bună formă a carierei sale. Schimbul de jucători între cele două cluburi nu s-a mai realizat.

Etichete: transfer , gigi becali , billel omrani


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian e „incertă” după ce elicopterul în care se afla a „aterizat forțat”. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense erau în desfăşurare duminică după-amiază în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia pare că se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran difuzează rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Man. City - West Ham 3-1, DGS 1 / Arsenal - Everton 1-1, DGS2. Titlul se decide în ultima etapă

TREI titulari în premieră în acest sezon la FCSB. Un fundaș va fi atacant + Rapid, cu cel mai bun prim 11

Sabău a confirmat: fotbalistul de la FCSB vine la ”U” Cluj! Ce mesaj a avut pentru Chipciu și Nistor

Nota primită de Radu Drăgușin pentru evoluția din prima repriză a meciului Sheffield - Tottenham

Citeşte şi

Cum a ratat Ovidiu Popescu transferul la Sepsi: Laszlo Dioszegi a spus totul

Dan Petrescu a cerut trei transferuri la CFR Cluj: un fotbalist e dorit și de Gigi Becali la FCSB!

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Caz șocant: Camila Giorgi e acuzată de furt! Fosta jucătoare de tenis a fugit cu mobila din casă și "a uitat" să achite chiria pe șase luni citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian