Ovidiu Popescu, Iulian Cristea, Florinel Coman în meciul FC Botoșani - FCSB / Foto: Sport Pictures

Video Botoșani - FCSB 0-2. Oaspeții au rezolvat meciul în 11 minute. Au cerut și două penalty-uri

articol scris de Digi Sport
28.02.2021, 22:24
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

FCSB a câștigat cu 2-0 pe terenul lui FC Botoșani, în etapa a 25-a, și rămâne lider în Liga 1. Tănase și Olaru au rezolvat meciul în 11 minute, cu două execuții frumoase.

FC Botoșani - FCSB 0-2. Oaspeții au cerut două penalty-uri

Partida a început cu o fază la care FCSB a cerut penalty, iar la cealaltă poartă, Șut a fost atent în fața lui Al Mawas. FCSB a dat primul șut pe poartă în minutul 28, prin Coman, însă și moldovenii au nimerit spațiul porții, prin Roman.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Prima repriză s-a terminat cu parada lui Hankic la șutul lui Olaru, iar apoi echipa lui Toni Petrea a mai cerut un penalty. În repriza a doua, Vlad a reținut șutul din prima al lui Țigănașu, iar Șeroni nu l-a putut învinge nici el pe portarul de la FCSB.

Botoșani - FCSB 0-2. Moldovenii nu au nicio victorie "acasă" cu echipa lui Toni Petrea

Căpitanul Florin Tănase a deschis scorul în minutul 55, cu un șut superb, iar peste 11 minute, Olaru a dublat avantajul oaspeților.

Botoșani - FCSB s-a terminat 0-2, iar moldovenii tot nu reușesc până în prezent niciun succes, pe teren propriu, în fața roș-albaștrilor (8 eșecuri). Echipa antrenată de Marius Croitoru rămâne pe loc de play-off, dar are emoții pentru că urmează meciuri extrem de grele.

VIDEO cu rezumatul meciului FC Botoșani - FCSB 0-2:


Știrea inițială:

FC Botoșani - FCSB, capul de afiș al etapei a 25-a din Liga 1, se anunță un meci pe cinste, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Moldovenii nu au reușit până în prezent niciun succes, pe teren propriu, în fața roș-albaștrilor, motiv pentru Valeriu Iftime, finanțatorul echipei, să le trimită un mesaj tuturor contestatarilor.

De cealaltă parte, FCSB nu-și mai permite pași greșiți dacă vrea să păstreze prima șansă la cununa cu lauri și dacă vrea să rămână lider. Florinel Coman, fotbalistul care a avut parte de zile de coșmar după ce s-a ales cu dosar penal, este anunțat titular.

Becali a spus că fotbalistul nu are de ce să lipsească din primul 11, dar staff-ul tehnic va decide în funcție de starea psihică a acestuia.

FC Botoșani - FCSB LIVE VIDEO | Echipele probabile:

FC Botoșani: Hankic- Braun, Chindriș, Șeroni, Țigănașu – Ed. Florescu, Rodriguez, Papa- D. Croitoru,  Al Mawas, Keyta
Antrenor: Marius Croitoru

FCSB: Vlad- Ov. Popescu, Haruț, Miron, Radunovic- Moruțan, Șut, Olaru – Oct. Popescu, Fl. Tănase, Fl. Coman
Antrenor: Toni Petrea.

Moldovenii, locul 5, cu 37 de puncte, își propun o victorie contra liderului pentru a-și consolida poziția de play-off, iar Valeriu Iftime cere mai multă concentrare în apărare, considerând că acolo este punctul nevralgic al formației lui Marius Croitoru.

FC Botoșani - FCSB LIVE VIDEO | Iftime știe cum poate câștiga trupa lui Croitoru

Patronul de la FC Botoșani s-a arătat deranjat de cei care susțin că există jocuri de culise între echipa sa și FCSB, dând asigurări că "e exclus să faci meciuri de prietenie cu ei".

"Să fim mai atenți și mai în formă ca în tur. Am primit trei goluri din cauza apărării. O greșeală poate întoarce tot meciul.

Mă rog ca toate lucrurile să fie echilibrate și ca băieții de la Botoșani să înțeleagă asta. Putem câștiga și în ultima secundă.Noi vrem să dăm totul în astfel de meciuri. Nu are nicio legătură faptul că am exportat la FCSB. Ambiția de a-i bate este dintotdeauna.

Au fost meciuri în care ne-am comportat lamentabil și în care am fost acuzați că lăsăm meciul, alteori am jucat bine. Anul trecut am fost bine. I-am bătut, am făcut egal în play-off. Da, cu echipele importante este mai mare motivația. Un meci cu FCSB este unul de palmares", a declarat Iftime, pentru Fanatik.

Etichete: gigi becali , marius croitoru , valeriu iftime , toni petrea , botosani fcsb video , bototasni fcsb echipe probabile


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

S-a rupt lanțul de iubire. Suporterii Rapidului au răbufnit după al 6-lea eșec din play-off. Ce au scandat

Citeşte şi

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

”Asta mai lipsea. Să-l felicit eu pe Becali”. De ce a refuzat să laude FCSB-ul pentru titlul câștigat

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”