Mircea Rednic și Florin Prunea sunt în conflict de mai multă vreme

Video Exclusiv ”Când era Neagoe mort, pe teren, el instiga suporterii. Și acum se dă dinamovist!”. Război total între Prunea și Rednic

13.02.2020, 21:04
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Florin Prunea și Mircea Rednic se află într-un război deschis, care, cel mai probabil, se va încheia la Tribunal. Cea mai recentă declarație a lui Mircea Rednic, care a spus că vrea cu orice preț ca Dinamo să câștige derby-ul cu FCSB, l-a enervat pe Prunea.

Președintele roș-albilor a spus, prezent fiind în studioul emisiunii Fotbal Club, că nu va uita niciodată care a fost reacția ”Puriului”, atunci când Eugen Neagoe a leșinat pe banca lui Dinamo. 

”Asta mi-a plăcut tare. Mi-aș dori ca Dinamo să câștige. Hai, pe cuvântul tău, Mircea, că vrei ca Dinamo să câștige. Zău? Hai să fim serioși! Auzi! Că vrea să câștige Dinamo, Rednic! Nu spune nimeni că nu e dinamovist.

Dar, când era Neagoe mort pe teren, el instiga suporterii împotriva lui Neagoe. Păi, noi vom uita asta vreodată?

În loc ca el să aplaneze puțin lucrurile, el a pus gaz pe foc. Nu se face!”, a spus Prunea, la Digi Sport.

VIDEO cu intervenția lui Florin Prunea

Rednic continuă războiul cu Prunea: ”Când te atingi de familia mea, am și timp, am și bani. Și am și dreptate”

Rednic, actualul antrenor al Politehnicii Iași continuă ”războiul” cu oficialul dinamovist.

”Cu Florin Prunea nu am mai vorbit, nu am ce să vorbesc cu el. Ne vedem la judecată, la tribunal. Și eu și fiica mea l-am acționat în judecată. Când te atingi de familia mea, am și timp, am și bani. Și am Și dreptate. Eu nu vorbesc prostii și zvonuri, eu vorbesc cu acte. Toată lumea vorbește, dar nimeni nu a demonstrat nimic. Voi credeți că eu ca părinte mi-aș expune fiica? Sau familia mea? Pentru ce? Pentru comisioanele astea care sunt de nimic? Nici aici, la Iași, fiica mea nu a adus niciun jucător”, a spus Mircea Rednic, într-o conferință de presă.

Rednic îi cere lui Prunea un milion de euro

Prezent în cadrul emisiunii ”Fotbal Club” în urmă cu mai bine de două săptămâni, Florin Prunea a anunțat că Mircea Rednic îi cere în instanță un milion de euro, sumă ce reprezintă despăgubiri morale.

”Ne facem de râs. Eu consider că Mircea Rednic este dinamovist. Și eu am jucat la clubul ăsta vreo 200 și ceva de meciuri în Liga 1. E urât să vedem care e mai dinamovist. Toți suntem dinamoviști. Că eu nu ajut clubul cu bani, nu-mi permit. Nu am atâția bani ca Mircea Rednic.

Eu nu pot spune despre el că nu e dinamovist. E un mare dinamovist. L-am sunat atunci și i-am spus să nu mai pună paie pe foc și benzină pe foc, că o să trebuiască să-i răspund. Am două procese, unul cu el și unul cu fiica sa. Cu siguranță voi câștiga. Mi-a cerut undeva la un milion de euro. În martie probabil că va începe procesul”, a spus Prunea, în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”.

Declarația pentru care Prunea a fost dat în judecată

Florin Prunea a lansat încă un atac dur la adresa lui Mircea Rednic. Managerul general din Ştefan cel Mare spunea că fostul antrenor este vinovat de atât de criza prin care a trecut în vară clubul din ”Ștefan cel Mare”.

"Rednic este principalul instigator şi am dovezi clare. Cei care au venit cu torţe la casa lui Bălănescu, i-au speriat familia, au vopsit maşini, au venit de la Rednic de acasă, sunt suporteri care au recunoscut asta.

Am avut o discuţie cu Ionuţ Negoiţă şi nu trebuie să mai ascundem mizeria sub preş! Acest profitor şi fiica lui au căpuşat clubul Dinamo! Au încasat sute de mii de euro din comisioane!

Fabbrini a fost îndepărtat de la Dinamo pentru că transferul nu s-a făcut prin firma fiică-sii. Aceeaşi regie şi la Gnohere şi la Salomao şi au încercat şi cu Montini acum", au fost acuzaţiile de o mare gravitate aduse de Prunea, în iulie, la emisiunea Fotbal Club.

Răspunsul lui Mircea Rednic

Imediat după acuzațiile aduse de Florin Prunea, Mircea Rednic a replicat.

”Am fost atacat nepermis și o să-l dau în judecată. Zicea că are probe. Eu aveam o impresie despre Prunea, dar nu știam că este și prost! Este chiar prost și-l expun cei de acolo. Biroul său este la 10 metri de contabilitate. Să se ducă si să vadă. El vorbește de sute de mii, comisioane. La Matic s-au dat comisoane în patru tranșe.

Tot la contabilitate să vadă cum am renunțat la salariu. Credeți că am împrumutat clubul că-mi era drag Negoiță? NU, pentru că nu aveam bani. Și, decât să ne împrumtăm, ca alții, pe la Gigi Becali sau pe la bănci, am zis să ajut clubul”, a spus Rednic la Digi Sport Matinal.

 

Etichete: mircea rednic , florin prunea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată

Detectivii din New York au identificat rămășițele unei femei găsite îngropate în ciment, în urmă cu 20 de ani. În mod ciudat, în rezolvarea cazului, polițiștii au fost ajutați de o victimă a atentatelor din 11 septembrie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

Video&Foto Un fotbalist de la CFR a intrat pe internet și l-a înjurat pe David Miculescu! Cei de la FCSB s-au răzbunat în autocar

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Verdictul medicilor după accidentarea lui Dennis Man

Video ”Execuție” în 21 de minute! Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Real Madrid s-a decis! L-a pus pe lista de transferuri pe unul dintre jucătorii sosiți vara trecută

Galeria Rapidului nu mai are răbdare cu Bogdan Lobonț: ”E jale! E o pălărie mult prea mare”

Citeşte şi

”Spuneați că UTA e prima echipă retrogradată”. Mircea Rednic, savuros la flash-interviu: i-a pus gând rău lui Dinamo!

Exclusiv Florin Prunea a văzut ce a declarat Costel Gâlcă și a spus lucrurilor pe nume

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”