Dusan Uhrin, antrenorul lui Dinamo / Foto: Sport Pictures

Ce spune Răzvan Zăvăleanu despre posibila plecare a lui Dusan Uhrin de la Dinamo

articol scris de Digi Sport
30.04.2022, 08:27
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Dusan Uhrin (54 de ani) a revenit la Dinamo la începutul lunii martie a acestui an și are ca principal obiectiv salvarea de la retrogradare în acest sezon.

Ce spune Răzvan Zăvăleanu despre posibila plecare a lui Dusan Uhrin de la Dinamo

Recent, despre Dusan Uhrin s-a scris că și-ar dori să plece de la echipă, din cauza restanțelor salariale. Cu toate acestea, Răzvan Zăvăleanu, administratorul special al lui Dinamo, a ținut să pună capăt tuturor speculațiilor de acest fel și a declarat că tehnicianul ceh nu s-a gândit vreun moment la așa ceva.

"E o mare prostie (n.r. informația că Dusan Uhrin ar fi vrut să plece de la Dinamo), nu are legătură cu realitatea. Nu ştiu de unde a apărut, pentru mine a fost o surpriză. Dusan Uhrin mi-a confirmat că nu a fost vorba despre o astfel de discuţie.

Nici vorbă de o datorie de două salarii. Într-adevăr, e un salariu restant. Dusan e concentrat pe obiectivul de a salva echipa. Jucătorii sunt la zi, personalul este la zi, avem o mică întârziere la staff-ul tehnic, dar sper să o rezolvăm.

E prima oară când se întâmplă de la deschiderea procedurii de insolvenţă. Se întâmplă pentru că, de la ultimele încasări până la drepturile TV, sumele de bani nu sunt suficiente pentru a acoperi toate obligaţiile lunare.

Procedura de insolvenţă decurge bine, dar şi rezultatele echipei trebuie să ajute această procedură. Până la urmă, imaginea publică a acestui club e dată de rezultatele echipei, nu de ceea ce facem noi în backstage”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru Prima Sport.

Dusan Uhrin nu ştie dacă va rămâne la Dinamo în cazul unei retrogradări

Dusan Uhrin a afirmat că nu ştie dacă va rămâne la Dinamo în cazul în care echipa va retrograda. ''Depinde care va fi situaţia'', a menţionat cehul.

''Vreau să o salvez pe Dinamo, e adevărat. E foarte dificil, situaţia este care este, mă aşteptam să fie dificil, dar trebuie să mă concentrez pentru a-i pregăti pe jucători'', a mai declarat tehnicianul.

Etichete: antrenor dinamo , dusan uhrin , razvan zavaleanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Surprinzător! Câți suporteri sunt la FCSB - Farul + Așa arată Top 10 al sezonului

Pioli, OUT! AC Milan și-a ales deja noul antrenor și suporterii au ”explodat”. A apărut o petiție

Oficial S-a terminat chinul! Prima echipă retrogradată din Premier League în acest sezon

Video La unison! Ce au făcut fanii FCSB-ului în minutul 70 al meciului cu Farul

Citeşte şi

Răzvan Zăvăleanu, mesaj tranșant pentru jucători: ”Trebuie să arate că au o anumită valoare”

Exclusiv Răzvan Zăvăleanu, mesaj pentru jucătorii lui Dinamo după înfrângerea cu Oțelul

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”