Cristi Dulca / Gigi Becali / Foto: Digi Sport

Exclusiv "Ce vei face dacă Gigi Becali îl va critica pe Marco?" Răspunsul dat de Cristi Dulca, în direct la TV

articol scris de Digi Sport
05.08.2022, 08:16
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Marco Dulca (23 de ani) este noul jucător al celor de la FCSB, a anunțat Gigi Becali, în direct la Digi Sport, la Fotbal Club.

Patronul roș-albaștrilor le-a plătit celor de la Chindia Târgoviște clauza de reziliere, în valoare de 250.000 de euro.

Cristi Dulca: "L-am felicitat pe nea Gigi că a luat un jucător de caracter"

Fostul internațional Cristi Dulca (49 de ani) a fost întrebat, în direct la Digi Sport Special, ce va face dacă Gigi Becali îl va critica pe fiul său, Marco.

”Am făcut scenarile astea în cap, dar eu am foarte mare încredere în el, ca tată, ca fost fotbalist. Chiar l-am felicitat pe nea Gigi că a luat un profesionist și un jucător de caracter.

Se poate să nu ai jocuri bune mereu, ca sportiv, dar ca mentalitate, nu a dat greș, sincer. Eu cred că e pregătit, va face față.”, a declarat Cristi Dulca, la Digi Sport Special.

Marco Dulca a fost format la U Cluj, apoi a plecat în Anglia, la Swansea. În iulie 2017, a semnat cu FC Viitorul, iar în august 2020 a ajuns la Chindia.

În ultimele două sezoane, Dulca a fost om de bază la Chindia. În total, pentru târgovișteni, mijlocașul a bifat 73 de meciuri, patru goluri și două pase decisive.

”Vă spun sincer că m-au sunat (n.r.: cei de la Rapid), dar nu a fost nimic oficial. Erau doar discuții că îl vor pe Marco. Dar, dacă îți dorești un jucător, trebuie să te zbați pentru el. Nu a fost nimic oficial, mai multe vorbe. Vă spun sincer, Gigi Becali într-o zi a rezolvat totul!”, a mai afirmat Cristi Dulca.

FCSB, 8 transferuri în vara lui 2022

David Miculescu (21 de ani), Bogdan Rusu (32 de ani), Eduard Radaslavescu (18 ani), Radu Boboc (23 de ani) și Marco Dulca (23 de ani) sunt cei 5 jucători transferați de FCSB în prima săptămână a lunii august.

În această vară, la vicecampioana României au mai sosit Rachid Bouhenna (31 de ani), Joyskim Dawa (26 de ani) și Joonas Tamm (30 de ani).

Marco Dulca, transferat de la Chindia la FCSB. Gigi Becali i-a mai luat pe Radaslavescu și Boboc în aceeași zi

Cristi Dulca a explicat de ce Marco a ales FCSB, unde este presiune foarte mare, în loc să accepte oferta nemților de la Hoffenheim, din liga a doua.

"E un jucător profesinist, eu îmi doresc ce e cel mai bine pentru el, să se dezvolte și să joace la un nivel foarte bun. Cred că face un pas foarte important în carieră, la o echipă care joacă în cupele europene, asta e cel mai important pentru el, pentru mine și familia noastră.

Toată lume știa de clauza de clauza de 250.000 de euro, nu se ascundea nimeni.

Eu îmi doresc ca Marco să se impună și echipa să meargă bine. Nu știm ce va fi, au fost surprize, nu mă așteptam ca FCSB să aibă doar două puncte. La fel și Craiova. Dar cred că se vor regla lucrurile astea. Cred că are ceva clauză (n.r.: Marco Dulca are cluză de reziliere cu FCSB)", a explicat Dulca, la Digi Sport Special.

Etichete: cristi dulca , marco dulca , transferuri fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

Gigi Becali l-a dat afară după doar 416 minute jucate, iar acum e campion. Poate da peste FCSB în UCL

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă