CFR Cluj - Astra Giurgiu / Foto: captură Digi Sport

Video CFR Cluj - Astra 1-1. Campioana, care a ratat enorm și a avut și două bare, a irosit șansa de a trece pe locul 1

articol scris de Digi Sport
28.01.2021, 21:55
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

CFR Cluj a ratat șansa de a redeveni lider în Liga 1, după 1-1 cu Astra. A fost primul pas greșit al campioanei în 2021, după 3 victorii din 3 meciuri.

CFR Cluj - Astra 1-1. Portarul de 20 de ani al giurgiuvenilor, Popa, a fost cel mai bun de pe teren

Clujenii au început în forță, dar portarul Popa a respins din fața lui Rondon, iar apoi a prins șutul lui Carnat. La poarta cealaltă, giurgiuvenii au fost aproape de gol, dar Hugo Sousa nu a ajuns la minge.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

CFR a ratat apoi o dublă ocazie, când Carnat și Deac nu au reușit să înscrie. Apoi același Popa și-a demonstrat clasa, chiar dacă are doar 20 de ani.

Portarul Astrei a respins bomba lui Pereira, iar peste un minut, Vinicius a nimerit bara. Clujenii au ratat, însă cei care au marcat au fost giurgiuvenii, în minutul 21, când șutul lui Budescu a fost deviat de Vinicius în propria poartă.

CFR Cluj - Astra 1-1. Ardelenii sunt la un punct în spatele liderului FCSB

Până la pauză, clujenii au mai ratat două șanse, dar același Popa a făcut minuni în poartă. În repriza secundă campioana a presat, însă s-a lovit de același Popa, care a fost pe fază la ocaziile lui Carnat și Burcă, iar apoi a reșinut din picioarele lui Costache.

Același Costache a semnat probabil ratarea etapei, după ce a nimerit bara din câțiva metri. Popa a demonstrat din nou că a fost cel mai bun om al meciului. Goalkeeperul de 20 de ani a respins din fața lui Costache, iar apoi a scos șutul lui Camora.

Rondon nu a nimerit poarta dintr-o poziție bună. Astra a irosit apoi o ocazie imensă, prin Crepulja, care a rămas singur cu portarul Sandomierski, însă acesta a parat șutul.

Echipa antrenată de Edi Iordănescu a egalat târziu, în minutul 80, prin Deac, după o greșeală a giurgiuvenilor, iar CFR - Astra s-a terminat 1-1. După acest rezultat, clujenii au ratat șansa să depășească liderul FCSB cu un punct.

VIDEO cu rezumatul meciului:


Știrea inițială:

CFR Cluj - Astra Giurgiu, ultimul meci al rundei cu numărul 19 din Liga 1, se dispută astăzi, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Campioana României a început excelent anul, cu trei victorii din trei partide, iar o victorie diseară ar duce echipa lui Edi Iordănescu pe primul loc, la un punct în fața lui FCSB, care a remizat în această etapă cu FC Argeș, scor 0-0.

LIVE VIDEO CFR Cluj - Astra Giurgiu, 20:00, Digi Sport 1. Campioana poate trece pe primul loc

"Astra e o echipă rănită şi are mijloacele necesare să producă rezultate foarte bune. Este o echipă care a fost constant în play-off, dar acum traversează o perioadă mai puţin fastă.

Are însă foarte mare nevoie de puncte şi sunt sigur că va veni aici să dea totul. Sunt jucători foarte buni la Astra care fac parte din circuitul echipei naţionale şi asta ne pune în gardă", a spus Edi Iordănescu, înaintea meciului.

De partea cealaltă, Astra, locul 13, cu 17 puncte, a acuzat mai multe probleme în acest an, obținând un singur punct din primele trei meciuri. Pe lângă salariile restante, giurgiuvenii sunt afectați și de posibilitatea ca echipa să fie exclusă din Liga 1, după ce Alexandru Ioniță, Kehinde Fatai și Takayuki Seto ar fi încălcat regulamentul antidoping.

Înaintea jocului, Dani Coman, președintele Astrei, a lăsat de înțeles CFR Cluj s-ar afla în spatele scandalului în care e implicată Astra.

"Discuţia mea cu Ioniţă nu cred că a durat mai mult de două minute ... Pe el dacă-l întrebi şapte clauze din contract, nu cred că le ştie. ...Cu Takayuki şi cu Fatai nu am avut nicio discuţie.

Le-am explicat şi jucătorilor (n.r. celorlalţi jucători de la Astra), şi lui Eugen (n.r. antrenorului Eugen Neagoe) de ce au apărut aceste subiecte înaintea meciului cu CFR Cluj. Înainte apărea că îl transferăm pe Gheorghe, pe Balaure, pe nu ştiu cine. Acum apar altfel de chestii", a declarat Coman, la emisiunea Liga Digi Sport.

CFR și Astra s-au mai întâlnit de 31 de ori în Liga 1. Clujenii s-au impus de 18 ori, 9 meciuri s-au terminat la egalitate, iar 4 victorii le-au aparținut giurgiuvenilor.

Etichete: liga 1 , cfr cluj , edi iordanescu , astra giurgiu , eugen neagoe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

Foto Au promovat! Au revenit în prima ligă după 22 de ani: fanii nu au mai rezistat și au intrat pe teren

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Răsturnare de situație la CFR Cluj! Ioan Varga a făcut anunțul: "Rămâne la noi!"

Dan Petrescu nu s-a abținut și a făcut gluma serii, după ce a revenit cu succes la CFR

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

I-a transmis mesajul lui Edi Iordănescu, imediat după CFR - Rapid: ”Aștept să mă cheme!”

Citeşte şi

Verdictul specialistului: lovitura liberă din care a marcat spectaculos Borisav Burmaz ”trebuia repetată”

Reacția lui Bogdan Lobonț, după ce Rapid a ajuns la 7 eșecuri în 8 meciuri de play-off

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”