Video CFR Cluj - Dinamo 1-0. Campionii, victorie chinuită. ”Câinii”, aproape o oră în nouă oameni

articol scris de Digi Sport
05.04.2021, 22:25
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

CFR Cluj a câștigat cu emoții în fața lui Dinamo, scor 1-0, și s-a apropiat la un singur punct de liderul FCSB, cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat.

Ardelenii au avut prima ocazie mare a partidei în minutul nouă, prin Camora, care a lovit bara cu un șut puternic din interiorul careului. Dinamo a rămas în nouă oameni încă din minutul 36. Paul Anton și Florin Bejan au fost eliminați de centralul Marcel Bîrsan.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

După pauză, gazdele au controlat jocul. Omrani, introdus în repriza a doua, a irosit mai multe șanse bune de a înscrie. Kongshavn s-a opus la mingile expediate pe poartă de atacantul francez, dar nu a mai avut ce face în minutul 80, când Păun l-a servit perfect pe vârful CFR-ului, care a reluat din alunecare în poarta goală.

Răuță a bifat singurul șut pe poartă al lui Dinamo în minutul 84, dar Bălgrădean a reținut fără emoții. S-a terminat 1-0 pentru CFR Cluj, care a ajuns la 63 de puncte în Liga 1.

Dinamo rămâne pe locul 14, cu 27 de puncte.


LIVE VIDEO CFR Cluj - Dinamo, ora 20:30, Digi Sport 1

La conferința de presă premergătoare meciului, Edi Iordănescu, antrenorul ardelenilor, a acuzat problemele cauzate de COVID-19 la meciul cu FCSB, în care campioana nu s-a putut baza pe mai mulți titulari.

"Acest necaz cu pandemia ne-a afectat, ne-a pus la pământ, au căzut din start 3-4 jucători, am avut și din staff-ul tehnic, chiar și din staff-ul medical. Ne-a stricat atmosfera, am mers la București pentru meciul cu FCSB pe un fond total opus față de ceea ce trebuia să fie.

Starea de spirit a fost la pământ, ne-a fost teamă să venim la muncă, ne-a fost teamă lângă cine stăm.
A venit pauza, am câștigat timp, am recuperat o parte din jucători. Lucrurile arată diferit pentru partida cu Dinamo", a declarat Edi Iordănescu.

LIVE VIDEO CFR Cluj - Dinamo, ora 20:30, Digi Sport 1. Eșanu s-a accidentat înaintea meciului

De partea cealaltă, Dinamo se află pe locul 14, cu 27 de puncte. "Câinii", preluați recent de Gigi Mulțescu, au opt meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, iar FC Hermannstadt, penultima clasată, s-a apropiat la doar un punct de bucureșteni.

Pentru partida cu CFR Cluj, Dinamo nu se va putea baza pe portarul titular Mihai Eșanu, care a suferit o accidentare în cantonamentul naționalei U21. În locul său ar urma să debuteze norvegianul Gudmund Kongshawn.

Goalkeeper-ul a făcut pasul în fotbalul mare în 2009, la Valerenga, și a mai evoluat la Sarpsborg 08, Tromso și Aalesund. La ultima sa echipă, Kongshavn a apărat în 14 meciuri și a încasat 39 de goluri. Portarul a fost convocat de-a lungul carierei la reprezentativele U18, U19, U21 și U23.

În partida tur, disputată la București, pe 17 decembrie 2020, CFR Cluj s-a impus contra lui Dinamo cu 2-0. Delbeljuh și Păun, din penalty, marcau încă din prima repriză.

CFR Cluj și Dinamo s-au mai întâlnit de 51 de ori în Liga 1: 22 de victorii le-au aparținut ardelenilor, 9 meciuri s-au încheiat la egalitate, iar bucureștenii s-au impus în 20 de ocazii.

Etichete: liga 1 , dinamo , cfr cluj , gigi multescu , edi iordanescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

A încercat să își cunoască preferatul de la Real Madrid, dar forțele de ordine au intervenit imediat. Ce a urmat

Ronaldo Nazario a luat o decizie radicală

Live Video&Text Petrolul - FC Botoșani 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Irobiso a restabilit egalitatea după șapte minute

Citeşte şi

Dan Petrescu vine, jucătorii pleacă! E OUT fotbalistul care nu a mai evoluat de 17 luni pentru CFR

Video Sepsi a acuzat arbitrajul din partida cu CFR, după ce a avut doi eliminați: ”Ne-am obișnuit, așa e la noi!”

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”