Octavian Popescu / Foto: Sport Pictures

Exclusiv "Chiar vrea să se schimbe". Dezvăluiri despre Octavian Popescu din interiorul României U21

articol scris de Digi Sport
30.06.2023, 16:33
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - CFR Cluj, sâmbătă, 20:00, DGS 1

Convocat în lotul României U21 pentru turneul final din acest an, Octavian Popescu (20 de ani) nu a reușit să iasă în evidență, chiar dacă pe urmele sale s-au aflat scouterii unor cluburi din străinătate.

"Chiar vrea să se schimbe". Dezvăluiri despre Octavian Popescu din interiorul României U21

Întrebat despre situația lui Octavian Popescu, Emil Săndoi a recunoscut că a avut mai multe discuții personale cu fotbalistul FCSB-ului și a spus ce i-a cerut jucătorului. Totodată, selecționerul României U21 a dezvăluit că "perla" lui Gigi Becali încearcă să își schimbe stilul de joc și să devină mai activ.

”Am avut multe discuții cu Octavian Popescu. El chiar vrea să se schimbe, am înțeles și am văzut asta. I-am spus să o ceară și în profunzime, dar este obișnuit să primească doar baloane pe interior. La ultimul meci am văzut o îmbunătățire și că vrea să pună în practică ce i-am zis”, a spus Emil Săndoi, la Digi Sport Special.

Octavian Popescu, în regres

Chiar dacă așteptările lui Gigi Becali în privința lui Octavian Popescu sunt unele mari, fotbalistul FCSB-ului este departe de evoluțiile arătate în urmă cu două sezoane.

Acest lucru poate fi și din cauza pozițiilor în care a fost folosit Octavian Popescu în ultima perioadă. Decarul FCSB-ului preferă postul din partea stângă a atacului, însă a fost utilizat mai mult în dreapta sau în rolul de inter, asta deoarece Florinel Coman "i-a luat fața" în primul 11 în flancul stâng.

Prestațiile modeste ale lui Octavian Popescu au dus inclusiv la o scădere a cotei de piață, iar "perla" lui Gigi Becali a înregistrat un regres după ultima actualizare a site-ului de specialitate Transfermakt.com. Concret, Tavi a ajuns să valoreze 3.8 milioane de euro, cu 200.000 de euro mai puțin decât era notat până la jumătatea acestei luni.

Totodată, David Miculescu (de la 1.5 miliaone de euro la 1.3) și Andrei Cordea (de la 2.5 milioane de euro la 2.3) sunt alți doi fotbaliști de la FCSB care sunt în scădere, din punct de vedere al cotei de piață.

Etichete: emil sandoi , romania u21 , octavian popescu , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Gigi Becali, bun de plată? Cum poate ajunge să plătească o avere pentru Siyabonga Ngezana

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

Video Viral instant! Ce a pățit Andreea Bălan la un concert: ”Dezastru!”. Reacția artistei, ”de milioane”

Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text FCSB - CFR Cluj 0-0, ACUM, DGS 1. Bîrligea, ratare uriașă! Chiricheș a fost eroul "roș-albaștrilor"

Video Surpriză! Gigi Becali a venit la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului ”M-a rugat toată familia!”

Englezii au reacționat imediat după ce Radu Drăgușin a bifat primele minute după o lună și jumătate

Foto Jucătorii FCSB-ului au făcut parada modei înaintea meciului cu CFR Cluj! Cine a ”strălucit” + Mesajul lui MM Stoica

Citeşte şi

Video Familia lui Elias Charalambous, prezentă la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: ”Sunt foarte mândru de el”

”E petardă!”. A fost făcut ”praf”, chiar înainte să ridice titlul de campion cu FCSB

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Varga anunță transferuri pe bandă rulantă și o echipă stelară! I-a transmis lui Gigi Becali că a început „războiul” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fabulos: cum s-a prezentat Djokovic la antrenament după incidentul de ieri VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”