Cascini a reușlit dubla în meciul Chindia Târgoviște - Academica Clinceni / Foto: captură Digi Sport

Video Chindia - Academica Clinceni 2-2. Ilfovenii au condus, apoi au fost conduși și au egalat în prelungiri

articol scris de Digi Sport
20.08.2021, 20:25
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Academica Clinceni a evitat a șasea înfrângere din tot atâtea etape în prelungirile meciului cu Chindia Târgoviște. A fost 2-2, însă ilfovenii rămân pe ultimul loc.

Chindia Târgoviște - Academica Clinceni 2-2. Primul punct pentru ilfoveni în 6 etape

Sub amenințarea demiterii, Ilie Poenaru și-a trimis oamenii în atac încă din startul meciului, iar Cascini a ratat prima ocazie în minutul 6, apoi tot el a deschis scorul după 3 minute.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Chindia a început să-și revină și a avut prima șansă în minutul 12, după care Popadiuc a egalat în minutul 17. În repriza secundă, Chindia a preluat conducerea prin execuția superbă a lui Daniel Florea.

Până la final, tot Cascini și-a salvat echipa în prelungiri. Argentinianul a reușit dubla în minutul 90+3, iar Clinceniul a obținut primul punct în 6 etape trecute din acest sezon.

VIDEO cu rezumatul meciului Chindia Târgoviște - Academica Clinceni 2-2:


Știrea inițială:

Startul etapei a șasea din cadrul Ligii 1 va fi dat de confruntarea dintre Chindia și Academica ClinceniMeciul poate fi urmărit ACUM, pe Digi Sport 1 și pewww.digisport.rode către abonații RCS & RDS.

Chindia - Academica Clinceni, LIVE VIDEO de la 18:30, pe Digi Sport 1. Oaspeții, în continuare fără victorie

Pentru echipa pregătită de Emil Săndoi, meciul de pe teren propriu împotriva celor de la Clinceni va reprezenta o oportunitate de a obține a doua victorie din acest sezon de Liga 1. 

Primele trei puncte ale gazdelor au venit tot în urma unui triumf pe teren propriu, după ce au câștigat împotriva lui Dinamo, 1-0. Cu 5 puncte din tot atâtea meciuri disputate, Chindia se clasează pe poziția a 12-a în primul eșalon românesc.

De partea cealaltă însă, Clinceni este de departe cea mai slabă echipă din acest start de campionat, cel puțin din punct de vedere statistic. Formația lui Ilie Poenaru nu a reușit să strângă nici un punct în acest sezon, pierzând de trei ori la diferență de un singur gol.

Chindia - Academica Clinceni, LIVE VIDEO de la 18:30, pe Digi Sport 1. Ilie Poenaru mai are o singură șansă din partea conducerii

Numulțumit de situația prin care trece echipa, Budeanu a declarat că Ilie Poenaru ar putea fi înlăturat de pe banca tehnică în cazul în care formația nu se va redresa.

Astfel, meciul cu Chindia Târgoviște va fi decisiv pentru Ilie Poenaru, care ar putea deveni primul antrenor demis din noul sezon din Liga 1.

Îi mai dăm o șansă. Vedem ce va fi la meciul următor, cu Chindia. Poenaru a avut stabilitate, liniștea necesară să lucreze la Clinceni. Au mai fost perioade când n-au fost rezultate, dar și-a făcut treaba, a muncit. Dar, se pare, că vine un ciclu în viața unei echipe când trebuie să te desparți.

Nu ai ce să faci dacă nu apar rezultate. Sunt deja cinci înfrângeri. Normal, trebuia să avem 9 puncte în primele cinci etape. Am jucat cu Dinamo, care știm în ce situație este, cu FCU Craiova, acasă, și cu Voluntari, care nu ne-a dominat deloc. Am luat gol pe greșeală de marcaj.

Nu putem emite pretenții cu CFR Cluj sau cu Sepsi, în prima etapă. Vom face o analiză. Luni ne întâlnim și se va lua o decizie la nivel de club. Criza se adâncește pe zi ce trece. Nu jucăm nimic”, a declarat Adrian Budeanu pentru GSP.

Etichete: liga 1 , academica clinceni , chindia , chindia clinceni


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fotbalistul de la CFR pe care Dan Petrescu îl dă afară. Ioan Varga a confirmat: ”Nu-l vrea”

Foto Una dintre cele mai frumoase femei din România, spectacol în Giulești după Rapid - Universitatea Craiova: ”Siuuuu”

Victor Pițurcă a auzit că Florinel Coman pleacă în Qatar și l-a atenționat pe fotbalistul de la FCSB

Foto Câți bodyguarzi ”l-au apărat” pe Dan Șucu de jurnaliști după Rapid - Craiova! Oamenii patronului, mesaj pentru presă

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”