Ștefan Pănoiu și Nasser Chamed, în meciul Chindia - Rapid / Foto: Sport Pictures

Video Chindia - Rapid 0-0. Prima "sincopă" pentru giuleșteni de când sunt antrenați de Mutu, după 7 victorii la rând

articol scris de Digi Sport
29.04.2022, 22:20
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

După 7 victorii la rând, Rapid a remizat cu Chindia Târgoviște, scor 0-0, în etapa a șaptea din play-out. Giuleștenii puteau da lovitura pe final.

Chindia - Rapid 0-0. Ambele echipe au cerut câte un penalty

Meciul a început cu Chindia mai periculoasă, însă Passaglia și Chamed nu l-au putut învinge pe Moldovan.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

În minutul 33, Chindia a cerut un penalty, la un duel dintre Florea și Grigore, iar peste 5 minute au cerut și giuleștenii unul, la o cădere a lui Junior Morais în duel cu Dinu.

Chindia - Rapid 0-0. Primul semieșec după 7 victorii la rând pentru giuleșteni

Ultima șansă a primei reprize a aparținut Chindiei, când șutul lui Butean a ocolit poarta. Repriza secundă a aparținut Rapidului, când Rareș Ilie a ieșit la rampă și a irosit două oportunități.

Pe final, după ocazia lui Albu, Rapid putea da lovitură prin celălalt "puști-minune", Pănoiu, care a ratat de două ori în două minute, iar meciul s-a terminat cu scorul cu care a început.

VIDEO cu rezumatul meciului Chindia - Rapid 0-0:


Știrea inițială:

Partida, care se va disputa pe Stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, din cauza faptului că arena din Târgoviște se află în plin proces de reconstrucție, se anunță a afi una extrem de importantă.

Chindia - Rapid LIVE VIDEO, 20:30, Digi Sport 1 | Miză uriașă pentru ambele formații

Dâmbovițenii au toate motivele pentru a întrerupe seria fastă a giuleștenilor din mandatul lui Adrian Mutu. Cu o victorie în acest meci, Chindia s-ar depărta de Dinamo și ar încerca, pe ultima sută de metri” să o amenințe pe CS Mioveni cu locul de baraj. Problema este că elevii lui Emil Săndoi au înregistrat în acest play-out un singur succes. În rest, patru eșecuri și un egal.

Oaspeții se simt mult mai bine. Au șase victorii în acest play-out și șapte de când sunt antrenați de ”Briliant”, astfel că, cel puțin pe hârtie, au prima șansă. Trupa de lângă Podul Grant vrea să câștige acest plya-out și să lupte mai apoi pentru un loc în Conference League.

Chindia - Rapid LIVE VIDEO, 20:30, Digi Sport 1 | Echipele probabile

Chindia: Căbuz - Butean, P. Iacob, Pițian, C. Dinu - Popadiuc, M. Dulca, Passaglia, Atanase - Sila, D. Florea
Rezerve: D. Moldovan - Celea, Chunchukov, M. Șerban, Roumpoulakou, Kocici, Chamed, Ad. Ioniță,
CăpușăAbsenți: Cherchez, Baxevanos (accidentați)
Antrenor: Emil Săndoi

Rapid: H. Moldovan - Goge, Săpunaru, Dr. Grigore, J. Morais - Kait, Al. Albu - Carnat, Al. Ioniță II, R. Ilie - Ad. Bălan
Rezerve: Drăghia - Crepulja, Pănoiu, Alami, Moise, Stahl, Dandea, Marzouk, Vojtus
Absenți: Belu, Onea, Sefer (accidentați)
Antrenor: Adrian Mutu

Chindia - Rapid LIVE VIDEO, 20:30, Digi Sport 1 | Mutu: "Barajul de Conference League e important pentru Rapid"

Antrenorul alb-vișiniilor, Adrian Mutu, a declarat că obiectivul său este obținerea locului de Conference League, în urma disputării barajului.

”Un joc dificil, ţinând cont că pentru Chindia e un meci foarte important pentru a evita barajul. Pentru ei e un meci capital şi ne aşteptăm la o reacţie puternică și dorință mare să câștige.

Știu foarte bine Chindia, știu ce forță defensivă au, se închid foarte bine. De aceea, trebuie să fim 100%, să avem răbdare, să reușim să-i deschidem, pentru a putea marca.

Sunt conştient că traversăm o perioadă foarte bună, ne aflăm pe primul loc în play-out. Vom încerca să rămânem acolo. Aceste şapte meciuri câştigate au trecut, pentru mine e doar o statistică. Cel mai important e ca mâine să ne facem datoria. Şi să avem cât mai multă încredere în noi, pentru că victoriile aduc victorii şi probabil moralul nostru va fi din ce în ce mai bun.

Pentru mine, cel mai important e să reuşesc să duc Rapidul la barajul pentru Conference League. Pe plan personal, nimic nu contează. Vreau doar să-mi fac treaba la Rapid, să le ofer suporterilor satisfacţie şi să ofer clubului rezultate, pentru că de asta am fost angajat. E important pentru club să reuşească să se ducă la baraj.

Dacă credem că merităm, trebuie să demonstrăm pe teren în fiecare meci care a mai rămas. Să rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că nu am rezolvat nimic în momentul de faţă. Vom avea de muncă, de alergat, dar asta este meseria, trebuie să o respectăm, să respectăm tricoul. Golurile vin din talentul pe care îl au jucătorii, nu datorită antrenamentelor pe care le fac eu", a spus Adrian Mutu, în cadrul conferinței de presă.

Adrian Mutu are așteptări mari de la Rareș Ilie. "Să nu și-o ia în cap"

Adrian Mutu a avut un discurs special despre mijlocașul ofensiv Rareş Ilie (19 ani), care a impresionat în ultimele meciuri. Antrenorul a afirmat că încearcă să-l ţină cu picioarele pe pământ pe fotbalistul Rapidului.

"Mă bucur că a dat multe goluri de când am venit eu. Am grijă de el şi îl ţin cu picioarele pe pământ, ca un părinte, ca să spun aşa, moral şi o bătăiţă preventivă, ca să nu şi-o ia în cap.

Dar el este un băiat inteligent, se vede că provine dintr-o familie serioasă şi cu anumite principii, de aceea modul lui de a se comporta este unul corect, de profesionist, şi trebuie să continue.

Îi spun public că nu s-a întâmplat nimic, nu a obţinut nimic şi trebuie să continue pe acest drum, pentru că abia de acum încolo pretenţiile au crescut în ceea ce-l priveşte. Aşteptările de la el vor fi şi mai mari", a precizat Mutu.

Etichete: adrian mutu , emil sandoi , chindia-rapid live video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

Reacția lui Bogdan Lobonț, după Rapid - Universitatea Craiova 1-2: ”Eu știu ceea ce s-a întâmplat”

Citeşte şi

Adrian Mutu, fără milă după ce a fost făcut ”praf” de fostul lui jucător: ”Mi-ar fi rușine! Are probleme, divorțează”

Adrian Mutu, pregătit să semneze un nou contract. Ce condiții a pus ”Briliantul”

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”