Bucurie celor de la CFR Cluj în vestiar după câștigarea titlului / Foto: Sport Pictures

Clujenii nu uită de rivali nici după câștigarea titlului: "Nu îi mai ia nimeni în seamă pe Gigi Becali și Mihai Stoica"

articol scris de Digi Sport
16.05.2022, 07:46
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

CFR Cluj s-a impus în fața celor de la Universitatea Craiova, 2-1, și au reușit să-și adjudece matematic primul loc al Ligii 1, ediția 2021-2022.

Trupa lui Dan Petrescu a profitat de pasul greșit făcut de FCSB, care s-a încurcat cu FC Voluntari, 2-2, și a pus patru puncte între ea și bucureșteni cu doar o etapă înainte de final.

Imaginile bucuriei de la Cluj

Galerie Foto

CFR Cluj, din nou campioana Ligii 1

Bogdan Mara, unul dintre oamenii care fac parte din conducerea celor de la CFR Cluj, nu s-a putut abține după succesul ardelenilor cu Universitatea Craiova și i-a ironizat pe rivalii de la FCSB.

"Ce spun domnul Gigi Becali și domnul Mihai Stoica nu cred că mai ia nimeni în seamă. Domnul Mihai Stoica se ocupă cu asta, cu intoxicarea presei și a tuturor. Noi am jucat pe teren, toată lumea a jucat pe teren", a spus Bogdan Mara după meci.

Atât Gigi Becali, cât și Mihai Stoica, au vorbit despre presupuse jocuri de culise pe care cei de la CFR Cluj le-ar fi făcut în acest play-off. Patronul bucureștenilor chiar a înaintat și o sumă pe care conducerea din Gruia le-ar fi oferit-o jucătorilor de la FC Voluntari drept primă pentru a o încurca pe FCSB.

"Știi ce s-a întâmplat de erau așa disperați? Au jucat pe 1.500 de euro, le-a dat Primăria, iar 3.000 le-a dat de la CFR. N-ai ce să zici. Le-a dat Primăria 1.500. Mi-au spus unii de acolo din echipă, că spun unii despre ce e vorba. N-are rost. Conducerea Primăriei le-a dat 1.500 de euro, e regulamentar să dea. Mă deranjează că a luat primă de la CFR.

Să iei primă de la adversarul meu, mie nu-mi vine să cred. Mi-a zis cineva 'băi, Gigi, tu ai inspirație la multe, dar ești prost la oameni'. Eu iubesc oamenii și nu am cum să n-am încredere în ei. Când ajungi așa, zic că e adevărat că sunt idiot.

Nu știu la cine mă refer, mă refer la faptul că o echipă a luat primă de 3.000 de euro de la CFR. Noi avem prieteni pe la echipă, avem rude la echipă acolo, la Voluntari, și știm. Oamenii ne-au spus dinainte”, a spus Gigi Becali, la Fotbal Club, imediat după FC Voluntari - FCSB 2-2.

CFR Cluj, în istoria fotbalului din România, după al cincilea titlu la rând

Performanța clujenilor, aflați la al optulea titlu din istoria de peste 115 ani, este unică în secolul 21 și doar două alte formații au mai izbutit o astfel de serie de la înființarea campionatului de fotbal din România.

Chinezul Timișoara și Steaua București sunt echipele care au câștigat cinci sau mai multe campionate la rând în Liga 1. Bănățenii au avut o serie de șase titluri, din sezonul 1921/1922 până în 1926/1927, fiind cel mai titrat club din România înainte de Al Doilea Război Mondial.

Apoi, la peste 60 de ani distanță, a venit rândul celor de la Steaua București să-și impună hegemonia în Liga 1. ”Militarii” au avut două perioade de glorie, între sezoanele 1984/1985 și 1988/1989, timp în care au câștigat și Cupa Campionilor Europeni și au mai jucat o finală, și între 1992/1993 - 1997/1998.

Acestea au fost cele mai lungi serii din istoria campionatului de fotbal din România, iar CFR Cluj mai are doar un hop până să egaleze Chinezul și Steaua.

  • CFR Cluj este pe podiumul celor mai titrate echipe din România, cu 8 titluri, după FCSB, 26, și Dinamo, 18.

Etichete: liga 1 , cfr cluj , bogdan mara , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

10.000 de bilete vândute într-o singură oră! Anunțul făcut de Mihai Stoica despre meciul cu CFR Cluj

Fotbaliștii de la FCSB îl așteaptă pe Gigi Becali la sărbătoarea de titlu: ”Ne-am bucura să fie alături de noi”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă