Partida dintre Rapid și Dinamo / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Conducerea lui Dinamo a prefațat derby-ul cu Rapid: ”Este clar!”

articol scris de Digi Sport
25.01.2024, 21:03
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 1

Derby-ul bucureștean dintre Dinamo și Rapid se anunță a fi unul incendiar, chiar dacă fanii giuleșteni au anunțat că nu vor fi prezenți pe Arena Națională, din cauza neînțelegerilor legate de bilete.

  • Partida este programată sâmbătă, de la 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Meciul poate fi urmărit și pe site-ul digisport.ro sau în aplicația Digi Sport de către abonații RCS-RDS.

Andrei Nicolescu: ”Este clar că Rapid e favorită!”

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a prefațat partida cu Rapid. Chiar dacă o consideră favorită pe Rapid, oficialul lui Dinamo speră că Zeljko Kopic va găsi formula prin care îi poate destabiliza pe giuleșteni.

De altfel, Nicolescu a transmis că nu este interesat de cine se va afla la centru și se așteaptă ca arbitrajul să fie unul curat, care să nu lase loc de suspiciuni.

Suntem în criză de puncte. Ne dorim puncte cu ardoare. E clar că Rapid e favorită, dar sper ca Mister (n.red. Zeljko Kopic) să găsească mijloacele și să întoarcă această probabilitate. Sper ca toți jucătorii să fie pregătiți din punct de vedere al actelor, apoi decizia este a antrenorului.

Nu mă interesează cine arbitrează, nu m-am interesat de acest aspect, pentru că eu consider că acest corp al arbitrilor este suficient de pregătit și de valoros, astfel încât oricine să își facă treaba așa cum trebuie.

Era mult prea evident și nimeni nu vorbea despre asta (n.red. la meciul cu Sepsi). Era strigător la cer. Puteam avea un rezultat mai bun, dar am fost lezați”, a spus Andrei Nicolescu la emisiunea Fotbal Club.

Anunțul făcut de fanii Rapidului

Dinamo - RAPID. Frați vișinii, prin intermediul acestei postări anunțăm oficial că Peluza Nord nu va fi prezentă la meciul de sâmbătă.

Ne cerem scuze față de toți rapidiștii care doreau să participe la acest eveniment și înțelegem orice punct de vedere diferit, însă decizia noastră a fost stabilită tocmai pentru a nu se genera, din nou, o situație prin care foarte mulți suporteri ai echipei să rămână în afara stadionului, din cauza unei promisiuni nerespectate a rivalilor.

Deși, inițial, s-a promis galeriei Rapidului un număr de 5000 de bilete, facțiunea cea mai pătată și coruptă din rândul suporterilor dinamoviști a reconfirmat mediocritatea în care se scaldă de ani buni. Și, astfel, bineînțeles, că liderii pch-ului au decis să demonstreze cât sunt de mici, convingând conducerea clubului gazdă să reducă nr. de bilete la 2800, la ultimul inel.

Prin urmare, am luat decizia să nu ne prezentăm la meci. Încurajăm rapidiștii să procedeze la fel, pentru a evita eventualele neplăceri și vă asigurăm pe toți că dinamoviștii vor vedea Giueștiul în anii următori la fel cum "vom vedea" noi meciul de sâmbătă.

Morala experienței e una singură: Javrele rămân tot javre! Hai Rapid!”, au transmis rapidiștii.

Etichete: rapid , dinamo , superliga , andrei nicolescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Jucăm sigur în Ghencea”. FCSB se pregătește să revină în ”templul fotbalului românesc”

Prima întrebare care l-a lăsat fără replică pe Guardiola în 17 ani de antrenorat

Live Video&Text FC Botoșani - CS Mioveni 0-0, ACUM, Digi Sport 1. Gol anulat pentru oaspeți în finalul primei reprize

Răzvan Lucescu, pe lista unui club important din Europa. Antrenorul este aproape de cucerirea titlului cu PAOK în Grecia

Citeşte şi

Mesajul Rapidului, după ce liderul galeriei giuleștene a fost eliberat din închisoare

Alertă la Dinamo! 4 jucători sunt OUT pentru turul cu Csikszereda: anunțul lui Zeljko Kopic

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”