Sigla clubului Rapid / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Conducerea Rapidului nu a rămas indiferentă la ironiile despre transferurile lui Răzvan Oaidă și Iulian Cristea

articol scris de Digi Sport
13.06.2023, 23:13
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Daniel Niculae (40 de ani), președintele celor de la Rapid, i-a dat replica lui Gigi Becali (64 de ani), după ce patronul roș-albaștrilor s-a amuzat de campania de transferuri a giuleștenilor.

Daniel Niculae: ”Luăm ce avem nevoie, Cristea e un jucător de mare valoare!”

Niculae a vorbit despre transferul lui Iulian Cristea. Acesta susține că Rapid l-a transferat pe Iulian Cristea nu pentru că era liber de contract, ci pentru că este un jucător valoros și giuleștenii se pot baza pe el în lupta la titlu.

Vă poate confirma Adi Mutu (n.r. pe ce post va juca Iulian Cristea), dar Iulian e un jucător polivalent, poate juca și pe postul de fundaș central și pe cel de mijlocaș central. E un jucător de calitate, sper să se adapteaze repede.

I-am spus și azi că nu va avea probleme atât timp cât își lasă și ultima picătură de energie pe teren. Chiar dacă la un moment dat nu reușim să câștigăm meciuri, important e să dăm totul.

Nu, luăm ce avem noi nevoie! Iulian Cristea e un jucător de mare valoare, ne bazăm pe el și sperăm să ne atingem obiectivele cu ajutorul lui”, a spus Daniel Niculae la emisiunea Digi Sport Special.

Gigi Becali i-a ironizat pe cei de la Rapid după transferul lui Iulian Cristea

Patronul de la FCSB s-a arătat amuzat de faptul că Rapid are pretenții la titlu în condițiile în care i-a luat pe Iulian Cristea și Răzvan Oaidă, doi jucători care au plecat de la FCSB liberi de contract.

Anul ăsta, nu (n.r.- dacă Rapid are șanse la titlu)! Ne luptăm acolo, dar ia doi jucători pe care i-am lăsat eu. Mai greu să te lupți cu mine când iei doi jucători pe care eu îi las. În plus, eu am 20 de ani în fotbal, el este de un an (n.r. Dan Șucu).

În fotbal sunt multe hiene, e mai greu. Trebuie să fii foarte atent. Bine, e greu să ciupești bani de la Șucu, pentru că el nu dă. (n.r. despre investițiile promise la Rapid) 25 de milioane în următorii 10 ani. Cum 25 de milioane? Văd că i-a luat gratis pe Oaidă, pe Cristea...”, a declarat Gigi Becali.

Etichete: rapid , transferuri , daniel niculae , gigi becali , razvan oaidă , fcsb , iulian cristea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

Dennis Man a solicitat 2.000.000€: clubul urgentează negocierile

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Anunțul făcut de agentul lui Neil Lennon, antrenorul așteptat la Rapid

Lovitură de teatru la Barcelona: Xavi, ca și dat afară!

”Poate ajunge FCSB în grupele Ligii Campionilor?” Helmut Duckadam a dat răspunsul printr-un singur cuvânt

Pus la zid în întreaga țară după ce a "măcelărit" imnul Italiei, Al Bano a reacționat

Citeşte şi

Mesajul Rapidului, după ce liderul galeriei giuleștene a fost eliberat din închisoare

Exclusiv Întrebat dacă ar semna cu FCSB, antrenorul care a uimit pe toată lumea a dat imediat răspunsul

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Tatăl lui Luca Mihai, mărturie de impact: „Nu am mai spus asta, trei zile băiatul meu a fost între noi și alt Pământ!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”