Juvhel Tsoumou a înscris la primul meci pentru FCSB / Foto: Captură Digi Sport

Video Craiova - FCSB 0-1. Tsoumou îi strică debutul lui Pițurcă. Roș-albaștrii au legat două victorii

15.09.2019, 22:45
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Craiova - FCSB 0-1 | Roș-albaștrii se impun în Bănie, prin golul marcat de Tsoumou pe finalul jocului. Atacantul îi strică debutul lui Victor Pițurcă. Derby-ul dintre Craiova şi FCSB a fost aşteptat de un stadion plin ochi.

După ce a semnat prelungirea contractului pe şase ani, Cicâldău a ratat cea mai mare ocazie a gazdelor. Pigliacelli a salvat şutul lui Hora şi la pauză a fost egal.

Mihăilă, cursă ”a la Bale”

În repriza a doua, Mihăilă a făcut o cursă impresionantă, a la Bale, dar a tras departe. Aflat la primul meci pentru Craiova, la fel ca managerul Piţurcă, Andrei Ivan a cerut penalty după duelul cu Iulian Cristea, dar Istvan Kovacs n-a dat nimic.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Tsoumou îi strică debutul lui Pițurcă

Cu două minute înainte de final, Pigliacelli a respins greşit şi rezerva Tsoumou a adus victoria pentru FCSB la primul său meci și i-a stricat astfel debutul lui Victor Pițurcă.

Etapa viitoare, Craiova joacă la Mediaş, iar FCSB cu CFR Cluj, în direct la Digi Sport 1, dar și pe digisport.ro, pentru abonații RCS-RDS.


Știrea inițială.

Craiova - FCSB LIVE VIDEO| Fierbe Oltenia. Derby-ul etapei a 9-a se va disputa duminică, de la ora 21:00, pe Ion Oblemenco, și va fi transmis în direct pe Digi Sport 1, dar și pe digisport.ro, pentru abonații RCS-RDS. Este meciul de debut al lui Victor Pițurcă la Craiova, care va da piept cu Bogdan Vintilă, și el numit de curând pe banca FCSB.

UPDATE Ora 13:28. Marea lovitură pe care a dat-o Craiova, înaintea duelului de azi cu FCSB! Alex Cicâldău a semnat un nou contract cu oltenii. Mesajul fotbalistului
Alexandru Cicâldău a ajuns la un acord pentru a-și prelungi contractul cu U Craiova chiar în ziua partidei derby-ului dintre olteni și FCSB, transmis în direct de Digi Sport 1 de la ora 21:00 - DETALII AICI


UPDATE Ora 13:18. Bogdan Vintilă este antrenorul pe care mizează totul FCSB în duelul cu Victor Pițurcă. Tehnicianul a impresionat în mini-cantonamentul din pauza competițională și are parte de tot sprijinul roș-albaștrilor. De altfel, Narcis Răducan a spus și cât crede că va rezista Vintilă pe banca bucureștenilor. - DETALII AICI


Partida dintre Craiova și FCSB se va disputa duminică, de la ora 21:00, pe Ion Oblemenco, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1, dar și pe digisport.ro, pentru abonații RCS-RDS. Meciul va fi și în format live text și video pe digisport.ro.

Cei doi antrenori au profitat de pauza prilejuită de meciurile echipei naționale și au avut două săptămâni la dispoziție pentru a pune totul la punct. Victor Pițurcă a început treaba la Craiova chiar după etapa a 8-a, iar Bogdan Vintilă a preluat FCSB cu o săptămână mai devreme decât a ajuns fostul selecționer în Bănie.

Înaintea derby-ului, Craiova i-a transferat pe Ivan și Mățel, dar și pe fundașul sârb de la AEK Atena, Uros Cosic. De partea cealaltă, FCSB l-a adus pe Cristi Manea, dar acesta nu a făcut deplasarea în Bănie.

Craiova - FCSB LIVE VIDEO | Harlem Gnohere și Cristi Manea, lăsați acasă de Vintilă

Bogdan Vintilă nu se va putea baza pe Cristi Manea în derby-ul etapei a 9-a. Internaționalul român nu a făcut deplasarea la Craiova, astfel că debutul său la FCSB se amână.

Roș-albaștrii au plecat sâmbătă după amiază în Bănie, iar printre jucătorii care au făcut deplasarea nu se numără nici Harlem Gnohere, care are probleme cu greutatea, și nici Diogo Salomao.

Craiova - FCSB LIVE VIDEO | Primul meci al lui Victor Pițurcă pe banca oltenilor

Noul manager general al celor de la Craiova, Victor Pițurcă, va debuta pe banca oltenilor în duelul contra FCSB. Înaintea meciului, oltenii sunt pe locul 3 în Liga 1, după opt etape, cu 16 puncte, iar roș-albaștrii se află doar pe poziția a 11-a, cu șapte puncte.

"Nu cred că trebuie să fie emoţii. Din contră! Trebuie să fim fericiţi, lumea este dornică de spectacol, de rezultate bune. Am vorbit cu băieţii şi mai vorbesc, este un meci de fotbal. Eu vreau să jucăm şi cu acel entuziasm de a juca pe un astfel de stadion în faţa a 30.000 de spectatori", a spus managerul general al Universității Craiova.

Craiova - FCSB LIVE VIDEO | Bogdan Vintilă a dezvăluit care este atuul roș-albaștrilor pentru meciul din Bănie

Bogdan Vintilă a dezvăluit care este atuul echipei sale pentru meciul din Bănie. Tehnicianul de 47 de ani a avut două săptămâni la dispoziție pentru a pregăti meciul contra Craiovei lui Victor Pițurcă. Tehnicianul FCSB susține că a lucrat cel mai mult la psihicul jucătorilor.

Eu am de partea mea un grup de jucători foarte bun. Sunt uniți și pregătiți de această confruntare”, a spus Vintilă la conferința de presă premergătoare meciului.

Craiova - FCSB LIVE VIDEO | Partida se va juca cu casa închisă

Craiova - FCSB se va juca cu casa închisă. Oltenii au făcut anunțul pe pagina de Facebook a clubului și au decis să o facă într-un mod original.

Cum au anunțat cei de la Craiova că meciul cu FCSB se va juca cu casa închisă

- Vericule, mai ai un bilet în plus?
- Vericule, fuseră și se duseră!
- Muicăăăăă! Rămăsei fără bilet.
- Vericule, ți-am zis că trebuia să ne facem abonamente.

Galeria FCSB și-a anunțat prezența la meci și a solicitat aproximativ 300 de bilete.

Craiova - FCSB LIVE VIDEO | Echipele probabile

Craiova (4-3-3): Pigliacelli - Mățel, Bălașa, Acka, Vătăjelu - Ivanov, Mateiu, Cicâldău - Mihăilă, Markovic, Ivan

Antrenor: Victor Pițurcă

FCSB (4-3-3): Bălgrădean - Crețu, Cristea, Planic, Panțîru - Oaidă, Pintilii, Tănase - Popa, Hora, Coman

Antrenor: Bogdan Vintilă

Craiova - FCSB LIVE VIDEO | Arbitrii partidei

Comisia Centrală a Arbitrilor a decis să delege la centru o brigadă condusă de Istvan Kovacs, central care nu este deloc pe placul lui Gigi Becali, finanțatorul FCSB.

Kovacs va fi ajutat la cele două linii de Vasile Marinescu și Ovidiu Artene. Rezervă de arbitru va fi Florin Mazilu.

Etichete: victor piturca , craiova , bogdan vintila , fcsb , craiova fcsb , craiova fcsb live text


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Și-a cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $. Cum arată în interior și cu cât vinde acum casa pe roți

După ani de zile în care a trăit și a amenajat rulote, o tânără a făcut o pasiune pentru transformarea lor și chiar a intrat într-o comunitate a cărei membri lucrează la proiecte similare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Dan Petrescu, enervat! ”Voi, tot timpul, spuneți ce vreți. Traume sunt pentru voi, nu pentru mine”

Răzbunare pentru Kylian Mbappe: Nasser Al-Khelaifi și-a ales un titular de la Real Madrid!

Exclusiv Ovidiu Popescu, la un pas de U Cluj. Conducătorul clubului a confirmat că tratativele sunt avansate

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Citeşte şi

Cele 4 vedete pe care FCSB le va menaja cu Rapid

Dan Petrescu a cerut trei transferuri la CFR Cluj: un fotbalist e dorit și de Gigi Becali la FCSB!

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Rapid, oferte pentru Juan Bauza şi Karlo Muhar! Dan Şucu e all-in cu transferurile de la Mititelu şi Varga citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep s-a retras din nou! Românca a mai ratat un turneu important. Când poate reveni în circuit citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Inna, în cel mai mic top din garderobă. Artista știe cum să-și pună în evidență silueta

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Inna, în cel mai mic top din garderobă. Artista știe cum să-și pună în evidență silueta

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină