Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj / Foto: Sport Pictures

Dan Petrescu nu stă la discuții! Antrenorul a trimis în tribună un fotbalist transferat în această iarnă

articol scris de Digi Sport
31.01.2023, 14:24
  • MEDIA: Digi Sport Special, luni, 18:00, DGS 1

  • MEDIA: Liga Digi Sport, luni, 14:30, DGS 1

Dan Petrescu (55 de ani) este recunoscut pentru pretențiile sale destul de mari în privința jucătorilor săi, iar acest lucru a fost simțit din plin și de Bogdan Tîru (28 de ani), sosit chiar în această iarnă la CFR.

Bogdan Țîru n-a fost inclus în lot pentru meciul cu Voluntari

Introdus în minutul 85 al partidei cu Farul din runda precedentă, Bogdan Țîru nu a prins lotul CFR-ului pentru duelul cu FC Voluntari. Înaintea jocului cu ilfovenii, Dan Petrescu a vorbit despre decizia sa și a explicat ce l-a făcut să ia această hotărâre.

"Țîru lipsește din motive de lot. Au reintrat Camora și Kolinger în echipă și de aceea a rămas în tribună. Va veni însă și rândul lui să joace, sigur", a spus Dan Petrescu.

Situația lui Țîru este una surprinzătoare, asta deoarece fundașul român a fost transferat din Polonia tocmai la cerința lui Dan Petrescu, care îl considera un fotbalist valoros.

"M-am acomodat bine. Am o pregătire în spate, pentru că am făcut două săptămâni cu cei din Polonia. Sunt bine, sunt în ritm.

Proiectul m-a făcut să vin la CFR Cluj. Încă din vară au existat niște discuții. Cei de acolo au cerut un pic cam mult pentru pretențiile care erau atunci. După aceea, am continuat să vorbim.

Domnul Bogdan Mara, domnul Dan Petrescu m-au sunat, mi-au spus ce ambiții au și asta m-a determinat să mă întorc. În Polonia m-am dezvoltat fizic și mental, dar nu m-am bătut la nimic, n-am avut obiectiv să câștigăm ceva. Mi-am dorit un pic mai mult!

Încă mă gândesc la națională, îmi doresc. E un avantaj că m-am întors în România. Mă știu cu câțiva jucători de la CFR Cluj.

Am o concurență foarte mare la CFR, cu Burcă, cu Yuri, cu Kolinger. Am venit să ajut și Mister (n.r. – Dan Petrescu) va decide pe cine va băga.

Îmi place să câștig, asta mă motivează. Am ambiții mari, vreau să fiu mai bun în fiecare zi. Nu întotdeauna îți iese, dar, dacă ești perseverent, cred că într-un final îți va reuși.

Am semnat pe trei ani și jumătate, sper să ne acomodăm (n.r. – alături de soție). Am auzit de la mulți oameni că Clujul este un oraș frumos, liniștit, care s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani", spunea Bogdan Țîru, într-un interviu pentru CFR TV, după transfer.

Etichete: liga 1 , cfr , bogdan tiru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Lecție de curaj de la un copil de 14 ani. Cu mâna fracturată, și-a salvat prietenul de la înec: „Mi-am dat ghipsul jos și am sărit”

Lecție de curaj oferită de un copil de 14 ani din Sibiu. Băiatul, cu mâna în ghips, și-a salvat prietenul de la înec.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Darius Ghindovean a semnat cu FCU Craiova

Decizia luată de UEFA în cazul lui Istvan Kovacs, la două zile după startul EURO 2024

Decizie scandaloasă în Rusia, înainte de primul meci al României la EURO! Ucrainenii au reacționat imediat

Foto ”Cel mai dezgustător moment de la EURO 2024”. Selecționerul Olandei, într-o ipostază jenantă: ”Ce faaaci?”

Decizia luată de jucătorul pe care Gigi Becali ”l-a invitat” să semneze rezilierea contractului în această vară

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Invazie tricoloră la Munchen! Câți spectatori români sunt așteptați la meciul cu Ucraina

''Sunt incredibili!" Ce au făcut soldații ucraineni înaintea meciului cu România, la de la EURO 2024

Cum ne-au numit ucrainenii înaintea meciului de azi, de la EURO 2024

A jucat la EURO 2024 și a devenit ținta ironiilor: ”Tricoul abia îi ascunde kilogramele în plus”. Replica fotbalistului

Citeşte şi

CFR Cluj, amendată, după ce nu și-a plătit datoria către un fost jucător

Video CS Mioveni - FC Botoșani 0-1. Moldovenii au câștigat barajul și rămân în SuperLigă

PEROZ"La naiba! De ce ești tânăr?". Sienna Miller, despre iubirea cu partenerul cu 15 ani mai mic, în care nici ea nu credea

FILM NOWBlonda despre care Kevin Costner spune că e o "frumusețe incontestabilă" și "o mare actriță". Cum i-a întors ea complimentele

Surpriză în atacul României cu Ucraina la EURO 2024! Cum a câștigat Denis Drăguș bătălia titularizării citeşte ştirea pe Prosport.ro

Bianca Andreescu, tristă de ziua ei: a izbucnit în plâns după finală. "Bibi" a avut și un mesaj special pentru români VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Șoferii români al căror permis de conducere expiră la 2 ani. De ce a fost micșorată valabilitatea carnetului de șoferi citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori, o nouă apariție controversată. A ieșit la restaurant într-o mantie transparentă. Toate privirile, îndreptate spre ea

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori, o nouă apariție controversată. A ieșit la restaurant într-o mantie transparentă. Toate privirile, îndreptate spre ea

Digi World

Semnalul transmis de corpul tău care te avertizează că nu ar trebui să bei cafea. Poți face un test simplu în oglindă

Digi Animal World

Cât mănâncă pe zi cel mai gras câine din Cehia. Cântărește 125 de kilograme și are aproape un metru înălțime