Alexandru Stan, la o vizită medicală cu FCSB / Foto: Sport Pictures

Video Exclusiv ”De mine au uitat!”. Cum l-a îndepărtat Becali pe jucătorul cu care a cheltuit 600.000 €: ”M-au băgat în șomaj tehnic”

articol scris de Digi Sport
22.04.2022, 23:34
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Alexandru Stan (33 de ani) a povestit coșmarul pe care l-a trăit la FCSB, după transferul de la Astra Giurgiu, în 2018. În ciuda faptului că a cheltuit în jur de 600.000 de euro cu el, Gigi Becali nu l-a avut deloc la inimă.

În cei trei ani de contract cu FCSB, Alexandru Stan a prins doar 14 meciuri la prima echipă a bucureștenilor. În martie 2019 s-a accidentat și a suferit o primă intervenție chirurgicală, apoi, după patru luni și jumătate, Gigi Becali a insistat ca Stan să fie folosit, deşi nu era complet refăcut, într-un meci cu Alashkert, scor 2-3.

  • 300.000 de euro a costat transferul de la Astra şi aproape încă pe atât cu salariul jucătorului.

Alexandru Stan, îndepărtat de la FCSB: ”M-au trimis la echipa a doua, m-au băgat în șomaj tehnic, m-au pus să-mi micșorez salariul...”

Fundașul lateral a fost nevoit să iasă la pauză pentru că s-a accidentat din nou şi a suferit o nouă operație. A fost începutul sfârșitului pentru Stan la FCSB. A urmat o perioadă în care a fost băgat în șomaj tehnic și a fost trimis la echipa a doua, unde a rămas până a rămas liber de contract și s-a transferat la Poli Iași.

Campion al României cu Astra, Stan își amintește că, în loc să-l folosească pe el, cei de la FCSB preferau să-l utilizeze pe Mihai Roman, un fotbalist cu profil ofensiv, pe postul de fundaș stânga. În plus, după ce au fost achiziționați doi fundași laterali de meserie, nici nu s-a mai pus problema ca Stan să mai apară în primul 11 al roș-albaștrilor.

Țin minte că mă uitam la emisiunea de la Digi și se punea problema de ce nu cumpără un jucător de bandă și-l băga pe Mihai Roman fundaș stânga. După ce i-au cumpărat pe Soiledis și pe Panțîru, de mine au uitat.

A fost o perioadă grea. M-am operat din nou, m-au trimis la echipa a doua, m-au băgat în șomaj tehnic, m-au pus să-mi micșorez salariul, mi-au propus niște bani... Nu mai contează, a trecut”, a dezvăluit Alexandru Stan, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Digi Sport.

VIDEO Alexandru Stan, despre perioada petrecută la FCSB

Alexandru Stan: ”Mi s-a transmis că o să joc 10 minute și m-am trezit titular. Mi-a cedat genunchiul”

Fundașul îi acuză pe cei de la FCSB că l-au forțat în meciul de Europa League cu Alashkert, în condițiile în care nu se recuperase complet după o operație. Cei din staff-ul vicecampioanei i-au transmis că va juca doar 10 minute, însă a fost introdus titular, iar la scurt timp a suferit o nouă intervenție chirurgicală.

Când am semnat cu FCSB, cu un ochi am râs, cu unul am plâns pentru că știam ce mă așteaptă acolo. Am avut ghinion că m-am accidentat la antrenament. M-am operat, a fost o perioadă grea, nu știu dacă pot să spun că am fost obligat să joc la patru luni și jumătate după ce m-am operat.

A fost un meci în Europa League. Mi s-a transmis înainte de meci că o să joc 10 minute și m-am trezit titular. La pauză am ieșit pentru că m-a durut foarte tare piciorul. Nu aveam dureri înainte de meci, dar nici nu am trecut prin toată perioada de recuperare. Mai trebuia să fac chestii importante, dueluri, sprinturi...

Am intrat la meci așa. Acum nu mai contează, că jucam 5 sau 10 minute, se putea întâmpla orice. Mi-a cedat genunchiul, am ieșit la pauză pentru că mă durea foarte tare și de acolo a început coșmarul.

Următorul an, pe 13 ianuarie, m-am operat din nou la genunchi, apoi nu am mai avut susținere din partea clubului”, a declarat Alexandru Stan.

  • 750.000 de euro valora Stan la momentul transferului de la Astra la FCSB
  • 75.000 de euro valorează acum Alexandru Stan

Etichete: alexandru stan , alexandru stan fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

Foto Ce s-a întâmplat în capitala Spaniei, după ce Real Madrid a câștigat titlul în La Liga. Cum au procedat ”Galacticii”

Ioan Ovidiu Sabău a spus lucrurilor pe nume, după ”U” Cluj - Dinamo

Săptămâna și scandalul la Dinamo! Ce le-au strigat suporterii jucătorilor lui Kopic, după remiza cu ”U” Cluj

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”