Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj / Foto: Sport Pictures

De partea lui Dan Petrescu: "Credeţi că are ceva cu familiile steliştilor? ... Tortura psihologică o înţelegeţi?"

articol scris de Digi Sport
24.05.2022, 11:49
  • Fotbal Feminin: România - Bulgaria, vineri, 19:00, DGS 1

  • Media: Fotbal European, vineri, 21:30, DGS 1

Unul dintre cele mai discutate subiecte, apărute după ce CFR Cluj a câştigat titlul de campioană a României, a cincea oară la rând, a fost cel în care s-a scandat împotriva celor care ţin cu Steaua şi cărora le-au fost înjurate familiile. 

În mijlocul celor care strigau se afla şi antrenorul Dan Petrescu, asimilat cu cei care au adresat trivialităţi steliştilor, deşi nu se vede că şi el scandează. Dan Petrescu a crescut de mic la Steaua şi de acolo a plecat în fotbalul mare, în străinătate.

Dar nu toată lumea îl acuză pe Dan Petrescu. De exemplu, dacă Gabi Balint l-a criticat dur pe fostul său coleg de la Steaua, Iulian Apostol (41 de ani), fost jucător al lui Petrescu la Unirea Urziceni, crede că este vorba despre prea multă ipocrizie atunci când se analizează subiectul.

  • Iulian Apostol a câştigat un campionat cu Unirea Urziceni, în 2009, şi o Cupă a României cu Steaua, în 2011
  • 7 meciuri şi un gol la echipa naţională are Apostol

Iulian Apostol îi ia apărarea lui Dan Petrescu: "În vestiare nu se cântă Imnul României, balade sau Dan Spătaru"

Apostol îi ia apărarea lui Dan Petrescu şi spune că 99 la sută dintre cei din fotbalul românesc şi-ar fi vărsat frustrarea după "tortura psihologică" la care a fost supus de-a lungul întregului campionat.

Urăsc ipocrizia. Petrescu s-a comportat normal. 99 la sută din fotbalul românesc face la fel. În vestiare nu se cântă balade. Le-a fost violată intimitatea”, a declarat Iulian Apostol la Gold FM.

Fostul campion cu Unirea Urziceni confundă însă locul în care s-a scandat pentru că filmuleţele în care sunt înjurate familiile celor de la FCSB sunt realizate la restaurant, la petrecerea organizată după câştigarea titlului.

Este o exagerare tot ceea ce s-a spus despre petrecerea clujenilor. Petrescu, prin ceea ce a făcut ca antrenor, a închis gura tuturor. În schimb toți, din frustrare, acuzau că echipa lui nu joacă fotbal și-l criticau permanent. Oricât de mare ești, oricine ai fi, nu e ușor să treci peste acele nedreptăți.

Oricare dintre noi, dacă ar fi trecut prin ce a trecut Petrescu, s-ar fi comportat așa. Credeți că Petrescu are ceva cu familiile steliștilor? Sigur că nu! Are țiglele pe casă Petrescu. A fost doar o descătușare, un moment de maximă euforie. Ce l-a deranjat pe Gabi Balint?

99 la sută dintre oameni ar fi făcut asta dacă ar fi fost în locul lui Petrescu, după toate atacurile asupra lui, asupra celui mai bun antrenor din România, dar terfelit permanent. Rețineți, 99 la sută!

Nu-l înțelegeți când cântă așa? Ok, dar tortura psihologică la care a fost supus o înțelegeți? Eu, da!

Voi credeți că la Rapid, Dinamo sau la alții în vestiar, când se câștigă titlul sau ceva important, se cântă Imnul României sau balade, ori piesele lui Dan Spătaru?

Grav este că ne luam de ceea ce s-a întâmplat într-un cadru intim, în vestiar, în familia lor. Dacă lua microfonul în Piața Universității și adresa injurii rivalilor, aia da, ar fi fost grav, dar ei au fost în vestiar.

Consider că le-a fost violată intimitatea. Asta e mai grav. Că presa le-a violat vestiarul. Nu are cineva dreptul să comenteze ce se întâmplă în casa cuiva. La mine în casă fac ce vreau și de condamnat este cel care a fost acolo, poate a strigat la fel, apoi a publicat filmul”, a mai spus cel poreclit Mucles pe vrea când juca fotbal.

Ce a spus Gabi Balint despre faptul că Dan Petrescu i-ar fi înjurat pe stelişti şi pe familiile acestora

Etichete: dan petrescu , gabi balint , iulian apostol , familiile stelistilor


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
FOTO Descoperire înfiorătoare făcută într-o școală veche din Bistrița-Năsăud, în timpul renovării

Firma care lucrează la reabilitarea clădirii în care a funcţionat vechea şcoală din comuna bistriţeană Livezile, aflată în prezent în proprietate privată, a descoperit, vineri, rămăşiţe umane în planşeul imobilului, despre care se crede că ar fi vechi de zeci de ani.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Lupta rușinii” a fost dusă la un nivel extrem, la București! Momente și imagini neverosimile, în Sala Polivalentă

Reacția lui David Popovici după ce a aflat că recordul mondial i-a fost doborât: ”Mâncam un burger când am aflat”

"Vi se pare normal ca un bărbat să lovească femeile cu pumnii?" Prima reacție, după scenele greu de privit de la București

Răzvan Lucescu, la negocieri! Clubul care vrea să-l ia de la PAOK și suma pentru care s-ar face mutarea

E ”de pe altă planetă”! Câștigă 12.000.000 $ în câteva ore și e una dintre cele mai bogate femei din lume

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Oficial 10.000.000 € pentru atacantul dorit de FCSB! Cel mai scump transfer din istoria clubului

Oficial Surpriză: OUT de la Rapid! ”Mult succes în carieră”

Vincent Kompany le-a făcut deja lista de ”cumpărături” oficialilor de la Bayern Munchen

Cota lui Denis Drăguș a ”explodat”, după sezonul de excepție din Turcia! Cât a ajuns să valoreze

Citeşte şi

Oficial Ce mutare! La cererea lui Dan Petrescu, fotbalistul a semnat cu CFR Cluj până în 2026

Dan Petrescu, gata de primul transfer al verii! Clubul a anunțat despărțirea, iar fotbalistul e așteptat la CFR

PEROZDylan, fiul lui Catherine Zeta-Jones, prima apriție cu iubita. Reacția celebrei lui mame atunci când a văzut ce a postat pe Instagram

FILM NOWDakota Johnson, surprinsă în timp ce își schimba hainele într-o mașină. Cum a reacționat Chris Evans

L-au ”curățat” pe marele Belodedici! Vestea ”de coșmar” primită după ce a fost prins băut la volan citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep va juca la turneul din România! A primit deja wild-cardul citeşte ştirea pe ziare.com

Trucuri pentru a-ți recupera banii pe recipientele de plastic: De ce sticlele goale returnabile sunt respinse de aparat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, în costum de baie în Grecia, într-o escapadă fără Alex Velea. Pozată pe iaht și în timp ce "se împrietenește" cu marea

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, în costum de baie în Grecia, într-o escapadă fără Alex Velea. Pozată pe iaht și în timp ce "se împrietenește" cu marea

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă folosești produse de înfrumusețare expirate. Lucrurile la care să fii atent, pe lângă termen

Digi Animal World

Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”