Helmuth Duckadam şi Gabi Balint / Foto: Digi Sport

Video Dialog în contradictoriu între Gabi Balint și Helmuth Duckadam: ”FCSB va juca pe Ghencea dacă vrea CSA”/ ”Serios?”

articol scris de Digi Sport
20.04.2022, 19:16
  • Media: Fotbal Club, marți, 19:30, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, DGS 1

Fostul mare internațional român Gabi Balint (59 de ani) nu crede în scenariul în care FCSB o va  înfrunta pe CFR Cluj, în ultima etapă din Liga 1, pe stadionul din Ghencea.

Specialistul Digi Sport este de părere că ultimul cuvânt în această chestiune îl are Clubul Sportiv al Armatei Steaua, iar FCSB nu va primi ”undă verde”, în condițiile în care există un conflict continuu.

Gabi Balint: ”Ministrul nu cred că își dorește ca CFR Cluj să joace în Ghencea”

În același timp, Gabi Balint crede că ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu, un apropiat al clubului CFR Cluj, nu ar avea niciun interes să permită celor de la FCSB să joace meciul decisiv în Ghencea, cu 30.000 de oameni în tribune. Ar fi, automat, un handicap pentru campioana României.

  • Stadionul ”Steaua” a fost oferit în gestiune de către Ministerul Apărării Naționale către Clubul Sportiv Al Armatei Steaua.

Helmuth Duckadam nu a fost în totalitate de acord cu opinia lui Gabi Balint, în direct la Fotbal Club, iar cei doi au intrat într-un dialog prietenesc în contradictoriu:

  • ”Radu Naum: Va juca Steaua în Ghencea?
  • Gabi Balint: Dacă CSA este de acord, va juca. Dacă nu, nu.
  • Helmuth Duckadam: Dar dacă ministrul vrea și CSA Steaua nu vrea?
  • Gabi Balint: Ministrul nu cred că își dorește ca CFR Cluj să joace acolo. Și ce treabă are ministrul cu stadionul Steaua, când are alte probleme de rezolvat? Este dat în gestiune Clubului Sportiv al Armatei și el decide cine joacă. când joacă, cât este chiria.
  • Helmuth Duckadam: Serios? Dar sub ce tutelă este CSA? A Ministerului, nu?
  • Gabi Balint: Cum este și cu stadionul Rapidului. Da, dar Ministerul cred că are alte probleme și nu cred că îl interesează unde joacă FCSB.
  • Helmuth Duckadam: Hai, mă, Gabi. Crezi tu.
  • Gabi Balint: Nu cred. Chiar dacă ar fi, nu cred că domnul Dîncu nu va dori ca CFR Cluj să joace pe Ghencea, fiindcă va fi mult mai greu.
  • Helmuth Duckadam: Va fi mai greu decât la Buzău?
  • Gabi Balint: Bineînțeles! Va fi mai greu la București. Va veni mai multă lume. Eu știu ce va fi în viitor? Atâta timp cât relațiile sunt reci, cât există litigii între CSA Steaua și FCSB, fără să se rezolve într-un fel sau altul, nu cred că își vor da mâna. Îl vor închiria pentru echipa națională sau pentru alte echipe, dar nu FCSB”.

În plus, Gabi Balint este sigur că, dacă stadionul ”Steaua” ar fi fost în gestiunea celor de la FCSB, nici Gigi Becali nu le-ar fi permis celor de la CSA Steaua să joace acolo.

Dacă ei îl au în gestiune...Dacă era invers, era la fel.  Dacă îl avea FCSB nu-l închiria la Steaua. Găsesc ei un stadion”, a completat fostul internațional.

VIDEO: Dialogul dintre Helmuth Duckadam și Gabi Balint, la Fotbal Club

Etichete: gabi balint , ghencea , stadion steaua


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Putin amenință că va lovi țările din Europa dacă Ucraina atacă Rusia cu arme occidentale. „Să fie conștienți cu ce se joacă”

Preşedintele rus Vladimir Putin a ameninţat, marţi, că va lovi țări din Europa dacă NATO permite Ucrainei să folosească armamentul occidental pentru a ataca ţinte pe teritoriul rus, transmit agenţiile AFP şi EFE. „Ar trebui să fie conştienţi cu ce se joacă”, avertizează Putin țările NATO. 

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gică Craioveanu: ”Nu m-a chemat nimeni și nu înțeleg de ce”. Prezent în studio, Florin Prunea a reacționat

Mădălina Ghenea a publicat imaginile și a urmat ”avalanșa”: ”E jenant ce faci / Ce rușine!”. A venit imediat cu clarificări

Foto În miez de noapte, ”au anunțat” pe site-ul oficial transferul lui Haaland! Ce s-a întâmplat după doar câteva ore

FCSB, spre al treilea transfer al verii! Decizia luată de clubul la care joacă ”starul”

E OUT: prima plecare de la Dinamo, după salvarea de la retrogradare! Avea cel mai mare salariu din lot

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”16.000.000€”. Gigi Becali nici nu vrea să audă și a făcut un anunț ferm despre jucătorul FCSB-ului

FCSB scapă de cel mai tare adversar din primul tur preliminar al UEFA Champions League, dacă Real Madrid câștigă trofeul

73.000€ pentru Sorana Cîrstea

Denis Drăguș este așteptat să semneze contractul! Ce salariu ar urma să câștige românul

Citeşte şi

Foto Cum a reacționat Gabi Balint când a văzut-o pe fiica sa în tribune la meciul de adio al ”Generației de Aur”! ”De 8 ori”

Exclusiv Nu a avut milă de Alex Mitriță: ”A fost slab. S-a dezumflat după această neconvocare”

PEROZAre 53 de ani, dar arată impecabil. Naomi Campbell și-a etalat silueta într-o rochie transparentă la Festivalul de Film de la Cannes

FILM NOWDemi Moore, zeiță în alb, într-o rochie cu decolteu amețitor. La 61 de ani atrage toate privirile oriunde ar fi

Gigi Becali, ofertă secretă pentru atacantul sud-african Tshegofatso Mabasa! Detaliile negocierilor cu Orlando Pirates citeşte ştirea pe Prosport.ro

Declarații uluitoare după ce a jucat la meciul de adio al Generației de Aur: ”Sunt în doliu. Au fost împușcați în cap de lunetiști” citeşte ştirea pe ziare.com

Transformarea extraordinară a lui Radu Mazăre, în închisoare. Cum a ajuns să arate fostul edil al Constanței citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Și-a ales cel mai decupat costum de baie și a dansat pe ritmuri nebune. Nicole Scherzinger, 45 de ani și un corp de topmodel

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Și-a ales cel mai decupat costum de baie și a dansat pe ritmuri nebune. Nicole Scherzinger, 45 de ani și un corp de topmodel

Digi World

Cât de nocive sunt pentru sănătate uscătoarele de rufe pe care le avem acasă. Avertismentul lansat de oamenii de știință

Digi Animal World

Cinci alimente comune care pot fi mortale pentru animalele de companie. La ce trebuie să aibă grijă proprietarii