Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo / Foto: captură Digi Sport

Dinamo a luat ”setul” de la Charleroi, dar Kopic a rămas optimist: ”Primele 60 de minute au fost excelente!”

articol scris de Digi Sport
13.01.2024, 14:13
  • Fotbal: Franța - Canada, duminică, 22:10, DGS 1

  • Minifotbal, finala EURO: România - Serbia, sâmbătă, 21:45, DGS 1

În cel de-al doilea amical al iernii, Dinamo a fost învinsă categoric de către Charleroi, scor 2-6. În primul amical, Dinamo a remizat, scor 1-1 cu cei de la Genclerbirligi.

Goncalo Gregorio și Hakim Abdallah au fost marcatorii pentru ”Câini”, în timp ce pentru belgieni au înscris Guiagon, Nikola Stulic (dublă) și Ahmed Nadhir Benbouali (hat-trick). 

Zeljko Kopic a fost foarte mulțumit de primele 60 de minute cu Charleroi

Zeljko Kopic a preluat-o pe Dinamo după ce Ovidiu Burcă a decis să plece de la club, iar croatul a reușit două victorii în ultimele două meciuri oficiale, 2-0 cu Botoșani și 1-0 cu Voluntari.

Totuși, în cel de-al doilea meci de pregătire, Dinamo a fost umilită de Charleroi după ce belgienii au marcat nu mai puțin de șase goluri în poarta ”Câinilor”.

Până în minutul 60, Dinamo conducea cu 2-1, iar apoi belgienii au marcat cinci goluri. La întoarcerea în România, antrenorul croat Zeljko Kopic a declarat că a fost foarte mulțumit de primele 60 de minute jucate de ”Câini”. Totuși, croatul a cerut întăriri pentru a doua parte a sezonului.

”În al doilea meci, cel cu Charleroi, primele 60 de minute au fost excelente, am arătat multe lucruri bune împotriva unei echipe foarte bune. Apoi, următoarele 30 de minute nu au fost la nivelul cerut. Nu ne-am concentrat cum trebuie, am făcut multe greșeli tactice. Sper ca jucătorii să fie la nivelul cerut cu Petrolul”, a declarat Zeljko Kopic.

  • Dinamo va juca în deplasare la Petrolul Ploiești în următoarea etapă din SuperLiga Românei. Cele două se vor confrunta sâmbătă, pe data de 20 ianuarie, de la ora 20:00, iar partida va putea fi urmărită pe Digi Sport 1.

Andrei Nicolescu anunță transferuri la Dinamo: ”Mai avem 3 sau 4 transferuri de făcut”

La întoarcerea în România, Andrei Nicolescu a vorbit despre cele două partide jucate de Dinamo în Antalya. 

Mai mult, administratorul special al dinamoviștilor a anunțat că vor mai veni cel puțin trei jucători noi sub comanda lui Zeljko Kopic. 

”(n.r.Îngrijorați după aceste rezultate?) După 30 de minute dintr-o repriză, da. E greu de găsit o explicație, dar cred că mai multe vă poate spune Kopa (n.r. Zeljko Kopic). 

Sunt mult mai multe lucruri pozitive nu doar unul. A fost un cantonament reușit din punct de vedere al pregătirii, Miter a tras anumite concluzii și ceea ce e mult mai important.

Eu am spus că-mi doresc cel puțin două transferuri în cantonament, am reușit unul. La al doilea a fost o situație pe care nu vreau să o comentez. Avem 3 sau 4 ținte, dar care sunt la un nivel și este foarte greu de negociat acum la început de ianuarie. Nu vorbim că nu mai vin, noi mai avem 3 sau 4 transferuri de făcut, suntem în discuții, negocieri și totul depinde de detalii. 

Cred că rezultatele lui se vor vedea începând de luna viitoare. Abia acum și-a făcut și el temele și a început un plan pentru fiecare jucător. 

(n.r. despre meciul cu Petrolul) E un meci foarte greu pentru ambele echipe, cine va fi stabil mental și fără greșeală va câștiga meciul”, a spus Andrei Nicolescu la revenirea în România. 

Etichete: dinamo , zeljko kopic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Duel „medieval” în Ucraina: Un vehicul blindat american și unul rusesc se confruntă ca doi cavaleri teutoni în turnir. Cine câștigă

Confruntare în stil medieval între un M2 Bradley american și un transportor blindat rusesc pe frontul din Ucraina, surprinsă din dronă. Cele două vehicule blindate s-au intersectat pe un drum în apropierea unui sat din regiunea Donețk și au tras pur și simplu unul împotriva celuilalt, ca într-un turnir medieval între cavalerii teutoni. Transportorul rusesc a pierdut.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La un an de la gluma virală făcută despre ea, Mihai Bobonete a dat ”nas în nas” cu Mădălina Ghenea! Ce a urmat: ”Ea a insistat”

Prima imagine cu soția lui Novak Djokovic, după scenele fără precedent de la Roland Garros

Foto Meme-urile apărute după România - Liechtenstein 0-0: ”Tricolorii”, luați la țintă

Scoțienii au aflat ce a declarat Ianis Hagi și au reacționat imediat: verdict dur pentru fiul "Regelui"

Foto România - Liechtenstein 0-0. Rezultat rușinos pentru ”Tricolori” înainte de EURO 2024

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ianis Hagi, pe lista starurilor ”care ratează EURO 2024”! Reacțiile au apărut imediat

Variantă low-cost pentru Barcelona: fostul atacant de la Real Madrid!

Naționala României, descrisă în trei cuvinte înainte de EURO 2024. Ce au remarcat italienii

Oficial Plecări în masă! Clubul din SuperLigă a anunțat a zecea despărțire

Citeşte şi

Dinamo începe reconstrucția: un fotbalist al campioanei Israelului este dorit în Ștefan cel Mare

Dinamo i-a închis ușa, iar fotbalistul a reacționat. Ce mesaj a postat

PEROZFiica Iuliei Albu, fabuloasă la banchetul de absolvire a clasei a VIII-a, unde a pășit ca pe podium. Fanii: „Este ireal de frumoasă!”

FILM NOWA fost soție de actor și obișnuia să strălucească. Acum trăiește pe străzi, caută prin tomberoane și tot ce mai are încape într-un cărucior de cumpărături

E la EURO 2024 și prinde transferul carierei. Oferte de top pentru vedeta de la CFR Cluj! Nelu Varga câștigă o avere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Roland Garros 2024: cum s-a terminat finala feminină dintre Iga Swiatek și Jasmine Paolini citeşte ştirea pe ziare.com

Ea este Miss Alabama 2024. Ce reacție a avut când a fost criticată că nu duce un stil de viață sănătos citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Imaginile cu Antonia din vacanță au ridicat temperaturile în mediul online. Costumul de baie i-a scos în evidență tot: „Ați dat zoom?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Imaginile cu Antonia din vacanță au ridicat temperaturile în mediul online. Costumul de baie i-a scos în evidență tot: „Ați dat zoom?”

Digi World

Cât detergent se pune în mașina de spălat. Mulți irosesc detergentul lichid

Digi Animal World

Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”