Gueye a egalat pentru Dinamo în meciul cu Astra / Foto: captură Digi Sport

Video Dinamo - Astra 1-1. "Câinii" au egalat și au luat primul punct după 5 eșecuri la rând. Giurgiuvenii au cerut un penalty

articol scris de Digi Sport
14.11.2020, 22:45
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

După 5 eșecuri consecutive, Dinamo a obținut în sfârșit primul punct, la remiza cu Astra, scor 1-1, o restanță din etapa a noua. De cealaltă parte, giurgiuvenii rămân pe ultimul loc, chiar și cu noul antrenor pe bancă, Eugen Neagoe.

Dinamo - Astra 1-1. Primul punct pentru "câini" după 5 eșecuri la rând

Astra a avut prima ocazie a meciului, prin Stahl, care a driblat tot, dar șutul său a fost parat de portar. Repriza secundă a fost mult mai dinamică și a debutat cu gol. Au marcat giurgiuvenii după o combinație superbă dintre Vali Gheorghe și Budescu, finalizată de primul.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Dinamoviștii au dat replica prin Ba, care a irosit o șansă bună din centrul careului, însă nu au mai ratat în minutul 56, când Gueye a egalat din foarfecă.

Dinamo - Astra 1-1. Giurgiuvenii au cerut un penalty

Trupa lui Cosmin Contra a ratat apoi prin puștiul Borcea, care a tras exact pe direcția portarului. În minutul 81, Astra a cerut penalty după ce Azulay a căzut dintre Ba și Puljic, dar arbitrul Andrei Chivulete nu a dat nimic.

În minutul 87, Budescu a încercat o execuție de finețe, dar lobul său a căzut pe lângă bară. În prelungiri, "câinii" au avut o cazie mare, dar centrarea lui Sorescu a fost respinsă de Graovac din fața porții.

VIDEO cu rezumatul meciului:


Știrea inițială:

LIVE VIDEO | Meciul Dinamo - Astra, restanță din etapa a noua a Ligii 1, va fi transmis în direct, de la ora 21:00, pe Digi Sport 1 și pe site-ul digisport.ro.

Dinamo visa să redevină o forță a campionatului românesc, odată cu venirea investitorilor spanioli la conducerea clubului. Transferuri importante, salarii uriașe, antrenor cu nume, toate acestea au fost în van până în acest punct al sezonului. Cu cinci eșecuri consecutive, gruparea din Ștefan cel Mare este penultima în Liga 1, cu doar cinci puncte adunate în nouă jocuri.

De partea cealaltă, Astra a apelat la Eugen Neagoe, fostul antrenor al "câinilor", pentru a o scoate din cea mai neagră perioadă a clubului. Giurgiuvenii au cinci înfrângeri în ultimele șase runde și ocupă ultima poziție, cu patru puncte.

LIVE VIDEO | Dinamo - Astra, ora 21:00, pe Digi Sport 1. Confruntări directe și statistici

Partida de pe stadionul Ștefan cel Mare va consemna a 37-a întâlnire dintre cele două formații în Liga 1. Palmaresul le este favorabil giurgiuvenilor, care au obținut 14 victorii, față de cele 12 ale dinamoviștilor. S-au mai înregistrat 10 rezultate de egalitate.

În ultimele 10 dueluri, Dinamo s-a impus de trei ori, Astra a câștigat de patru ori, iar trei jocuri s-au încheiat nedecis. În cazul partidelor de pe terenul bucureștenilor, "câinii" au obținut, în sezonul trecut, primul succes în fața alb-negrilor, din 2015. În această perioadă, Astra a triumfat de patru ori și au mai fost trei remize.

Această confruntare pune față în față două dintre cele mai slabe ofensive din Liga 1. Dinamo a marcat opt goluri, în timp ce Astra, nouă. Cei mai buni marcatori ai dinamoviștilor sunt Borja Valle și Sorescu, cu câte două goluri, iar Budescu și Vasile Gheorghe conduc topul golgheterilor din tabăra giurgiuveană, cu același număr de reușite.

Dinamo a folosit cel mai mare număr de fotbaliști în acest sezon, 32, iar Astra, 29. Cosmin Contra este neînvins în fața formației de pe malul Dunării. Tehnicianul lui Dinamo a întâlnit Astra de cinci ori în carieră, obținând două victorii și trei remize.

LIVE VIDEO | Dinamo - Astra, ora 21:00, pe Digi Sport 1. Echipele probabile

  • Dinamo: Hinojo – Gonzalez, Ba, Puljic, Isma Lopez – Anton, Aleix Garcia – Mihaiu, Camara, Sorescu – Nemec
  • Astra: Popa – Graur, Graovac, Găman, Radunovic – Stahl, Crepulja, Wuthrich – Merloi, Montini, Budescu

Etichete: cosmin contra , dinamo astra , eugen neagoe , restanta etapa 9 liga 1


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Citeşte şi

Nota primită de Nicolae Stanciu, după meciul în care echipa sa a primit 4 goluri în 25 de minute

Echipa lui Nicolae Stanciu și Cosmin Contra, umilită în Arabia Saudită: în minutul 25 era 4-0 pentru Al-Ahli

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”