Șeroni și Răuță, la finalul meciului Dinamo - FC Botoșani / Foto: captură Digi Sport

Video Dinamo - FC Botoșani 1-2. "Câinii" au șase eșecuri la rând. Au înscris din penalty și au mai cerut două în prelungiri

articol scris de Digi Sport
19.09.2021, 21:00
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Dinamo nu-și revine nici după plecarea încă neoficială a lui Dario Bonetti. "Câinii" au bifat a șasea înfrângere la rând, 1-2 cu FC Botoșani, în etapa a noua, deși au cerut două penalty-uri în prelungiri.

Dinamo - FC Botoșani 1-2, în etapa a noua

Moldovenii au avut prima șansă a meciului, dar șutul lui Roman, din lovitură liberă, s-a dus direct în brațele portarului. Cel care a deschis scorul a fost Ongenda, în minutul 13, din centrarea veteranului Roman.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Târcoveanu a ratat apoi singur cu portarul, însă s-a dat minge de arbitru după ce, la faza anterioară, balonul l-a atins pe centralul Hațegan. În minutul 18, moldovenii și-au dublat avantajul prin Kage, din penalty.

Dinamo - FC Botoșani 1-2. "Câinii" au șase eșecuri la rând

Dinamo a avut o ocazie mare în minutul 31, prin Moldoveanu. În minutul 36, s-a stins nocturna, iar după 14 minute și-a revenit. Pe finalul primei reprize, Ahmed Bani a irosit o șansă mare pentru "câini", însă partea secundă a început ca și prima, cu o ocazie a botoșănenilor, prin Ongenda.

Florescu a ratat și el o ocazie bună, iar Roman l-a întins pe portar. Florescu a tras apoi razant cu bara, însă finalul le-a aparținut dinamoviștilor. Moldoveanu a reluat cu capul peste poartă, iar Ivanovski a ratat și el.

Torje a redus diferența pentru Dinamo, din penalty, în minutul 85, iar prelungirile au fost de foc, pentru că dinamoviștii au mai cerut două lovituri de la 11 metri, ambele prin Țâră. Dinamo - FC Botoșani s-a terminat 1-2, iar "câinii", care au înscris pentru prima dată după 6 meciuri, au bifat al șaselea eșec la rând.

VIDEO cu rezumatul meciului Dinamo - FC Botoșani 1-2:


Știrea inițială:

Dinamo - FC Botoșani LIVE VIDEO, 19:00, Digi Sport 1

Dinamo are tot mai multe probleme după umilința cu FCSB! Dario Bonetti a plecat în Italia și aruncă acuzații în stânga și în dreapta, prin intermediul avocaților, Iuliu Mureșan îl acuză pe italian că nu a venit la antrenamente iar jucătorii au de trecut azi un nou test, în fața trupei lui Marius Croitoru.

În acest context, Sorin Colceag (49 de ani) a fost ”promovat” la prima echipă.

Deși se vorbește de revenirea lui Mircea Rednic, dar și de alte nume, președintele ”câinilor” insistă asupra ideii că Sorin Colceag are o șansă de care trebuie să profite și care-i poate aduce un contract pe cel puțin două sezoane.

Dinamo - FC Botoșani LIVE VIDEO, 19:00, Digi Sport 1 | Formații probabile

Dinamo: Eșanu - G. Crețu, Giafer, R. Grigore, A. Radu - Itu, Răuță, Bani - Torje, Ivanovski, C. Matei

Rezerve: Iliev, Ehmann, C. Stan, Neicuțescu, Borcea, Măgureanu, R. Popa, Amzar, Moldoveanu
Absenți: Sorescu, St. Filip (suspendați), Nica, Mihaiu (accidentați)
Antrenor: Sorin Colceag

FC Botoșani: Ed. Pap - Braun, Racovițan, Șeroni, Dawa - A. Dragu, Edjouma, Papa - Mateus, Ongenda, Fili

Rezerve: M. Contra, Petkovski, M. Roman I, Silva, D. Croitoru, Ed. Florescu, Țigănașu, Kage, P. Mensah
Absenți: Remacle, Sila (indisponibili)
Antrenor: Marius Croitoru.

Dinamo - FC Botoșani LIVE VIDEO, 19:00, Digi Sport 1 | Dario Bonetti o așteaptă pe Dinamo la tribunal!

Încă antrenorul lui Dinamo, Dario Bonetti, a reacționat după ultimele declarații ale lui Iuliu Mureșan, care l-a "înțepat" pentru că lipsește fără motiv de la antrenamente.

Bonetti, prin vocea avocatului, anunță că a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și se află în carantină, în Italia: "Scriu în numele clientului meu, dl. Dario Bonetti, antrenor la Dinamo 1948 București, pentru a clarifica situația contractuală dintre părți.

Pe 14 septembrie 2021, clientul meu a fost contactat de dl. Mureșan și i s-a spus să nu meargă la antrenamentul de după-amiază, deoarece fusese demis, fără nicio comunicare formală.

Dario Bonetti o așteaptă pe Dinamo la tribunal! Comunicat tăios al antrenorului: "Vor să-l demită fără să plătească"

Pe 15 septembrie a fost contactat pentru semnarea acordului de reziliere de comun acord.

Nu este adevărat că nu s-a prezentat la antrenamente, situația era foarte clară și prezentată de toată presa, auzise deja de demiterea sa, se spunea că Dinamo îl înlocuise.

Ceea ce aflăm astăzi despre faptul că nu s-a prezentat la antrenament nu este altceva decât o simplă încercare a clubului de a-l demite fără a plăti nimic, având în vedere eșecul de a obține semnarea rezilierii de comun acord.

Deși am primit asigurări verbale de la Dinamo cu privire la irelevanța rezultatelor pentru primele 12 jocuri (2 victorii și 6 înfrângeri), clientul meu a fost informat despre demitere cu efect imediat, marți 14/09/21, fără să se conformeze cu formalitățile prevăzute de art. 8 din contract.

Ni s-a spus: „Numai rezultatele din meciuri contează: cu un total de 6 puncte câștigate cu un total de 24 de puncte, Dinamo se află astăzi pe un loc retrogradabil direct, cu consecințe economice și sportive dezastruoase; în plus, ultimele câteva jocuri au arătat o echipă lipsită de capacitatea de a fi competitivă", comunicare semnată de Silviu Carmaciu, cu exemplare la Iuliu Paul Mureșan si Răzvan Zăvăleanu.

Domnul Bonetti își rezervă dreptul de acum înainte să acționeze în locurile corespunzătoare pentru deteriorarea imaginii, în urma declarațiilor false ale dl. Muresan, lansate astăzi la o conferință de presă.

Pe 17/09/21, dl. Bonetti a fost testat pozitiv și se află în prezent în carantină", se arată în comunicat.

Etichete: iuliu muresan , antrenor dinamo , dinamo botosani live video , sorin colceag , colceag dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video CFR Cluj - Sepsi 2-1. Karlo Muhar i-a salvat pe ardeleni în 90+6

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Reacția lui Răzvan Lucescu, după victoria ”nebună” cu AEK Atena

Paris Saint-Germain a câștigat Ligue 1! Ultimul titlu pentru Kylian Mbappe în Franța

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”