Dumitru Dragomir / Foto: captură Digi Sport

Dumitru Dragomir, avertisment pentru Gică Hagi după plecarea lui Denis Alibec de la Farul

articol scris de Digi Sport
16.08.2023, 18:18
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Campion în SuperLiga cu Farul Constanța, Denis Alibec (32 ani) a decis să se transfere în Qatar și a semnat cu formația Muaither SC.

Dumitru Dragomir l-a avertizat pe Gică Hagi, după ce Denis Alibec a plecat în Qatar

Dumitru Dragomir (77 ani), fostul președinte al LPF, este de părere că lui Gică Hagi îi va fi greu să se bată la titlu după plecarea lui Alibec.

Sezonul trecut, atacantul a contribuit la succesul Farului în SuperLiga cu 14 goluri și 8 pase decisive.

”Am auzit, mă bucur pentru el, este un copil foarte bun. Și el, și mama lui, și bunica lui au suferit când l-au înjurat l-au criticat. Hagi l-a pierdut și pe ăsta care vine la Rapid, Borza. Borza nu este mult mai  valoros decât Ignat, au făcut o treabă bună, trebuie felicitați.

L-au dat pe Ignat la divizia B, să joace. Să crească în valoare. La anul, este titular în divizia B. Hagi nu a putut să ia campionatul cu o echipă tânără, a băgat 6-7 bătrâni.

Alibec e pierdere, mai ales acum, că a venit Budescu. Pierdere mare de tot, uriașă. Nu avea șanse la titlu nici cu Alibec. E groasă pentru Hagi”, a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Prima reacție a lui Denis Alibec, după plecarea de la Farul

La câteva ore după ce a fost anunțat oficial la noua echipă, Denis Alibec a ținut să transmită un mesaj special pe rețelele sociale.

Atacantul nu și-a uitat fosta formație, Farul, și a descris experiența trăită la Ovidiu ca fiind cea mai frumoasă din viața sa.

"A fost un an incredibil, cel mai frumos capitol din viața mea. Vă mulțumesc tuturor pentru că ați fost mereu alături de mine, colegi, antrenori și, bineînțeles, suporterii, care sunt incredibili.

Sunt sigur ca o ajungeți în grupe și că o să câștigați un nou trofeu. Eu, cu siguranță, voi fi mereu alături de voi cu inima și sufletul ! Mulțumesc Farul Constanța, mulțumesc Peluza Marină, multumesc Constanța ! Ne vom revedea curând ! Înainte", a transmis Alibec, pe Instagram.

  • 3 goluri și două assist-uri în 6 meciuri sunt cifrele lui Alibec în acest sezon.
  • Un milion de euro este cota de piață a lui Denis Alibec, potrivit Transfermarkt.
  • Inter, Mechelen, Viitorul (actuala Farul), Bologna, Astra, FCSB, Kayserispor, CFR Cluj, Atromitos și Farul sunt formațiile din CV-ul lui Alibec.

Etichete: gica hagi , farul constanta , dumitru dragomir , denis alibec transfer


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Darius Olaru n-are dubii: a spus cine a câștigat ”duelul outfit-urilor” și i-a descris ținuta în două cuvinte

Video&Foto Gigi Becali: ”Uitați-vă, mă, cu cine vin! Merg doar cu ei”. Cine sunt, de fapt, cei care l-au însoțit la Arena Națională

Video Darius Olaru a oferit declarația serii, iar apoi s-a dat de gol fără să vrea despre viitorul la FCSB

Adio, Jurgen Klopp! A confirmat că s-a înțeles cu Liverpool: ”O chestiune de zile”

Citeşte şi

Exclusiv Singurul regret al lui Gigi Becali, după ce FCSB a primit titlul de campioană pe Arena Națională

Costel Gâlcă a impus obiectivul înainte de Farul - Universitatea Craiova: ”Va fi un pas foarte important pentru noi!”

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”