Marko Momcilovic, Junior Morais și Ionuț Larie, înainte de meciul FCSB - Sporting Lisabona din play-off-ul Champions League / Foto: Profimedia

Farul a rezolvat primul transfer după fuziunea cu Viitorul! Un fundaș trecut pe la FCSB va juca sub comanda lui Gică Hagi

articol scris de Digi Sport
20.06.2021, 16:35
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Viitorul și Farul Constanța au fuzionat, urmând să existe o singură echipă sezonul viitor în Liga 1, cu numele ”Farul”, clădită, însă, pe baza clubului patronat de Gheorghe Hagi.

Patronul clubului urmează să fie și antrenorul principal al echipei, iar gruparea constănțeană a rezolvat deja și primul transfer pentru stagiunea viitoare, un fotbalist care a mai lucrat la formația lui Gheorghe Hagi.

Ionuț Larie va juca la Farul sezonul viitorul

Este vorba despre Ionuț Larie, fundaș central de 34 de ani, care a ajuns la finalul contractului cu Gaz Metan Mediaș, unde juca din 2019, anunță Ziare.com.

Ionuț Larie chiar a început cariera la nivel profesionist la Farul Constanța, iar la clubul patronat de Gheorghe Hagi a jucat între 2010 și 2014. După ce a plecat de la Viitorul, fundașul a mai evoluat la CFR Cluj, FCSB și Tobol Kostanay, din Kazahstan. 

Până la oficializarea unor transferuri, noua echipă Farul Constanța va fi prezentată oficial luni, 21 iunie, în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc la Constanța.

Gheorghe Hagi l-a vrut pe Ianis Zicu

Gheorghe Hagi l-a vrut la Farul și pe Ianis Zicu, care urma să fie component al staff-ului tehnic, propunere refuzată, însă, de antrenorul care a pregătit gruparea patronată de Ciprian Marica până în momentul fuziunii, în ultimii doi ani.

"Lucrurile vor evolua și vor ajunge într-o altă dimensiune pentru fotbalul românesc. Am vorbit cu Gică Hagi, propunerea m-a onorat foarte tare. Era greu de refuzat, mi-a propus să merg la Farul Constanța, pentru că așa o să se numească echipa, iar eu să stau doi-trei ani.

Fără să fiu antrenor, deci nu aș fi fost principal, dar să stau, să încep să stau lângă el și să învăț filosofia clubului pentru ca, în doi-trei ani, să devin eu antrenor.

L-am refuzat, îmi pare rău că nu am mers alături de Gică Hagi, dar asta mi-am dorit eu să fac, să merg pe drumul meu și să iau deciziile singur, așa simt că e bine pentru mine.

Deși proiectul de la echipa lui Gică Hagi însemna cel mai înalt nivel posibil pentru mine. Eu aș fi fost antrenor în staff-ul domnului Hagi, el cred că va fi antrenor, el e șeful staff-ului, plus domnul Anghel, iar eu în staff-ul acela aș fi fost și aș fi învățat", a declarat Ianis Zicu, la Digi Sport Special, în urmă cu o săptămână.

Etichete: ionut larie , gheorghehagi , fuziune viitorul farul , transferuri farul constanța


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ionel Dănciulescu și Marius Niculae au avut același remarcat, după Dinamo - Csikszereda 2-0

Zeljko Kopic, anunț clar despre viitorul său la Dinamo după 2-0 cu Csikszereda

Video OUT de la Dinamo? Anunțul făcut imediat după victoria cu Csikszereda

Patronul lui PAOK a rupt tăcerea! Ce mesaj i-a transmis lui Răzvan Lucescu

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Gigi Becali forțează un alt transfer de Liga Campionilor: vrea o altă vedetă creată în „laboratorul” lui Gică Hagi citeşte ştirea pe Prosport.ro

Imagini cu noul antrenor al Rapidului beat mort: ”Poate îi cam place șprițul...” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”