Krasniqi a deschis scorul pentru CFR Cluj, în deplasarea cu Farul / Foto: captură Digi Sport

Video Farul - CFR Cluj 0-3. Campioana devine noul lider. Krasniqi, gol și pasă decisivă la debut

articol scris de Digi Sport
23.01.2023, 21:50
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

După eșecul din tur, CFR Cluj și-a luat revanșa și s-a impus pe terenul Farului la scor de neprezentare, în primul meci oficial al celor două echipe din 2023. Noul transfer al ardelenilor, Krasniqi, a dat un gol și o pasă decisivă, iar campioana face schimb cu constănțenii și devine lider.

Farul - CFR Cluj 0-3. Krasniqi, gol și pasă decisivă la debut

Primul moment notabil al meciului a avut loc în minutul 7, când talpa lui Pitu s-a oprit în capul lui Manea, care a și sângerat, dar arbitrul nu a acordat nicun fel de cartonaș.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Constănțenii au ratat prin Louis Munteanu, iar ardelenii, prin Bîrligea, în timp ce șutul lui Boateng a trecut peste vinclu.

Repriza a doua a început cu un gol rapid al CFR-ului, marcat de noul transfer, Krasniqi, după o combinație frumoasă cu Boateng.

Farul - CFR Cluj 0-3. Ardelenii devin lideri

În minutul 58, după consultarea VAR-ului, Istvan Kovacs a dat penalty pentru campioană, iar Manea a transformat.

A urmat ocazia lui Louis Munteanu, care nu l-a putut învinge pe Scuffet, iar cel care a stabilit scorul final a fost Petrila, din pasa aceluiași Krasniqi.

VIDEO cu rezumatul meciului Farul - CFR Cluj 0-3:


Știrea inițială:

Meciul Farul Constanța - CFR Cluj, din cadrul etapei a 22-a din Liga 1, se dispută luni, de la ora 20:00, și poate fi urmărit în direct la Digi Sport 1, dar și pe digisport.ro și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

Înaintea confruntării directe, Farul Constanța este pe primul loc în Liga 1, cu 45 de puncte, iar CFR Cluj ocupă a doua poziție a ierarhiei, cu un punct mai puțin.

Farul - CFR Cluj LIVE VIDEO, ora 20:00, la Digi Sport 1

Cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori în această stagiune, în turul sezonului regulat și în grupele Cupei României.

În campionat, meciul din luna august a fost câștigat de Farul cu 3-1, iar confruntarea din grupele Cupei României, care a avut loc la începutul lunii decembrie, s-a încheiat la egalitate, 0-0, ceea ce a dus la eliminarea Farului din competiție. CFR, în schimb, s-a calificat în sferturi.

Farul și CFR Cluj au abordat strategii diferite pentru pauza competițională din această iarnă. Gruparea constănțeană a rămas și a făcut pregătirea în țară, în timp ce campioana en-titre a avut un cantonament în Spania, alegerea tradițională a lui Dan Petrescu.

În această iarnă, Farul i-a transferat pe Rolando Baravykas, Mateus Santos, Nicolas Popescu, Kevin Boli și Gustavo Marins. CFR Cluj s-a întărit prin aducerile lui Anton Maglica, Andrei Peteleu, Ermal Krasniqi și Bogdan Țîru.

Farul - CFR Cluj LIVE VIDEO, ora 20:00, la Digi Sport 1. Echipele probabile

  • Farul: Aioani - Sârbu, Larie, Boli, Kiki - Băluță, Artean, Grameni - Alibec, Munteanu, Pitu
  • CFR Cluj: Scuffet - Manea, Yuri, Burcă, Braun -  Cvek, Boateng, Deac - Yeboah, Janga, Bîrligea

Etichete: liga 1 etapa 22 , farul - cfr cluj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață

Semne de viață extraterestră au fost observate pe o planetă îndepărtată. Potrivit astronomilor, ei au detectat un compus chimic „produs doar de viață” pe Planeta K2-18b, din constelația Leului. Descoperirea făcută acum un an a fost studiată, vineri, cu ajutorul telescopului James Webb, iar rezultatele vor fi aflate peste câteva luni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Giedrius Arlauskis a avut un mesaj savuros pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câștigat titlul

Live Video&Text Poli Iași - UTA 0-0, LIVE VIDEO, ACUM, pe DGS 1. Meci important pentru echipa lui Tony da Silva

Gigi Becali a fost întrebat dacă le dă prime de titlu jucătorilor și a dat un răspuns neașteptat

Scandal la Bayern Munchen înainte de confruntarea de ”foc” cu Real Madrid

Citeşte şi

Exclusiv Apel pentru Dan Petrescu, după umilința CFR-ului cu Farul: ”Nu au nicio șansă”. Florin Prunea avertizează: ”Degringoladă”

Ce a spus Ionuț Cojocaru, după ce a marcat două goluri cu CFR Cluj

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”