Bucuria celor de la FC Arges / Foto: captura Digi Sport

Video FC Argeș - Petrolul 3-0. Suspans în Trivale! Piteștenii merg la baraj. Două eliminări pentru oaspeți

articol scris de Digi Sport
18.05.2023, 22:13
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

FC Argeș s-a impus în fața celor de la Petrolul Ploiești, scor 3-0, într-un meci din cadrul etapei a noua din play-out-ul SuperLigii României. 

FC Argeș s-a salvat de la retrogradarea directă

Elevii lui Bogdan Argeș Vintilă au obținut in extremis locul de baraj pentru rămânerea în SuperLiga României. Cele trei goluri ale partidei au fost marcate de Tofan (min. 27), Jobello (min. 85), respectiv Jakolis (min. 90+3).

  • La baraj, FC Argeș va da peste Dinamo sau Oțelul Galați, în funcție de rezultatele din ultima etapă a play-out-ului din Liga 2

Duelul din Trivale a fost unul cu o încărcătură importantă, asta deoarece FC Argeș risca să retrogradeze direct în Liga 2, în cazul unei victorii a celor de la Chindia Târgoviște în fața celor de la FC Voluntari (2-2).

În ciuda victoriei fără drept de apel, FC Argeș a "tremurat" pentru rămânerea în SuperLigă, asta deoarece totul se putea încheia pentru argeșeni în cazul în care Chindia mai marca o dată împotriva celor de la Voluntari.

Din minutul 62, Petrolul a evoluat cu un om în minus, asta după ce Robert Moldoveanu a văzut cartonașul roșu direct, după o intare tare asupra lui Rizzi. După alte 10 minute, "Lupii" au mai pierdut un om, iar Irobiso a fost și el eliminat. 

VIDEO cu rezumatul meciului FC Argeș - Petrolul 3-0

Clasamentul din play-out

Clasament play-out SuperLiga / Foto: Flashscore

FC Argeș - Petrolul Ploiești 1-0

FC Argeș are mare nevoie de victorie pentru a mai spera la menținerea în SuperLiga României. În acest moment, formația pregătită de Bogdan Vintilă se află pe locul 13 al clasamentului, la doar un punct de poziția care duce la barajul de menținere în prima divizie. 

De cealaltă parte, Petrolul Ploiești ocupă locul opt, la un singur punct de U Craiova 1948, care este liderul play-out-ului. 

În partidele din sezonul regulat, Petrolul a obținut toate cele șase puncte. În turul pe ”Ilie Oană”, ”Găzarii” au învins, scor 2-0, iar în returul din Trivale s-au impus la limită, scor 1-0. 

Discurs dur al lui Bogdan Vintilă, după ce FC Argeș a ajuns la un pas de retrogradare

După înfrângerea din ultima etapă, scor 1-2, cu U Craiova 1948, Bogdan Argeș Vintilă și-a criticat jucătorii și s-a declarat dezamăgit de atitudinea unora dintre ei.

”Este dureros ce se întâmplă, sunt dezamăgit pentru că se putea mai mult. Miza jocului și-a spus cuvântul, din păcate. Am făcut greșeli de începători. Sunt lucruri simple pe care trebuie să le facem și nu le facem.

Am încercat să le explic că trebuie să facem un joc perfect astăzi, pentru că întâlnim o echipă bună, pentru a pleca măcar cu un punct. Știam că trebuia să marcăm pentru a pleca măcar cu un punct.

Am fost dezamăgit de anumiți jucători, de la care așteptam mult mai mult. Sper să înțeleagă că meciul cu Petrolul este de totul sau nimic și că această echipă este foarte importantă și trebuie să rămână în prima ligă”, a spus Bogdan Argeș Vintilă.

Etichete: petrolul , fc arges , superliga , fc arges - petrolul


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit

O tânără de 19 ani care se simțea rău după o vacanță cu prietenele și credea să suferă de mahmureală a primit o veste devastatoare de la medici.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Leo Messi a mers la șefii lui Inter Miami și le-a cerut să transfere un nou star

Video După 25 de mintue de coșmar, Sabalenka a revenit spectaculos și s-a calificat în finală

Postecoglou nici nu vrea să audă de Drăgușin! Varianta surpriză pregătită pentru apărarea lui Spurs

Citeşte şi

Are cel mai mare salariu de la Dinamo, dar ”este prea slab să joace”

Farul - Sepsi, LIVE VIDEO, de la ora 20:00, Digi Sport 1. Cu o victorie, ”Marinarii” urcă pe locul 2

PEROZ61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Aryna Sabalenka, pe urmele Simonei Halep. Ce a făcut jucătoarea clasată pe locul 2 WTA citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Imagini inedite cu doi scafandri care „dansează” cu rechinii. Momentul e parcă desprins dintr-un film SF