FCSB a plecat în Turcia / Foto: captură Digi Sport

Galerie Foto FCSB a plecat în cantonamentul din Turcia. Două amicale pentru elevii lui Mihai Pintilii

articol scris de Digi Sport
08.01.2023, 08:42
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

FCSB a plecat duminică, 8 ianuarie, în cantonamentul din Turcia, acolo unde se va pregăti până la reluarea campionatului din Liga 1.

FCSB a plecat în cantonamentul din Turcia. Două amicale pentru elevii lui Mihai Pintilii

În Antalya, FCSB le va întâlni pe Pogon Szczecin (15 ianuarie) și Rakow Czestochowa (16 ianuarie), în cele două meciuri de pregătire programate în această perioadă.

Cantonamentul vicecampioanei României se va desfășura în perioada 8-20 ianuarie, urmând ca elevii lui Mihai Pintilii să revină în țară cu două zile înaintea jocului cu Hermannstadt, programat pe 22 ianuarie, la Sibiu, de la ora 20:45, în direct la Digi Sport 1.

Galerie Foto

Cine urmează să plece de la FCSB

Gruparea bucureșteană s-a despărțit deja de nu mai puțin de șapte fotbaliști, dar mai există două nume pe ”lista neagră”.

Dintre fotbaliștii anunțați deja că nu fac parte din planurile staff-ului tehnic și că nu vor merge în Antalya pentru cantonamentul de iarnă, doar Răzvan Ducan și Rachid Bouhenna nu au plecat.

Răzvan Ducan, încă un portar tânăr, la 21 de ani, nu merge în cantonament pentru că FCSB a decis să apeleze la alți trei portari. Sunt Ștefan Târnovanu și Andrei Vlad, portari cu prezențe multe în tricoul primei echipe, dar și Alexandru Maxim, un goalkeeper de 15 ani.

Pentru Răzvan Ducan, există opțiunea de a merge sub formă de împrumut. În caz contrar, va evolua la formația secundă a FCSB-ului, din liga a treia.

  • Răzvan Ducan a evoluat într-un meci pentru FCSB în acest sezon, 2-0 cu FC Botoșani în Cupa României

Rachid Bouhenna, în schimb, își va rezilia, foarte probabil, contractul cu FCSB în această lună. Stoperul a venit în vară, după despărțirea de CFR Cluj, și nu a reușit să convingă în cele nouă apariții.

Fotbaliștii de care FCSB s-a despărțit în această iarnă

Până acum, FCSB s-a despărțit de Ianis Stoica, împrumutat la ”U” Cluj, Alexandru Musi, împrumutat la Poli Iași, Andrei Dumiter, cedat la FC Voluntari, Florin Achim, Radu Boboc, Marco Dulca și Bogdan Rusu, cărora le-au fost reziliate contractele.

Florin Achim poate juca oriunde în a doua parte a sezonului, în timp ce Radu Boboc, Marco Dulca și Bogdan Rusu pot evolua doar la cluburile de la care au fost aduși, Farul, Chinda și CS Mioveni, sau la o echipă dintr-un campionat care urmează să înceapă.

Etichete: liga 1 , fcsb , plecare fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Peste 40.000 de bilete, în 17 ore! Va spulbera FCSB recordul la meciul în care va celebra titlul?

Galerie Foto Știm care sunt ultimele modificări la stadionul lui Real Madrid! Cum arată noua ”bijuterie” a madrilenilor

A ieșit din fotbal și i-a ”explodat” averea! Fostului conducător de la Dinamo îi priește în afaceri

După ce a câștigat titlul cu FCSB, Siyabonga Ngezana a spus lucrurilor pe nume: ”A fost primul șoc”

Citeşte şi

"Pleci de la FCSB?" Ce răspuns a dat Risto Radunovic în presa din Muntenegru

Fotbaliștii de la FCSB îl așteaptă pe Gigi Becali la sărbătoarea de titlu: ”Ne-am bucura să fie alături de noi”

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”