Thomas Neubert este dorit din nou de Laurențiu Reghecampf

Exclusiv FCSB are concurență serioasă pentru Thomas Neubert. Neamțul are oferte importante de afară

17.05.2019, 10:27
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

FCSB se va despărți de Mihai Teja în vară, iar favorit pentru preluarea echipei este Edi Iordănescu. Acesta a condiționat însă venirea sa de aducerea preparatorului fizic Thomas Neubert, cel cu care a lucrat și la CSKA Sofia. Liber de contract, în acest moment, neamțul nu duce lipsă de oferte, fiind în negocieri cu mai multe echipe din străinătate.

Din informațiile Digi Sport, Thomas Neubert este dorit insistent în Emiratele Arabe Unite de către Laurențiu Reghecampf. Reghe este cel care l-a adus pe Tommy în România, iar cei doi au avut o perioadă foarte bună la Steaua. Fostul tehnician al roș-albaștrilor o pregătește în prezent pe Al Wasl.

Pe lângă Reghecampf, de serviciile lui Neubert s-a mai interesat și fostul antrenor al celor de la Astra, Marius Șumudică. Acesta antrenează și el în prezent în Arabia Saudită la Al Shabab. Cel mai probabil, chiar dacă va pleca de la actuala echipă și a fost dorit la FCSB, Șumi va continua să antreneze tot în zona golfului.

O altă ofertă, și probabil una destul de tentantă, pentru Thomas Neubert vine din Germania, de la Stuttgart, echipă care nu a avut un sezon foarte bun în Bundesliga. Aceștia se află pe loc de baraj pentru rămânerea în prima ligă din Germania.

Rămâne de văzut dacă Neubert va alege să revină în România sau va prefera să aleaga una dintre ofertele pe care le are din străinătate. Neamțul a fost ultima dată la CSK Sofia.

Ilie Dumitrescu a insistat pentru readucerea lui Thomas Neubert la FCSB

Cel mai mare susţinător al ideii ca Thomas Neubert să se întoarcă la FCSB este, de mult timp, Ilie Dumitrescu. Fostul mare internaţional este convins că germanul este ingredientul prin care roş-albaştrii pot reveni în fruntea Ligii 1.

”Degeaba ai cei mai buni jucători, dacă nu stai bine fizic. Neubert a reprezentat un moment de referință pentru fotbalul românesc. Ne-am bătut cu Chelsea trei reprize, am eliminat-o pe Ajax, după perioada de întrerupere. Nu vrea să înțeleagă Gigi. Să fie sănătos. A făcut cea mai mare greșeală că l-a lăsat să plece pe Neubert. Eu l-aș fi păstrat în club”, a fost mesajul lui Ilie Dumitrescu pentru Gigi Becali, acum câteva luni.

Specialistul Digi Sport nu este singurul care a remarcat acest lucru. Helmut Duckadam a recunoscut și el, în urmă cu ceva timp, că echipa nu stă bine din punct de vedere fizic. Prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, preşedintele de imagine al FCSB a pus punctul pe i: ”Echipa a suferit din punct de vedere fizic”.

Condiţia fizică şi numărul mare de accidentări au fost aspecte din cauza cărora FCSB a suferit în acest sezon, în care a ratat din nou cucerirea titlului în Liga 1, pentru al patrulea an la rând. Gigi Becali s-a plâns de aceste probleme.

"Să vină un specialist, nu mai are echipa deloc atitudine", a spus Gigi Becali, la Digi Sport Special, declarație care deschide larg poarta revenirii lui Thomas Neubert la FCSB.

Cine este Thomas Neubert

În vârstă de 50 de ani, Thomas Neubert a venit la Steaua împreună cu Laurențiu Reghecampf, în 2012, și cei doi au reușit împreună să câștige două titluri consecutive. Germanul a adus în Liga 1 noi metode de pregătire prin care i-a pus la punct, din punct de vedere fizic, pe jucătorii roș-albaștrilor.

După doi ani la Steaua, Reghecampf și Neubert au mers împreună în Arabia Saudită, unde i-au pregătit pentru o scurtă perioadă pe cei de la Al Hilal. După aventura din Arabia, cei doi i-au pregătit pentru câteva luni pe bulgarii de la Litex Lovech. Neubert a revenit la echipă în decembrie 2015, odată cu Reghecampf, iar în iunie 2016 s-a despărţit de vicecampioana României şi a plecat în Bulgaria, la CSKA Sofia.

Şi fotbaliştii au fost "vrăjiţi" de modul în care germanul lucra. Dincolo de rezistenţa la efort, jucătorii au pus masă musculară, putând fi comparaţi din acest punct de vedere cu omologii lor din străinătate.

Etichete: laurentiu reghecampf , marius sumudica , neubert , thomas neubert , neubert reghecampf , fcsb , neubert fcsb , oferte neubert , neubert sumudica , neubert stuttgart


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text CFR Cluj - Rapid 0-1, ACUM, în direct la Digi Sport 1. Giuleștenii au dat lovitura în Gruia

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Bayer Neverlosen! ”Farmaciștii” au uitat să piardă și au egalat un record vechi de 59 de ani

Video Denis Drăguș o putea scoate pe Gaziantep de la retrogradare, dar nici lui nu i-a venit să creadă ce a făcut

Citeşte şi

Elias Charalambous a vorbit despre relația cu Gigi Becali: ”Să fiu sincer!”

Elias Charalambous a numit echipa pentru care ”ar lăsa-o” pe FCSB: ”Atunci aș merge”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”