Becali pare că l-a convins pe De Nooijer

Exclusiv Becali l-a convins! "Verde" pentru transferul lui Morais, FCSB e la un pas să îi aducă înlocuitor

12.06.2019, 23:47
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Bradley de Nooijer este marele pariu al lui Becali pentru perioada de mercato din această vară. Deşi Gheorghe Hagi a anunţat că olandezul nu vrea să meargă la FCSB, în cele din urmă patronul roş-albaştrilor pare să îl fi convins pe fundaşul de bandă stânga. În acest context, Junior Morais are "verde" spre transferul la noua echipă a lui Şumudică,  Gazişehir Gaziantep.

Gigi Becali se înţelese cu Gică Hagi pentru Bradley de Nooijer de mai bine de o săptămână, aşa cum Digi Sport te-a anunţat în exclusivitate aici; însă fotbalistul s-a opus transferului, cel puţin iniţial. Patronul FCSB a trimis un apropiat după fundaşul de bandă olandez, în vacanţă, pentru a-l convinge să semneze cu vicecampioana. În zadar, patronul-antrenor de la Viitorul anunţând marţi, în direct la Digi Sport, că mutarea nu mai este de actualitate. 

"Brad va rămâne cu noi pentru că avem aceste calificări. Va pleca doar dacă are ofertă bună de afară. Aşa am înţeles de la băiat şi de la impresarul lui. Aceasta e decizia lui", a spus Hagi, la Fotbal Club, pe Digi Sport 1.

Şi totuşi, conform informaţiilor Digi Sport lucrurile s-au schimbat miercuri, după ce oficialii vicecampioanei au discutat din nou cu reprezentanţii fotbalistului. În condiţiile în care cel mai mare salariu de la Viitorul e de 6500 de euro pe lună, oferta venită de la roş-albaştri va aduce câştiguri mult mai mari pentru jucătorul olandez. În plus, acestuia i s-a asigurat postul de titular, în condiţiile în care Junior Morais va pleca în Turcia.

De ce a refuzat iniţial De Nooijer oferta FCSB 

De Nooijer nu a fost, după primele contacte, deloc încântat de varianta FCSB, chiar dacă vicecampioana şi Viitorul se înţeleseseră în mare parte în privinţa sumei de transfer. Jucătorul batav considera că e deja la un club foarte bun, de unde poate face saltul către Vest, astfel că nu era tentat de o altă provocare în Liga 1. În al doilea rând, jucătorul are încredere în Hagi şi în calităţile acestuia şi se temea că la FCSB nu va avea postul de titular garantat. Acest din urmă lucru s-a schimbat, odată cu iminenta plecare a lui Junior Morais.

Trebuie spus că nu e deloc exclus ca De Nooijer să fi jucat şi o carte: a părut neinteresat de echipa lui Becali tocmai pentru a-l determina pe acesta să supraliciteze şi să îi ofere un salariu mai mare. Cert e că în acest moment părţile par să fi ajuns la un numitor comun, astfel că în zilele următoare mutarea ar putea fi oficializată.

De ce are FCSB nevoie de Bradley de Nooijer

La prima vedere, postul de fundaș stânga era unul fără probleme la FCSB, dar lucrurile nu sunt nici pe departe aşa. În acest moment, dacă Junior Morais pleacă, situaţia ar fi departe de una ideală.

Marko Momcilovic nu își mai revine după problemele apărute la începutul sezonului trecut şi la un moment dat se punea în discuţie chiar ca acesta să îşi încheie cariera, în timp ce Alexandru Stan a ratat și el play-off-ul.

Alexandru Stan s-a accidentat în timpul meciului de la Voluntari, în ultima etapă din sezonul regulat al Ligii 1, iar fundașul a fost supus unei intervenții chirurgicale la piciorul drept. Acesta a avut nevoie de o perioadă de recuperare care nu i-a permis să mai joace în cele 10 meciuri din play-off. Pentru Stan, nu a fost prima accidentare din acest sezon. El nu a putut juca timp de o lună în prima parte a campionatului, după ce a suferit o accidentare la ligamente, la unul din antrenamentele susținute în luna octombrie a anului trecut.

O altă variantă pentru postul de fundaș stânga a fost în acest sezon Lucian Filip. Mihai Stoica a anunțat însă că acesta va fi folosit mai mult în centrul defensivei, începând cu viitoarea stagiune.

Etichete: gigi becali , transferuri fcsb , de nooijer , de nooijer fcsb , de nooijer becali


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

A încercat să își cunoască preferatul de la Real Madrid, dar forțele de ordine au intervenit imediat. Ce a urmat

Ronaldo Nazario a luat o decizie radicală

Live Video&Text Petrolul - FC Botoșani 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Irobiso a restabilit egalitatea după șapte minute

Citeşte şi

”Asta mai lipsea. Să-l felicit eu pe Becali”. De ce a refuzat să laude FCSB-ul pentru titlul câștigat

Gigi Becali vrea TREI jucători de la Farul! Câți bani i-a plătit până acum lui Gică Hagi pe transferuri

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”