Florinel Coman (FCSB) / Foto: Sport Pictures

Florinel Coman, jignit de membri ai galeriei FCSB-ului! Reacția lui Gheorghe Mustață

articol scris de Digi Sport
22.05.2023, 18:44
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

FCSB pare eterna vicecampioană a României! “Roș-albaștrii” s-au clasat pe locul doi în SuperLiga în 7 dintre ultimele 8 sezoane.

Gheorghe Mustață: "Îmi cer scuze față de Florinel, care a fost înjurat. Nu merita"

Duminică, FCSB a condus-o pe Farul cu 2-0, dar a pierdut cu 2-3 la Ovidiu, iar constănțenii au sărbătorit câștigarea titlului.

Astăzi, Gigi Becali (64 de ani) i-a criticat pe aproape toți jucătorii de la FCSB. Singurii care au ”scăpat” de criticile patronului au fost Adrian Șut, marcatorul unui gol de generic, și Florinel Coman, autorul assist-ului la reușita lui Andrea Compagno, de 2-0.

Florinel Coman, unul dintre cei mai buni jucători ai FCSB-ului în acest sezon, a fost jignit de către câțiva membri ai galeriei care a făcut deplasarea la Ovidiu, după ce mijlocașul a părăsit terenul, în minutul 89.

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a prezentat scuze pentru acest incident, dar s-a declarat nemulțumit de atitudinea unor jucători de la FCSB.

  • Florinel Coman (25 de ani) a reușit 10 goluri și 11 pase decisive în sezonul 2022-2023.

"Normal, suporterii sunt supărați, sunt necăjiți. Să conduci cu 2-0, este un lucru la care nici nu poți să te gândești. Nici nu-mi trecea prin cap la 2-0 că se mai poate întâmpla ceva și că nu ies la joc, să le mai dea încă una și încă una.

Acum nu mai vreau să ocolesc pe nimeni, nu mai vreau să arătăm că… Noi, indiferent de situație, vom fi alături de echipă. Dar nu știu cum să spun: experiența își spune cuvântul! Personalitatea, autoritatea de fotbalist este grea. Atunci, în momentul în care te vezi cu 2-0 și nu știi să-ți gestionezi situația, îmi pare rău s-o spun: asta e valoarea!

Îmi pare foarte rău și vreau să-mi cer scuze, în numele tuturor suporterilor, față de Florinel Coman. O parte a suporterilor a avut o atitudine față de Florinel Coman pe care cred că n-o merita.

Eu, în numele suporterilor, îmi cer scuze față de Florinel. Atitudinea suporterilor la 3-2, când l-a scos pe Florinel. Au început să înjure și nu merita acest lucru. Eu am văzut meciul de afară și nu eram acolo, altfel nu permiteam să se întâmple lucrul ăsta. Pe toți i-au înjurat, nu numai pe Florinel Coman.

"Nu mi-a plăcut atitudinea unor jucători"

Când ne-am strâns să plecăm acasă, la sfârșitul meciului, băieții au spus: “Dom’le, ne pare rău, dar a fost furia aia de moment”. La golul de 3-2, la greșeala lui Cristea, s-a creat o explozie, o ură, nu știu ce să mai zic. Nu-i nimic, mergem înainte și suntem alături de echipă, nu se pune problema să nu încurajăm echipa, cum până acum i-am ridicat, i-am lăudat.

Nu mi-a plăcut atitudinea în teren a unor jucători. În afară de Coman, care e în formă și l-am văzut cu toții că s-a dăruit, nu știu ce se întâmplă. Dawa face niște greșeli, toată lumea… Adică sunt niște greșeli repetate.

Numai fotbaliștii mari gestionează asemenea scoruri, când ultima etapă era a ta și ai fost la mâna ta până acum. Nu vreau să-i critic, nu atât de puternic cât ar trebui. În afară de Florinel și Șut, care s-a rupt acolo la jumătate să țină echipa… cam asta e.

Sper să înțeleagă și Florinel că oamenii au fost furioși. El e călit, știe despre ce e vorba, iar eu, în numele Peluzei Nord, încă o dată îi cer scuze lui Coman", a spus Gheorghe Mustață, pentru Fanatik.

Florinel Coman, discurs de 15 secunde după ce FCSB a pierdut titlul

La finalul partidei cu Farul, Florinel Coman a evidențiat greșelile făcute de elevii lui Elias Charalambous la golurile celor de la Farul și a părut destul de afectat de acest nou eșec.

"Am dus lupta până în ultima etapă, dar iarăși am pierdut așa. (n.r. - cum a pierdut FCSB) Cum ați văzut și la televizor. 2-0 și niște greșeli, dar asta este", a fost reacția scurtă a lui Florinel Coman.

Etichete: liga 1 , superliga , farul , peluza nord , mustata , gheorghe mustata , fcsb , farul - fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fotbalistul dorit de Gigi Becali ar fi perfect pentru FCSB: ”E top! Își poate arăta calitățile mai bine acolo”

NE-BU-NI-E! O echipă din liga secundă a marcat în minutul 90+9, a câștigat Cupa și va juca în Europa League

A fost desemnat cel mai bun jucător al anului: ”Sunt foarte mândru”

Dennis Politic a vorbit despre tensiunile de la Dinamo: ”Am avut o întâlnire toți”

Citeşte şi

Tenisuni la Rapid! Paul Iacob i-ar fi aruncat ghetele la gunoi unui coleg, care ar fi sărit imediat la bătaie

Reacția lui Dan Șucu, după întâlnirea avută cu Marius Șumudică

PEROZPovești de dragoste ca-n filme. 8 cupluri care au rezistat la Hollywood și secretele relațiilor lor

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mihai Mărgineanu a rămas șocat de ce a văzut în Vama Veche: "Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?" citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un urangutan rănit a fost văzut folosind o plantă ca medicament. Ce au aflat cercetătorii după o lună